2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Bir de söyle bir şey var bu yüksek olan değerime ben rapor çıkartılırken bakıldı benim kendi doktorumun yaptığı sonuçlara bakıyorum e devletten ayda bir değişik olarak LH ye bakmış
Ben bi Google amcaya gidip geliyorum 😁

Kaçtan kaça yükseldi mesela senin merak ettim. Sorunca cevabını da yazsana bana, sana zahmet 🤭 valla doktorlar folikül sayımı, amh ve fshın kafalarında kombine edip yorum yapıyorlar. Ben böyle bir değeri birbitimizle karşılatırıp yorum yapamıcamızı anladım sonunda 😂
Ya bakıyorum e nabızdan başka AMH değeri göremiyorum ki ben 😂 ama işte yeğenimin hocası şey demiş polikistikler LH ile bağdaştırıyor AMH değerini bazı doktorlar demiş

KIZLAR BANA SİZE YAPILAN TESTLERİ YAZARMISINIZ YAAA 🤣🤣🤣 bende öyle değerlerime bakmak istiyorum yaaa

Ahahahahahah ne buldum 🤭🤭🤭🤭

Eklentiler

• Screenshot_2022-01-13-14-18-57-17_680d03679600f7af0b4c700c6b270fe7.jpg
    Screenshot_2022-01-13-14-18-57-17_680d03679600f7af0b4c700c6b270fe7.jpg
    65,4 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot_2022-01-13-14-19-12-47_680d03679600f7af0b4c700c6b270fe7.jpg
    Screenshot_2022-01-13-14-19-12-47_680d03679600f7af0b4c700c6b270fe7.jpg
    68 KB · Görüntüleme: 37
Buda lh ile ilgili benim kendi değerlerim 🤔🤔🤔🤔

Eklentiler

• Screenshot_2022-01-13-14-18-33-56_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.jpg
    Screenshot_2022-01-13-14-18-33-56_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.jpg
    58,9 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar bu AMH regl döneminde yapılıyor diye biliyorum peki hastanede mi olması lazım sağlık ocağı yapabiliyor mu bilginiz var mı

Transferden önce ve sonra hep progestan E2 veFSH ye bakılmış bende ilk gittiğimde fazla testler almış ama sonra hep bu 3 ü galiba
Yawwww bu hastane testlerinin hepsi düşmüyor demekki e nabıza yada bana bu e2 midir nedir onu yapmadılar 😳😳😳😳 delirsem mi ben acaba

Yawwww bu hastane testlerinin hepsi düşmüyor demekki e nabıza yada bana bu e2 midir nedir onu yapmadılar 😳😳😳😳 delirsem mi ben acaba
Estradiol (E2) (SERUM/PLAZA)
Bence hiç takılma bak bana da AMH yi sadece bir kere yapmış oda Ocak 2021 de rapor almak için gittim üni hastanesinde

KIZLAR BANA SİZE YAPILAN TESTLERİ YAZARMISINIZ YAAA 🤣🤣🤣 bende öyle değerlerime bakmak istiyorum yaaa
Transferden öncede 18 tane bir şeyler yapmış
Demek o 3 ünü ara gittiğim muayenelerde yapıyor çünkü bu 18 olan 2. Transfere karar verdiğim ilk gün yapılmış
Vallahi çorba oldu e nabızdan hesabım 😂

Transferden öncede 18 tane bir şeyler yapmış
Demek o 3 ünü ara gittiğim muayenelerde yapıyor çünkü bu 18 olan 2. Transfere karar verdiğim ilk gün yapılmış
Vallahi çorba oldu e nabızdan hesabım 😂
Yeminle benim de Allah bana akıl versin nerden ne bulurum diye bakıyorum 😂🤦🏼‍♀️

Yeminle benim de Allah bana akıl versin nerden ne bulurum diye bakıyorum 😂🤦🏼‍♀️
Ben diğer açtığın topikte delirmek üzereydim neredeyse
Transferden önce öyle böyle herkes yazıyor birbirine yardımcı oluyor ya kendime bakıyorum bana ya eksik ya farklı şeyler yapılıyor
Sonra kendi kendime dedim doktoruna güven rabbine sığın araştırma karıştırma
Sen tüpler bağlandığı halde dünyaya geldin zorlama 😁

Ben diğer açtığın topikte delirmek üzereydim neredeyse
Transferden önce öyle böyle herkes yazıyor birbirine yardımcı oluyor ya kendime bakıyorum bana ya eksik ya farklı şeyler yapılıyor
Sonra kendi kendime dedim doktoruna güven rabbine sığın araştırma karıştırma
Sen tüpler bağlandığı halde dünyaya geldin zorlama 😁
Orada da zaten herkesin başının etini yedim desem yeridir resmen valla bak belkide illallah etti herkes 😀 haklılar çünkü sğrekli soru soru insanda bir yere kadar olur dedim sonra kendi kabuğuma çekildim hatta grup açtık kızlarla telgramdan sonra orda da hamişler çok olmaya başlayınca ayrıldım ama hepsinden Allah razı olsun inşallah çok yardımcı oldular moral verdiler hep şimdi hepsi hamiş inşallah güzel gebelik geçirip alırlar kucaklarına 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 amin Allah'ım

Orada da zaten herkesin başının etini yedim desem yeridir resmen valla bak belkide illallah etti herkes 😀 haklılar çünkü sğrekli soru soru insanda bir yere kadar olur dedim sonra kendi kabuğuma çekildim hatta grup açtık kızlarla telgramdan sonra orda da hamişler çok olmaya başlayınca ayrıldım ama hepsinden Allah razı olsun inşallah çok yardımcı oldular moral verdiler hep şimdi hepsi hamiş inşallah güzel gebelik geçirip alırlar kucaklarına 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 amin Allah'ım
Amin inşallah 🤲🏼🤲🏼 Evet orada maşallah çok hamile oldu uğurlu bir topik olmuştu 🥰

X