2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Aminnn İnşallah bu kez gönlümüz çiçek açar

Kızlar kovitmişim ben yaa şansıma sadece üşüttüm sanıyodum
Neeee ciddi misin canım Allah'ım bu illet hiç gitmeyecek sanırım yaaaaa eşimin de 3 dayısı ve ailesi full olmuşlar ki aşıları da olundu 3 doz inşallah hemen altatırsın canım çok çok geçmiş olsun

Ya nasıl oldu bilmiyorum herşey çok üst üste geldi inşallah hemen atlatırım neye üzüleceğimi bilmiyorum artık yinede çok şükür
Çok geçmiş olsun kuzucum şifa bul biran önce inşallah
amin inşallah yaa

Ya nasıl oldu bilmiyorum herşey çok üst üste geldi inşallah hemen atlatırım neye üzüleceğimi bilmiyorum artık yinede çok şükür

amin inşallah yaa
Çok üzüldüm yaaa nerden peki temaslı falan mısin yoksa hani ortamdan falan mı kaptım acaba inşallah hemen atlatırsın

Ben ilk AMH bakıldığında 0.68 çıkmıştı. Sonrasında bir doktora gittim, bana vitaminler filan verdi.
Kullandım. 2 ay sonra tekrar AMH baktırdım. Yeni değerim 1.26 filandı.
En son yaptırdığım testlerle Yücel Kahraman'a gitmiştim. Ona dedim hocam ben böyle bişeyler kullandım, AMH yükseldi. Güldü, AMH ve yumurta rezervi yükselmez, bilakis zaman içinde düşer öyle şeylere inanma dedi.
Mantıklı düşününce de öyle zaten, bir rezervle doğuyoruz 2 hapla değil tonla içsek değişmez ki...

Düşük değil canım kimyasal gebeliklerim var benim. Dua ediyorum. İnşallah herşey iyi olur.

Çok üzüldüm yaaa nerden peki temaslı falan mısin yoksa hani ortamdan falan mı kaptım acaba inşallah hemen atlatırsın
Yani şuan zaten kim kovit kim grip belli değil illaki birileriyle temas ettim demekki. Düşük oldu ama bi yandan iyi oldu diyorum çünkü herşekilde kovit olacaksam bebek zarar görecekti büyük ihtimalle

Bu süreç özellikle bizler için zor ve stresli . Onların da desteği olumlu etki yapıyor bence hadi inşallah en hayırlısı en güzeli olsun sizin için

Bende vücut ağrıları stres sinir çok oluyor estrofemle. Benim de bugün kontrolüm vardı. 6mm olmuş rahim kalınlığı. Kaç gündür nar yiyorum etkisi olabilir mi? Daha 3 gün önce 2mmdi. Ben de günde 2 sefer 2şer tane içiyorum. Kan verdim, ona göre yeni kontrol tarihim belli olacak.

Evet biz de yaptırıcaz eşimle ama tembellik ediyorum randevu almak için çok geç bi tarihe mi veriliyor randevu yoksa erken oluyor mu
Üniversite hastanesinde yaptıracağız biz, bi de buna para vermem istemedik o yüzden tam bi ay sonrasına gün verdiler..vakit kaybetmeden telefonla arayın.. en azından randevu gününüz belli olsun.. tabi eğer özelde yaptıracaksanız daha kısa sürer diye düşünüyorum..

Bu süreç özellikle bizler için zor ve stresli . Onların da desteği olumlu etki yapıyor bence hadi inşallah en hayırlısı en güzeli olsun sizin için
Aynen öyle, bu dönemde eşin desteği çok önemli ,hatıra hep ameliyatlar vs. öncesi fotoğrafta çektirdik birlikte :) bizim ailelerde hiç bilmiyor onlara hiç söylemedik olumsuz olurlarsa üzülmesinler vs. diye yalnızca iş arkadaşlarım ve patronum biliyor ,bu süreci yalnız yaşamak istedik. inş. güzel haber aldığımızda kutlamayla paylaşacağız :)

Yani şuan zaten kim kovit kim grip belli değil illaki birileriyle temas ettim demekki. Düşük oldu ama bi yandan iyi oldu diyorum çünkü herşekilde kovit olacaksam bebek zarar görecekti büyük ihtimalle
Dediğim gibi çok geçmiş olsun canım inşallah atlatırsın.

Yeni topiğin hayırlı olsun şans getirsin inşallah. Benim beta 1500den 75 e düştü bir anda çok kötüyüm. Kızlar nasıl toparladınız kendinizi. Tekrar denemeye nasıl güç buldunuz
Çok geçmiş olsun cnm benim.. allah veriyor işte sabrını diyelim.. sen de üzüntün geçince bikaç gün sonra tekrar denemek için güç bulursun kendine mrk etme..

Kızlar bu amh değeri kaç olmalı yaaa benimde çok kafam karıştı bu konuda da

Bana yapılan amh ve değerler bunlar bunun tüp bebeğe ne gibi sıkıntısı yada varsa faydası olabilir ki ? Benim doktorum çok açıklayıcı değil konularda

Eklentiler

• IMG_20220113_120811.jpg
    62,9 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…