2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Normalde ne kadar vurulması gerek benim hatırladığım 75 ama farklı da vurunulmuş olabilir günahlarını almim şimdi
Rabbim sabır güç versin bizlere..amin hepimizi kavuştursun Rabbim minik mucizelerimize
Amin canım hemde çok min
Iron Butterfly bebeğim maşallah Allah nazardan saklasın amh değerin iyi benimki en son 0.8 di
Öyle ama bilemedim şimdi yaaa aslında o kadar çok dikkat edilmesi gereken konu var ki üfff

Yok özelde masraflı ikimizin 2.500 falan dediler zaten masrafımız çok bi de bunu eklemek istemiyorum hem 3-4 ay bekliyoruz en azından devlette yaptıralım dedik tamam canım arayayım ben sağolasın

Embriyo genetiğine bakılmadı henüz ama çok tuhaf yaa nasıl oluyodu tutunamıyo hala anlamış değilim

Normalde ne kadar vurulması gerek benim hatırladığım 75 ama farklı da vurunulmuş olabilir günahlarını almim şimdi

Çok daha yüksek... Bana doktorlar 300 veriyorlardı. Düşün...

Embriyo genetiğine bakılmadı henüz ama çok tuhaf yaa nasıl oluyodu tutunamıyo hala anlamış değilim
Yok onu sormadım kendi kişisel genetiklerinize bakıldı mı?

Çok daha yüksek... Bana doktorlar 300 veriyorlardı. Düşün...

Yok onu sormadım kendi kişisel genetiklerinize bakıldı mı?
Ben aşılama da yaptırdım onda da hep bu ml kullanıldı dediğim gibi çok dikkat edilmesi gereken şeyler varmış

Süreçlerimiz neden bilmiyorum ama hep aynı seninle
Benimde ilk transferimde doktorum ve embriyolog ile görüşmelerim %99 tutacaktı her şey çok iyi ama sonuç negatif ve sonra doktorumuz neden tutulmadı diye sorsanız söyleyecek hiç bir şey bulamıyorum demişti

Yok yok 1 in üstü iyi eminim yani altına düşersesıkınto

6 yumurtayla doğru orantılı AMH. Bir sonraki tedavinde daha çok yumurtan çıkacak göreceksin. Gonal f kaç vuruldun en son?
Bir şey sormak istiyorum bu AMH Antimüllerien hormon mu ben şimdi yazışmaları okuyunca baktım da AMH diye bir test bende yok
Ama bu var galiba bu dimi

Eklentiler

• 417DD741-9454-428A-A967-74DDACBA7B6C.png
    197,5 KB · Görüntüleme: 37
Benşmde öyle hiç birşey söylememekle yetindiler sadece
Yok yok 1 in üstü iyi eminim yani altına düşersesıkınto
İnşallah canım
Tesekkur ederim canım..tabiki de her aşama da bilgi veririm..hepimizin hakkında en hayırlısı ne ise o olsun inşallah

Bir şey sormak istiyorum bu AMH Antimüllerien hormon mu ben şimdi yazışmaları okuyunca baktım da AMH diye bir test bende yok
Ama bu var galiba bu dimi
Evet canım amh bu oluyor zaten benimde attığım buydu

Senin attığına bakarak aradım bende ama yanında seninki gibi AMH yazmıyordu ya dedim farklı mı
Yok gülüm yok aynı amhantimüllerhormon yazıyor henelde inşallah doğru yazmışımdır sende mesela ohss mu ne diyorlar o mu var yüksek geldi bana sanki değer tam bilgim yok benim de yanlış bilgi vermek istemem kesinlikle ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…