- 25 Aralık 2016
- 2.026
- 3.691
Nasıl geçti iyi misinEvet memorial oldum dün hastanedeym suan
Konuştum çok ilginç. Önceki sonuç yanlişti o zaman dedi. Nasıl yanlış olsun onuda anlamadım. Pazartesi kontrole gel dediPeki dr unla konuatunmu ne diyor damacanayada hicc takilma ben inaniyir ve hissediyorum bebisin sana sımsıkı tutunuyor mucadele ediyor. O cok guclu
Yazarım inşallah mucizedir sevinemedim vallahi. Pazartesi kontrole gidicem bakalım nedir ne değildir bu durumhaber alınca mutlaka buraya da yazın merakla bekliyoruz :) bir mucizeye tanıklık ediyormuşum gibi geliyor :)
İnşallah canm bakalım nasip şoktayım hala. Pazartesi gideceğim doktora. Yarın tekrar kan veririm verebilirsem. Netleşir o zaman herhaldekorkma canm sağlıklı bebek tutacaksa hiçbirşey engel olmaz
süpriz yapmıs sana minnoşİnşallah canm bakalım nasip şoktayım hala. Pazartesi gideceğim doktora. Yarın tekrar kan veririm verebilirsem. Netleşir o zaman herhalde
Sağlıklı haberler alalım inşsüpriz yapmıs sana minnoşyarın kan testi artısı güzelse artk tamamdr bu iş inşallah güzel cıkar sonuccc bizde merakla beklıyoruz
Cıktk eve geldim gaz berbat gaz agrısı var omuzlarm cok fena onun harici iyi sayılırım . Sol tüpü aldılarNasıl geçti iyi misin
Cok gecmis olsunCıktk eve geldim gaz berbat gaz agrısı var omuzlarm cok fena onun harici iyi sayılırım . Sol tüpü aldılar
Geçmiş olsunCıktk eve geldim gaz berbat gaz agrısı var omuzlarm cok fena onun harici iyi sayılırım . Sol tüpü aldılar
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahkızlar 2. adetimi olmamla beraber pazartesi gününe randevu aldım inşallah her şey yolunda giderse transfer hazırlığına başlayacağız bu sefer ilaçlı olacak sanırım :) bana da bir dua sallandırın :)
amin inşallah :)Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
İlki ilaçsız mı olmuştu
Hadi hayırlısıyla bu sefer tutunur ve sağlıklı olur gebeliğinamin inşallah :)
ilki de ilaçlıydı kimyasal oldu, adet olunca ilaçsız doğal deneyelim dedi rahim kalınlığı yeterli gelmedi, deneyemedik
şimdi ilaçlıya başlayacağız yeniden inşallah :)
inşallah cümlemizin :)Hadi hayırlısıyla bu sefer tutunur ve sağlıklı olur gebeliğin
Yhaaa inşallah sağlıklı kucağına alırsın inşallah bana da du et ne olur kese kaç mm dedi ben pazartesi gittim kese var dedi senin ki iki kesemi ayy çok heyacanliiiiiKalp atışı için giden varmı aranızda ikiz olduğunu öğrendim bugün kese için gitmiştik çok şaşkınım rabbim isteyen herkese versin