5 mm dedi 6 haftalikmis iki embriyo transfer edilmişti ikisine sağlıkla canlandı darısı sana canım kaç haftalık vajinal baktı keseyine gosterdiYhaaa inşallah sağlıklı kucağına alırsın inşallah bana da du et ne olur kese kaç mm dedi ben pazartesi gittim kese var dedi senin ki iki kesemi ayy çok heyacanliiiii
Ayy cnm benim inslaah sağlıklı büyürler benin 1 tane edildi 5 gün embiriyosu şu an 37 gunluguz pazartesi gittiğimde kese göründü 6 mm dendi bana karında bakilmisti 2 hafta sonra gel dedi5 mm dedi 6 haftalikmis iki embriyo transfer edilmişti ikisine sağlıkla canlandı darısı sana canım kaç haftalık vajinal baktı keseyine gosterdi
Bebeği gördümü bana kese var dedi sadece bebek yok o sanra dedi5 mm dedi 6 haftalikmis iki embriyo transfer edilmişti ikisine sağlıkla canlandı darısı sana canım kaç haftalık vajinal baktı keseyine gosterdi
Artık 3 canlısınnnnnn ayyy çok guzle bir şey yhaaa bundan sonra benimde ikiz dondurulmuş embiriyom var bende onları yaptırmayı düşünüyorum hele bı bebişim dogsunda sağlıklı bır şekilde5 mm dedi 6 haftalikmis iki embriyo transfer edilmişti ikisine sağlıkla canlandı darısı sana canım kaç haftalık vajinal baktı keseyine gosterdi
resmi bulamadım bana atarsan merakını gidermeye çalışırım tatlım...Merhaba size bı sorum olacakti lütfen cevaplar mısınız attığım fotoğrafa bakar mısınız doktor kontrolüne daha iki hafta var bı sıkıntı olmaz inşallah
Teşekkür ederim cnm doktor kontrolüne 1 hafta var daharesmi bulamadım bana atarsan merakını gidermeye çalışırım tatlım...
amin biri 3 yaşında biri karnımda...Masallah allah kucaginiza almayi nasip etsin darisi başıma başımıza
inşallah hayırla sonuçlanır.Günaydın bayanlarAyın 21 ne transfer tarihim belli oldu hayırlısıyla bu sefer pozitifi görürüz ben ve benim gibi bekleyen herkes
Hadi hayırlısı olsun inşallah canımŞimdi doktorum aradı 19 una aldı transfer tarihini niye bilmiyorum ama ayrı bir heyecan var içimde
İnşallahinşallah hayırla sonuçlanır.
Amin canımHadi hayırlısı olsun inşallah canım
Tişikkirlir sen de bekleme durumları devam mı?Cok gecmis olsun
Evvit aynen devam hayat güzel kuşlar uçuyorTişikkirlir sen de bekleme durumları devam mı?
Merhaba sizin durum ne oldu canım merak ettim insallah güzel bir mucize olmuşturİnşallah canm bakalım nasip şoktayım hala. Pazartesi gideceğim doktora. Yarın tekrar kan veririm verebilirsem. Netleşir o zaman herhalde
Amin canımHadi hayırlısı olsun inşallah canım
Yani ilaçlar kişiye özel uygulanır klasik bir formatı olmaz. Kişinin hikayesine uygun bir şekilde tedaviye başlanılır. Genelde adetin 2. Veya 3. Günü başlanilirken benim tedavim 7.günden sonra başlamıştı. Aynı şey tüm ilaçlarda geçerli . Kıyaslama yapmayın boşuna . Bazıları transfer öncesi kullanıyor bazıları transfer sonrası kullanılıyor. Doktorunuz nasıl uygun gördüyse o şekilde kullanıngençler şimdi bilenlere bir sorum olacak. ben ilki kimyasal olunca bağışıklık baskılayıcı ilaç vermesini istemiştim doktordan. neden bilmiyorum çok istekli değil sanki sırf ben istiyorum diye bugün tamam kullan zararı olmaz, günde bir tane prednol dedi. sonra bu ilaçlarla ilgilenen kadın şaşırdı. allah allah emin misin öyle mi dedi çok tuhaf hiç estrofemle prednola beraber başlamadık bir daha sor gel. tekrar sordum beraber bir daha soralım, sorduk. bu da bana heralde normal prosedürde böyle bir işlemleri yok ben çok istedim diye verdi durumunu düşündürdü. normalde transferden 5-6 gün önce falan başlanıyormuş bana şimdi başla dedi salladı gibi biraz. asla içime sinmedi. içime sinmediğini anladılar ama baştan kadın öyle çok şaşırınca da bir şey diyemediler toparlayamadılar ama benim içime soru işareti düştü şimdi acaba erken mi bilmem ne .
ya çocuğum olsun varya şu doktordan hastaneden kurtulduğuma daha çok sevineceğim :/
şimdi aranızda prednol kullanan varsa ya da bilen normal prosedür nedir? şimdiden başlamak erken mi?
şu anda bana estrofem verdi 12 gün sonraya da randevu verdi