2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Merhabalar kızlar hayırlı olsun ... Bende 1.5 senedir bu süreçlerin içindeyim ilk tüp bebek denemem olacak mart adetinde başlayacağız bakalım bi sıkıntı olmazsa. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

1 ve üstüne iyi diyorlar ama tabi yaşa da bağlı.45 yaşında 0.60 amh çok iyi
Yaş malum benim 25
Yumurta rezervi gibi düşün.. değerin de gayet iyi.. amh ne kadar yüksekse yumurta o kadar çok kaliteli oluyormuş
Aaaa öyle mi sanki biri bana dedi 1in üstüne çıkmayacak sıkıntı falan aklıma geldi şimdi
Merhaba canım hoşgeldin inşallah buna niyet edip hastanelere gerek kalmadan hamile kalırsın durum ilerlemen nasıl bilemem ama inşallah üzerine hamile kalırsın

Hoşbuldum canım süreç pek parlak değil ama Allahtan umut kesilmez.. Hepimiz inşallah en yakın zamanda hamiş oluruz.
Sizinde ilk denemeniz sanırım dimi

Hoşbuldum canım süreç pek parlak değil ama Allahtan umut kesilmez.. Hepimiz inşallah en yakın zamanda hamiş oluruz.
Sizinde ilk denemeniz sanırım dimi
İlk denemem oldu ama malesef direk negatif gördüm çok üzücü oldu bu çünkü çok çok yani aşırı umutlandırıldım hep ama işte nasip kısmet demeki

İlk denemem oldu ama malesef direk negatif gördüm çok üzücü oldu bu çünkü çok çok yani aşırı umutlandırıldım hep ama işte nasip kısmet demeki
İnsan her şekilde umutlanıyor ki istemsizce oluyo emek sarf ediyoruz olacağına inanıyoruz. Bende kendi kendimi çok umutlandıryorum biliyorum yanlış yapıyorum ama ortasında bulmuş değilim henüz. Olabildiğince sakin kalmaya çalış canım elbette vardır bunda da bir hayır bize düşen böyle demek oluyor

Ne güzel :) Ben de ilk denemelerimde söylememiştim şimdi biliyorlar. Beni yaralayıcı çok konuştular, susmaları için söylemeliydim.

Bana yapılan amh ve değerler bunlar bunun tüp bebeğe ne gibi sıkıntısı yada varsa faydası olabilir ki ? Benim doktorum çok açıklayıcı değil konularda
Aslında değerin kötü değil, yaşın genç olduğu için biraz düşük yaşınla doğru orantılı olarak. Kaç yumurta toplanıyor senden?

Yok yok beni doktor ve embriyolog aşırı umutlandırdı benim ilk 2 gün hissetmem oldu hani hamilryim ben falan diye diye kendimle konuştum sonra ansızın bişey oldu içimde
6 yumurta toplandı 2si 2.ci günde donduruldu öyle işte

Oda ayrı zor olur Allah yardımcımız olsun etkileniyor insan ister istemez

Oda ayrı zor olur Allah yardımcımız olsun etkileniyor insan ister istemez
İşte ben olup olmamasından çok buna üzüldüm dedim yaaa öyle umutlandırdı kar ki beni dedim evet tamam ilk denemede olacak demekki falan dedim ama şimdi nasip demeyi öğrendim Allah'ım çok uzak etmeden kavuştursun bizi hayırlısı ile hayırlı evlatlar inşallah

75 olması gerek sanırım yada ben öyle hatırlıyorum
Canım yaklaşık AMH aynı ikimizin, ilk tedavimde benim de 6 yumurta toplanmıştı. 2 embriyom vardı vs. Maalesef sana yanlış doz ilaç kullandırdıklarını düşünüyorum. 75 o kadar az yumurta için çok düşük. Sen PKO hastası değilsin ki...

Rabbim sabır güç versin bizlere..amin hepimizi kavuştursun Rabbim minik mucizelerimize

Hayyal ben kendiliğinden hamile kalıp kimyasal gebelik geçiriyorum. Tutunması için ne yaptılar serum kullandınmı sende? Eda testi yaptırdınmı hiç?

Hayyal ben kendiliğinden hamile kalıp kimyasal gebelik geçiriyorum. Tutunması için ne yaptılar serum kullandınmı sende? Eda testi yaptırdınmı hiç?
Serum, co culture hepsini yaptırdım. kortizon hapı da kullandım. Sonuç 0.
Bu arada tam tedaviye başlayacakken ben de kimyasal geçirdim kendiliğimden.
Doktorlar bir cevap bulamadılar...
Genetikleriniz nasıl baktırdınız mı peki?

Yeni topiğin hayırlı olsun şans getirsin inşallah. Benim beta 1500den 75 e düştü bir anda çok kötüyüm. Kızlar nasıl toparladınız kendinizi. Tekrar denemeye nasıl güç buldunuz
Canım Allah güç kuvvet versin senin durumun daha zor tabi ben de 100 ü bile görmedim az az yükselip düştü sonra bu sebeple kabullenmek daha kolay oldu belki bilmiyorum. Canım hayırlısı böyleymiş diye düşünmeye çalış inşallah en güzeliyle nasip olacak diye düşün senin durumun tabi atlatmak kabullenmek daha zor çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…