2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Devlette hiç yaptırmadım, biz en baştan direk özele gittik canım, ilk ikisinde evet hep aynı yöntem sadece ilaç dozları farklı olmuştu ama hastane değiştirince bütün tedavi süreci bambaşka oldu farklı ilaçlar ameliyatlar vs. inş. bu defa hayırlısıyla hepimizin olur inş.
Aminnn İnşallah bu kez gönlümüz çiçek açar 🌼🌼

Kızlar kovitmişim ben yaa şansıma 😔 sadece üşüttüm sanıyodum
Neeee ciddi misin canım Allah'ım bu illet hiç gitmeyecek sanırım yaaaaa eşimin de 3 dayısı ve ailesi full olmuşlar ki aşıları da olundu 3 doz 😳😳😳😳 inşallah hemen altatırsın canım çok çok geçmiş olsun

Neeee ciddi misin canım Allah'ım bu illet hiç gitmeyecek sanırım yaaaaa eşimin de 3 dayısı ve ailesi full olmuşlar ki aşıları da olundu 3 doz 😳😳😳😳 inşallah hemen altatırsın canım çok çok geçmiş olsun
Ya nasıl oldu bilmiyorum herşey çok üst üste geldi inşallah hemen atlatırım neye üzüleceğimi bilmiyorum artık yinede çok şükür
Çok geçmiş olsun kuzucum şifa bul biran önce inşallah 🤲🏻
amin inşallah yaa

Ya nasıl oldu bilmiyorum herşey çok üst üste geldi inşallah hemen atlatırım neye üzüleceğimi bilmiyorum artık yinede çok şükür

amin inşallah yaa
Çok üzüldüm yaaa nerden peki temaslı falan mısin yoksa hani ortamdan falan mı kaptım acaba 😕 inşallah hemen atlatırsın

Bence de öyle yaa. Bu konu suistimal edilmeye çok uygun bir konu zaten. Doktorum diyor ki bu değerler her seferinde dalgalanır zaten. 70 milyon spermin varken bine düşmesini beklemeyiz ama onun dışında hep değişecektir. İnsanlar takviyeleri kullandığı sırada yaptırdığı test, değerlerin yükseldiği ana denk gelirse işe yaradığını düşünüyorlardır diyor. Ki bunları kullanıp değerim düştü diyenler de var.
Ben ilk AMH bakıldığında 0.68 çıkmıştı. Sonrasında bir doktora gittim, bana vitaminler filan verdi.
Kullandım. 2 ay sonra tekrar AMH baktırdım. Yeni değerim 1.26 filandı.
En son yaptırdığım testlerle Yücel Kahraman'a gitmiştim. Ona dedim hocam ben böyle bişeyler kullandım, AMH yükseldi. Güldü, AMH ve yumurta rezervi yükselmez, bilakis zaman içinde düşer öyle şeylere inanma dedi.
Mantıklı düşününce de öyle zaten, bir rezervle doğuyoruz 2 hapla değil tonla içsek değişmez ki...

Olabilir canım aşırı kalın olması yada çok ince olması da etken tabi. Adet süren 5 gün mü sürüyor * Hayırlısı olsun inş. Düşükten sonra aslında senin histeroskopi ameliyatı ile iyice temizlenmesi gerekiyordu diye düşünüyorum çünkü rahimde yapışıklık vs. oluyormuş o da düşüğe sebep oluyor diyorlar. Allah yardımcımız olsun bol bol dua et canım sürekli hayırlısıyla inş. bu sefer hepimizin olacak :) 2022 yılı hepimize uğurlu gelsin inş.
Düşük değil canım kimyasal gebeliklerim var benim. Dua ediyorum. İnşallah herşey iyi olur.

Çok üzüldüm yaaa nerden peki temaslı falan mısin yoksa hani ortamdan falan mı kaptım acaba 😕 inşallah hemen atlatırsın
Yani şuan zaten kim kovit kim grip belli değil illaki birileriyle temas ettim demekki. Düşük oldu ama bi yandan iyi oldu diyorum çünkü herşekilde kovit olacaksam bebek zarar görecekti büyük ihtimalle

Sağ olsun eşim tüm muayenelerde bile hep yanımdaydı destek verdi. ilaç kullanımlarımda iğnelerimin doz ayarlamalarını vs. bile hep o hazırladı ben yaptım. 21 Ocak ta gel dediler o gün transfer günüm belli olacak. sanırım ay sonu gibi olacak diye düşünüyorum.
Bu süreç özellikle bizler için zor ve stresli . Onların da desteği olumlu etki yapıyor bence 🙏 hadi inşallah en hayırlısı en güzeli olsun sizin için 🙏🥰

Ne gibi yan etkisi oldu canım ? Ben daha önce de kullanmıştım herhangi bir yan etkisi görmedim, şuan da 8 gündür kullanıyorum çok şükür bir sıkıntı olmadı. Bunun saatleri var doktorum sakın saatlerini ve dozlarını aksatma dedi alarm kurdum eşimde hatırlatıyor mutlaka yine , sabah öğle ve gece 12 de ayın 16 sından sonra sabah 8 , 2 adet akşam 8 2 adet olarak içeceğim 21 ocakta da sabah 8 de 2 adet daha içip kontrole gideceğim.
Bende vücut ağrıları stres sinir çok oluyor estrofemle. Benim de bugün kontrolüm vardı. 6mm olmuş rahim kalınlığı. Kaç gündür nar yiyorum etkisi olabilir mi? Daha 3 gün önce 2mmdi. Ben de günde 2 sefer 2şer tane içiyorum. Kan verdim, ona göre yeni kontrol tarihim belli olacak.

Evet biz de yaptırıcaz eşimle ama tembellik ediyorum randevu almak için 🤭 çok geç bi tarihe mi veriliyor randevu yoksa erken oluyor mu 🤷🏻‍♀️
Üniversite hastanesinde yaptıracağız biz, bi de buna para vermem istemedik o yüzden tam bi ay sonrasına gün verdiler..vakit kaybetmeden telefonla arayın.. en azından randevu gününüz belli olsun.. tabi eğer özelde yaptıracaksanız daha kısa sürer diye düşünüyorum..

Bu süreç özellikle bizler için zor ve stresli . Onların da desteği olumlu etki yapıyor bence 🙏 hadi inşallah en hayırlısı en güzeli olsun sizin için 🙏🥰
Aynen öyle, bu dönemde eşin desteği çok önemli ,hatıra hep ameliyatlar vs. öncesi fotoğrafta çektirdik birlikte :) bizim ailelerde hiç bilmiyor onlara hiç söylemedik olumsuz olurlarsa üzülmesinler vs. diye yalnızca iş arkadaşlarım ve patronum biliyor ,bu süreci yalnız yaşamak istedik. inş. güzel haber aldığımızda kutlamayla paylaşacağız :)
1642064569761.png

Yani şuan zaten kim kovit kim grip belli değil illaki birileriyle temas ettim demekki. Düşük oldu ama bi yandan iyi oldu diyorum çünkü herşekilde kovit olacaksam bebek zarar görecekti büyük ihtimalle
Dediğim gibi çok geçmiş olsun canım inşallah atlatırsın.

Yeni topiğin hayırlı olsun şans getirsin inşallah. Benim beta 1500den 75 e düştü bir anda çok kötüyüm. Kızlar nasıl toparladınız kendinizi. Tekrar denemeye nasıl güç buldunuz 😭😭😭
Çok geçmiş olsun cnm benim.. allah veriyor işte sabrını diyelim.. sen de üzüntün geçince bikaç gün sonra tekrar denemek için güç bulursun kendine mrk etme..

Kızlar bu amh değeri kaç olmalı yaaa benimde çok kafam karıştı bu konuda da

Bana yapılan amh ve değerler bunlar bunun tüp bebeğe ne gibi sıkıntısı yada varsa faydası olabilir ki ? Benim doktorum çok açıklayıcı değil konularda 🤦🏼‍♀️

Eklentiler

• IMG_20220113_120811.jpg
    IMG_20220113_120811.jpg
    62,9 KB · Görüntüleme: 35
X