2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

inşallah

Canımm selamm, çok üzüldüm kaybın için, şimdi gördüm profiline girince Hayırlısıyla sonraki tedavinde güzel sonuçlar al umarım Ben de hep derim sonu kötü olacaksa baştan olmasın diye. Sen nasılsın merak ettim, yeni sürece başladın mı? Genetikten sonuçların geldi mi?

Hanımlar bende 8 şubat negatif aldım. 11 şubatta regl oldum. Her zamanki gibi geçiyor..
Doktor yumurtalıklarda kist yok, rahim güzel dökülmüş diye 2. Beklemeden geçelim dedi..
Sizce doğru mu?

Hanımlar bende 8 şubat negatif aldım. 11 şubatta regl oldum. Her zamanki gibi geçiyor..
Doktor yumurtalıklarda kist yok, rahim güzel dökülmüş diye 2. Beklemeden geçelim dedi..
Sizce doğru mu?
Ben olsam tercih etmem.nihayetınde okadar ilaç alıosun rahim yoruluyor.1 regl pas geçmen daha iyi.tabi sen bılırsın gene

canm dr un öle dediyse sende başladıysan ilaca hiç kafanı bulandırma ozamn.inşallah hayırlı olur senin için
Amin inş.. Bende inş olumlu olur.. Olmaz ise tekrarlayan başarısızlık daha detaylı incelenir diye kabul ettim. Bakalım hayırlısı inş... Olacağı varsa her türlü olur
Sen bebişin kalp sesini duydun mu?

Amin inş.. Bende inş olumlu olur.. Olmaz ise tekrarlayan başarısızlık daha detaylı incelenir diye kabul ettim. Bakalım hayırlısı inş... Olacağı varsa her türlü olur
Sen bebişin kalp sesini duydun mu?
Ben 1haftadır karantinadaydım temas durumundan dünde pozitif çıktım tekrar karantınadayım tüp bebek druma gidemedim daha.

Ben 1haftadır karantinadaydım temas durumundan dünde pozitif çıktım tekrar karantınadayım tüp bebek druma gidemedim daha.
Aa gerçekten mi? Çok geçmiş olsun.. İnş sağlıkla atlatırsın.. Hiç endişelenme.. Bebişleri etkilemiyor.. İnş güzel haberler alacaksın

kıyaslama yapmıyorum da doktor biraz sırf gönlüm olsun diye verdi ilacı gibi geldi. bir de arkadaşlara danışmak istedim. yorumunuz için teşekkür ederim :)

Aa gerçekten mi? Çok geçmiş olsun.. İnş sağlıkla atlatırsın.. Hiç endişelenme.. Bebişleri etkilemiyor.. İnş güzel haberler alacaksın
Teşekür ederim.şükür öle kötü değilim şimdilik.bakalm karantina bitsinde gidicem doktoruma .artık ne durumdayım öğrenirim hayrlısı olsun inşallah

Kızlar selam. Covid pozitifim bu adet dönemimle donmuş embriyoyla şansımı deneyecektim. Dr.una henüz danışmadım ama sizce ne yapmalıyım bilgisi olan var mı?

Bana dekort vermişti transfer günü başlayıp 7 gün içeceksin demişti. Mantık aynı sanırım bağışıklığı baskilamak. Seninki daha önceden baskılanmaya başlayacak erken verdiği için. Içine sinmediyse tekrar sor derim. Açıklamak zorunda hassas konular içinin rahat olması önemli

Sizce doğru mu?
Ben o hatayı yaptım daha yeni. Rahim harika dedi hormonlar süperdi falan. Yinede rahim kalınlaşırken sorun oldu başladığı iyilikte gitmedi. İnsan ne kadar yorulduğunu anlamıyor o süreçte. İstek güç veriyor gibi geliyor. Ama bir adet daha beklemeliymişim diyorum. Sonuç yine aynı olacaktiysa bile bekleseymişim. Ama senin durum belki farklıdır. İnşallah güzel ilerler

Sizin değer yükseldi mi?

Kızlar selam. Covid pozitifim bu adet dönemimle donmuş embriyoyla şansımı deneyecektim. Dr.una henüz danışmadım ama sizce ne yapmalıyım bilgisi olan var mı?
Geçen ay benim ilk tüp bebek kimyasal oldu ya tam düşük adetinde korona oldum. 39.gün bugün iki gündür sadece lekelenme var hala tam adet olamadım Karnım ağrıyo ama sökülemiyorum

Merhabalar, ben de bağışıklık baskılayıcı ilaç kullandım adı prograf. İşlevi sizinkiyle aynıdır sanırım. bu ilaca transferimden 2 gün önce başladım günde 2 kullanıyorum(sabah akşam). Transferim 25 ocakta olmuştu sonucum çok şükür pozitif oldu ve hala devam ediyorum. Sanırım 12. Haftaya kadar devam edecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…