- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Aynen darısı bizlere olsun inşallahAmin inşallahEvet orada maşallah çok hamile oldu uğurlu bir topik olmuştu
Amin canım hepimiz için aminAminn.. ikinci transferinde nasip olsun sağlıklıca kucağına almak..
Aa teşekkür ederimAmh testini istediniz zaman yaptırabiliyorsunuz. Regl zamanı E2 progesteron fsh bakılıyor.
Evet bu test ama siz de Polikistik Over Sendromu var sanırım.Bir şey sormak istiyorum bu AMH Antimüllerien hormon mu ben şimdi yazışmaları okuyunca baktım da AMH diye bir test bende yok
Ama bu var galiba bu dimi
Evet var malesefEvet bu test ama siz de Polikistik Over Sendromu var sanırım.
Çooooook amiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiinBu tipikte bize Uğur getirsin
Ben sonuçlardan anlamıyorum hepKızlar hakkınızı helal edin bunlar nasıl peki sizceee
BendeBen sonuçlardan anlamıyorum hepama illaklı tecrübeli arkadaşlar yorumlar
InsallahAminn.. ikinci transferinde nasip olsun sağlıklıca kucağına almak..
Canım yaaÇok çok kötü bir duyguymuş. Kese görünmüştü hersey yolunda demişti bir gün önce daha doktor. Şok yaşadım resmen. Nasıl alışıcagımı bilemiyorum
Umud hep var hepte var olsun Allah'ım kimseye çaresizlik hissi yaşatmasınCanım yaainşallah çok mutlu olcaz inanıyorum ben bu kadar üzüntüye çok güzel şeyler olcak
Herşey sonunda tek bir yumurtaya bi ve sperme bakıyo tatlım o yüzden beklicezsenin ki de benden büyükmüş canım :) Benim 0,38
Napalım yani elimizden başka da bişi gelmiyo. Geçen rüyamda bile üzüldüm bi arkadaşımın bebeği olmuş diyorum Allahım herkesin oldu benim olmadıUmud hep var hepte var olsun Allah'ım kimseye çaresizlik hissi yaşatmasın
Beğini yerine alkış simgesi olsa onu kullanırım sürekli herhaldeHerşey sonunda tek bir yumurtaya bi ve sperme bakıyo tatlım o yüzden beklicez
Benim de öyle benlmle aynı gün evlenen arkadaşım şuan 2.xi bebeğine gebe nasıl canı acıyor insanınNapalım yani elimizden başka da bişi gelmiyo. Geçen rüyamda bile üzüldüm bi arkadaşımın bebeği olmuş diyorum Allahım herkesin oldu benim olmadı
Insallah canm bende inanmak istiyorumCanım yaainşallah çok mutlu olcaz inanıyorum ben bu kadar üzüntüye çok güzel şeyler olcak
Aynen öyle canım , altın yumurta yeterli :) Valla sabırla ve heyecanla bekliyoruz :))Herşey sonunda tek bir yumurtaya bi ve sperme bakıyo tatlım o yüzden beklicez
Sıkıntıların üzüntülerin sonunda iyi şeyler olurmuş.. bu üzüntülerin sonunda bizlerde sevineceğiz kızlar mrk etmeyin..bizlerin nasibinin de bi zamanı var.. o zaman gelecek bi gün.. umutlu ve mutlu olalımBenim de öyle benlmle aynı gün evlenen arkadaşım şuan 2.xi bebeğine gebe nasıl canı acıyor insanınbir eltimle 1 sene var aramızda o benden 1 sene önce evlendi kızı var şimdi (Allah uzun ömürler versin) büyük eltim ben evlendikten sonra hamile kaldı hastalıklı olup gelişti 4 yaşında kaybetti bugün tam 44 gün oldu kaybedeli (profilde de onun adı yazıyor) bense ne gebelik yaşadım ne başka birley hep 0 oldu hayatım
İnşallah canısıSıkıntıların üzüntülerin sonunda iyi şeyler olurmuş.. bu üzüntülerin sonunda bizlerde sevineceğiz kızlar mrk etmeyin..bizlerin nasibinin de bi zamanı var.. o zaman gelecek bi gün.. umutlu ve mutlu olalım