inşallahTransfer günü belli olanlara hayırlısı ile pozitif sonuçlarını olsun hepinize dua ediyorum hepimiz başarılı sonuçlar alsın inşallah maddi manevi yıprandığımız şu dönemde tek beklerken ikiz şoku yaşatsın rabbim hepinize hayırlı evlat nasip etsin
Canımm selamm, çok üzüldüm kaybın için, şimdi gördüm profiline girinceGünaydın kızlar nasılsınız ? @pokemonn1 gitmiş umarım kafasını toplamış bir şekilde kendi yolunda emin adımlarla gelir buraya tekrardan
Ben de dün kürtaj oldum ikinci denememdi. İlki kimyasal oldu ikinci de kalbini duyamadık. Çok şükür operasyon iyi geçti ama Allah kimseye yaşatmasın inşallah. En başta negatif haber alalım inşallah hayırlı değilse bu şekilde bitirmek gerçekten çok zormuş. Önümüzdeki adette son kalan embriyom için hazırlığa başlayacağız . Embriyo da genetiğe gidecek. Sonra haftaya devlette genetik bölümünden randevu aldık eşimle beraber bizim de genetiklere bakacaklar. Farklı bir süreç bizi bekliyor bakalım.
Ben olsam tercih etmem.nihayetınde okadar ilaç alıosun rahim yoruluyor.1 regl pas geçmen daha iyi.tabi sen bılırsın geneHanımlar bende 8 şubat negatif aldım. 11 şubatta regl oldum. Her zamanki gibi geçiyor..
Doktor yumurtalıklarda kist yok, rahim güzel dökülmüş diye 2. Beklemeden geçelim dedi..
Sizce doğru mu?
İlaçları almaya başladım. Doktor sorun olmaz dedi. Bende bilmiyorum :)Ben olsam tercih etmem.nihayetınde okadar ilaç alıosun rahim yoruluyor.1 regl pas geçmen daha iyi.tabi sen bılırsın gene
canm dr un öle dediyse sende başladıysan ilaca hiç kafanı bulandırma ozamn.inşallah hayırlı olur senin içinİlaçları almaya başladım. Doktor sorun olmaz dedi. Bende bilmiyorum :)
Amin inş.. Bende inş olumlu olur.. Olmaz ise tekrarlayan başarısızlık daha detaylı incelenir diye kabul ettim. Bakalım hayırlısı inş... Olacağı varsa her türlü olurcanm dr un öle dediyse sende başladıysan ilaca hiç kafanı bulandırma ozamn.inşallah hayırlı olur senin için
Ben 1haftadır karantinadaydım temas durumundan dünde pozitif çıktım tekrar karantınadayım tüp bebek druma gidemedim daha.Amin inş.. Bende inş olumlu olur.. Olmaz ise tekrarlayan başarısızlık daha detaylı incelenir diye kabul ettim. Bakalım hayırlısı inş... Olacağı varsa her türlü olur
Sen bebişin kalp sesini duydun mu?
Aa gerçekten mi? Çok geçmiş olsun.. İnş sağlıkla atlatırsın.. Hiç endişelenme.. Bebişleri etkilemiyor.. İnş güzel haberler alacaksınBen 1haftadır karantinadaydım temas durumundan dünde pozitif çıktım tekrar karantınadayım tüp bebek druma gidemedim daha.
kıyaslama yapmıyorum da doktor biraz sırf gönlüm olsun diye verdi ilacı gibi geldi. bir de arkadaşlara danışmak istedim. yorumunuz için teşekkür ederim :)Yani ilaçlar kişiye özel uygulanır klasik bir formatı olmaz. Kişinin hikayesine uygun bir şekilde tedaviye başlanılır. Genelde adetin 2. Veya 3. Günü başlanilirken benim tedavim 7.günden sonra başlamıştı. Aynı şey tüm ilaçlarda geçerli . Kıyaslama yapmayın boşuna . Bazıları transfer öncesi kullanıyor bazıları transfer sonrası kullanılıyor. Doktorunuz nasıl uygun gördüyse o şekilde kullanın
Teşekür ederim.şükür öle kötü değilim şimdilik.bakalm karantina bitsinde gidicem doktoruma .artık ne durumdayım öğrenirim hayrlısı olsun inşallahAa gerçekten mi? Çok geçmiş olsun.. İnş sağlıkla atlatırsın.. Hiç endişelenme.. Bebişleri etkilemiyor.. İnş güzel haberler alacaksın
Kimyasala döndü malesef. Değer düştüMerhaba sizin durum ne oldu canım merak ettim insallah güzel bir mucize olmuştur
Bana dekort vermişti transfer günü başlayıp 7 gün içeceksin demişti. Mantık aynı sanırım bağışıklığı baskilamak. Seninki daha önceden baskılanmaya başlayacak erken verdiği için. Içine sinmediyse tekrar sor derim. Açıklamak zorunda hassas konular içinin rahat olması önemligençler şimdi bilenlere bir sorum olacak. ben ilki kimyasal olunca bağışıklık baskılayıcı ilaç vermesini istemiştim doktordan. neden bilmiyorum çok istekli değil sanki sırf ben istiyorum diye bugün tamam kullan zararı olmaz, günde bir tane prednol dedi. sonra bu ilaçlarla ilgilenen kadın şaşırdı. allah allah emin misin öyle mi dedi çok tuhaf hiç estrofemle prednola beraber başlamadık bir daha sor gel. tekrar sordum beraber bir daha soralım, sorduk. bu da bana heralde normal prosedürde böyle bir işlemleri yok ben çok istedim diye verdi durumunu düşündürdü. normalde transferden 5-6 gün önce falan başlanıyormuş bana şimdi başla dedi salladı gibi biraz. asla içime sinmedi. içime sinmediğini anladılar ama baştan kadın öyle çok şaşırınca da bir şey diyemediler toparlayamadılar ama benim içime soru işareti düştü şimdi acaba erken mi bilmem ne .
ya çocuğum olsun varya şu doktordan hastaneden kurtulduğuma daha çok sevineceğim :/
şimdi aranızda prednol kullanan varsa ya da bilen normal prosedür nedir? şimdiden başlamak erken mi?
şu anda bana estrofem verdi 12 gün sonraya da randevu verdi
Ben o hatayı yaptım daha yeni. Rahim harika dedi hormonlar süperdi falan. Yinede rahim kalınlaşırken sorun oldu başladığı iyilikte gitmedi. İnsan ne kadar yorulduğunu anlamıyor o süreçte. İstek güç veriyor gibi geliyor. Ama bir adet daha beklemeliymişim diyorum. Sonuç yine aynı olacaktiysa bile bekleseymişim. Ama senin durum belki farklıdır. İnşallah güzel ilerlerHanımlar bende 8 şubat negatif aldım. 11 şubatta regl oldum. Her zamanki gibi geçiyor..
Doktor yumurtalıklarda kist yok, rahim güzel dökülmüş diye 2. Beklemeden geçelim dedi..
Sizce doğru mu?
Sizin değer yükseldi mi?Ben o hatayı yaptım daha yeni. Rahim harika dedi hormonlar süperdi falan. Yinede rahim kalınlaşırken sorun oldu başladığı iyilikte gitmedi. İnsan ne kadar yorulduğunu anlamıyor o süreçte. İstek güç veriyor gibi geliyor. Ama bir adet daha beklemeliymişim diyorum. Sonuç yine aynı olacaktiysa bile bekleseymişim. Ama senin durum belki farklıdır. İnşallah güzel ilerler
Geçen ay benim ilk tüp bebek kimyasal oldu ya tam düşük adetinde korona oldum. 39.gün bugün iki gündür sadece lekelenme var hala tam adet olamadımKızlar selam. Covid pozitifim bu adet dönemimle donmuş embriyoyla şansımı deneyecektim. Dr.una henüz danışmadım ama sizce ne yapmalıyım bilgisi olan var mı?
Vay arkadaş yaa geçmiş olsun canım ne desem bilemiyorumKimyasala döndü malesef. Değer düştü
Merhabalar, ben de bağışıklık baskılayıcı ilaç kullandım adı prograf. İşlevi sizinkiyle aynıdır sanırım. bu ilaca transferimden 2 gün önce başladım günde 2 kullanıyorum(sabah akşam). Transferim 25 ocakta olmuştu sonucum çok şükür pozitif oldu ve hala devam ediyorum. Sanırım 12. Haftaya kadar devam edecek.gençler şimdi bilenlere bir sorum olacak. ben ilki kimyasal olunca bağışıklık baskılayıcı ilaç vermesini istemiştim doktordan. neden bilmiyorum çok istekli değil sanki sırf ben istiyorum diye bugün tamam kullan zararı olmaz, günde bir tane prednol dedi. sonra bu ilaçlarla ilgilenen kadın şaşırdı. allah allah emin misin öyle mi dedi çok tuhaf hiç estrofemle prednola beraber başlamadık bir daha sor gel. tekrar sordum beraber bir daha soralım, sorduk. bu da bana heralde normal prosedürde böyle bir işlemleri yok ben çok istedim diye verdi durumunu düşündürdü. normalde transferden 5-6 gün önce falan başlanıyormuş bana şimdi başla dedi salladı gibi biraz. asla içime sinmedi. içime sinmediğini anladılar ama baştan kadın öyle çok şaşırınca da bir şey diyemediler toparlayamadılar ama benim içime soru işareti düştü şimdi acaba erken mi bilmem ne .
ya çocuğum olsun varya şu doktordan hastaneden kurtulduğuma daha çok sevineceğim :/
şimdi aranızda prednol kullanan varsa ya da bilen normal prosedür nedir? şimdiden başlamak erken mi?
şu anda bana estrofem verdi 12 gün sonraya da randevu verdi