2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Merhabalar kızlar embriyoyu genetik teste gönderenler var mı acaba aranız da??
Merhaba, ben embriyolarımı genetiğe gönderdim. Daha önceki 4 denemem hep negatif sonuçlanmıştı. En son sağlıklı embriyoyu bulabilmek için havuz yöntemi uygulandı ve farklı zamanlarda toplanan tüm embriyolardan 2 tane sağlıklı embriyoyu bulabildik ve onlar transfer edildi. Bu sayede 5. Kez yapılan transferimde, ilk kez pozitif sonucu almış oldum.

Merhaba, ben embriyolarımı genetiğe gönderdim. Daha önceki 4 denemem hep negatif sonuçlanmıştı. En son sağlıklı embriyoyu bulabilmek için havuz yöntemi uygulandı ve farklı zamanlarda toplanan tüm embriyolardan 2 tane sağlıklı embriyoyu bulabildik ve onlar transfer edildi. Bu sayede 5. Kez yapılan transferimde, ilk kez pozitif sonucu almış oldum.
Hayırlı olsun💐🥰

Geçen ay benim ilk tüp bebek kimyasal oldu ya tam düşük adetinde korona oldum. 39.gün bugün iki gündür sadece lekelenme var hala tam adet olamadım🤷🏻‍♀️ Karnım ağrıyo ama sökülemiyorum
Yaaa 🤦🏻‍♀️ Kürlere bi baksan internetten ne söker. Benim adetlerim düzenli normal geldi ama şuan napacağım bilemez haldeyim.

Üzüldüm cnm.inşallah çabuk atlatırsın bu durumu birdahakine de lütfen iyice dinlenmeden başlama hem bedenen hem ruhen💐
Bedenim yorulmaz sanıyordum. Oda yoruluyormuş vallahi. Dinlenicem kendime zaman vericem. Ne kadar ara vermeliyim sence sıfırdan tedavi doktor ne zaman araştırmak gerekir. Eşim vazgeçicem diye de korkuyor bir yandan

Bedenim yorulmaz sanıyordum. Oda yoruluyormuş vallahi. Dinlenicem kendime zaman vericem. Ne kadar ara vermeliyim sence sıfırdan tedavi doktor ne zaman araştırmak gerekir. Eşim vazgeçicem diye de korkuyor bir yandan
canm sana ozamn da söyledim biz robot değiliz etten kemikten bir canlıyız ve sürekli ilaç alımı farketmesekte bünyeyi yoruyor.sıfırdan başlayacaksanız 2-3regl pas geç bu zamn zarfında eşinde sende argifertil kullanın takviye eşinin değerlerine seninde yumoslarına kalite katar.başlayacagınız zamn 1kutu kullanın.ve en önemlisi moral .acele etme lutfen bu sefer bak ben 37yasıma girdim ona ragmen hiç bir zaman aceleci davranmadm.vücudumuza da zaman vermek gerekir değilmi:KK66:

İlaçları almaya başladım. Doktor sorun olmaz dedi. Bende bilmiyorum :)
Ben de negatif aldıktan sonra asistna sormuştum. Hemen sonraki reglle başladığımız hastalarımız oluyor. Doktorunuz muayene etsin uygun görürse hemen başlanabilir demişti canım.
Baya kötü hissediyor insan ama zamanla ne geçmiyor ki. Sağol canm geçecek inşallah buda
Çok geçmiş olsun, umarım tez zamanda iyileşir güzel haberler alırsın :dua:
Kesinlikle yoruluyor. Ben de negatifi gördükten sonra hem ruhsal hem bedensel yorulduğumu fark etmiştim. Sen kendine zaman tanı, özellikle psikolojik olarak ne zaman iyi hissedersen başlarsın bence

canm sana ozamn da söyledim biz robot değiliz etten kemikten bir canlıyız ve sürekli ilaç alımı farketmesekte bünyeyi yoruyor.sıfırdan başlayacaksanız 2-3regl pas geç bu zamn zarfında eşinde sende argifertil kullanın takviye eşinin değerlerine seninde yumoslarına kalite katar.başlayacagınız zamn 1kutu kullanın.ve en önemlisi moral .acele etme lutfen bu sefer bak ben 37yasıma girdim ona ragmen hiç bir zaman aceleci davranmadm.vücudumuza da zaman vermek gerekir değilmi:KK66:
Eşimin çok problemli olduğu için o doktor araştırıyor kendine ilaç kullanacakmış bekleme sürecinde. Birazda sen çabala dedim bende. bir daha genetik test yaptırmadan transfer olmicam zaten. Çok yoruldum bir 6 ay beklemek istiyorum aslında. Eşim kendi yaşının derdinde. 3 aydan önce zaten asla birsey yapmam 😣

Eşimin çok problemli olduğu için o doktor araştırıyor kendine ilaç kullanacakmış bekleme sürecinde. Birazda sen çabala dedim bende. bir daha genetik test yaptırmadan transfer olmicam zaten. Çok yoruldum bir 6 ay beklemek istiyorum aslında. Eşim kendi yaşının derdinde. 3 aydan önce zaten asla birsey yapmam 😣
En iyisini yaparsın senin yaşın oldukça genç.evt biraz da eşin çabalasın ne içmesi gerekiyorsa içsin sonucta erkeklerin değerleri takviyeyle düzeliyor.ama tüm zahmeti maalesef kadın bedeni çekiyor oyuzden 3ay en azndan ara vermek inan iyi gelecektir.kafanı boşalt ye iç gez sonrasında enerjik şekilde başlarsn eşin de yesin içsin ne içecekse 3ay toparlasn değerlerini

Kızlar selam. Covid pozitifim bu adet dönemimle donmuş embriyoyla şansımı deneyecektim. Dr.una henüz danışmadım ama sizce ne yapmalıyım bilgisi olan var mı?
Canım forumda başka bir arkadaş tedavi görürken covid çıktı yumurta toplama aşamasına gelmeden bıraktılar tedaviyi. doktoru biraz bekleyelim vücutta enfeksiyon varken yapmayalım gibi bir yorumda bulunmuştu ama sonra vazgeçip başlayabiliriz demişti kısa süre sonra. Bir doktoruna sor istersen etkisi ne olur diye.

Çok sevindim sizin adınıza Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin ❤️ eşimin genetik testinde problemler çıktı doktorumuz genetiği göndermemizi tavsiye etti. Nasıl bir yol izlememiz gerektiğini tam olarak bilmiyorum şuan. Fiyat olarak ortalama ne ödeme yapmıştınız birde devlet hastanesimiydi özel hastanemiydi

Kızlar 5 gün önce yumurta toplama işlemim oldu. 2 yumurta 18, 2 yumurta 16 mm iken toplamış diğerleri ise daha küçükmüş. Bunların daha büyümüş olması gerekmiyor muydu toplanması için? Bahçeci sabri hocada yapıldı deneme. İnanılmaz üzgünüm 10 yumurtadan 4 tanesi olgundu sadece. Bugün aradılar 5. Günümüzdü elimizde hiç embriyo kalmadı😔 önceki denemelerde çok daha fazla yumurta toplanıyordu ve %80den fazlası olgun çıkıyordu yumurtaların.

Ben de negatif aldıktan sonra asistna sormuştum. Hemen sonraki reglle başladığımız hastalarımız oluyor. Doktorunuz muayene etsin uygun görürse hemen başlanabilir demişti canım.

Çok geçmiş olsun, umarım tez zamanda iyileşir güzel haberler alırsın :dua:

Kesinlikle yoruluyor. Ben de negatifi gördükten sonra hem ruhsal hem bedensel yorulduğumu fark etmiştim. Sen kendine zaman tanı, özellikle psikolojik olarak ne zaman iyi hissedersen başlarsın bence
İnşallah canm haklısınız

Çok sevindim sizin adınıza Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin ❤️ eşimin genetik testinde problemler çıktı doktorumuz genetiği göndermemizi tavsiye etti. Nasıl bir yol izlememiz gerektiğini tam olarak bilmiyorum şuan. Fiyat olarak ortalama ne ödeme yapmıştınız birde devlet hastanesimiydi
Çok sevindim sizin adınıza Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin ❤️ eşimin genetik testinde problemler çıktı doktorumuz genetiği göndermemizi tavsiye etti. Nasıl bir yol izlememiz gerektiğini tam olarak bilmiyorum şuan. Fiyat olarak ortalama ne ödeme yapmıştınız birde devlet hastanesimiydi özel hastanemiydi
Çok teşekkür ederim, darısı başınıza ve tüm isteyenlere nasip olması dileğiyle 🙏
Ben özelde yaptırdım. Bizim eşimle genetik testlerimizde sorun çıkmadı ama üst üste hep negatif sonuç alınca ve yaş da ilerleyince bize doktor önerdi. Normal tüp bebek sürecinden tek farkı embriyo 5. güne geldiğinde embriyodan biyopsi ile ufak bir parça alıp teste göndermeleri.. parça alınınca embriyoyu donduruyorlar. Testin sonuçlanması yaklaşık 20-21 günü alıyor. Sizi bilgilendirmek için embriyolog arıyor ve detaylı bilgi veriyor. Eğer sağlıklı geldiyse embriyo, transfer planlaması yapılıyor. Biz 2 embriyo gönderdik. Biyopsi tutarı dahil 7600 TL ödedik yani fiyat embriyo başına 3800 TL ye gelmiş oldu. Yalnız bu işlem için iyi laboratuvara sahip bir merkez seçmenizi öneririm çünkü zayıf bir laboratuvarda embriyo sağlıklı olsa bile sağlıksız hale getirebilirler.

X