gençler şimdi bilenlere bir sorum olacak. ben ilki kimyasal olunca bağışıklık baskılayıcı ilaç vermesini istemiştim doktordan. neden bilmiyorum çok istekli değil sanki sırf ben istiyorum diye bugün tamam kullan zararı olmaz, günde bir tane prednol dedi. sonra bu ilaçlarla ilgilenen kadın şaşırdı. allah allah emin misin öyle mi dedi çok tuhaf hiç estrofemle prednola beraber başlamadık bir daha sor gel. tekrar sordum beraber bir daha soralım, sorduk. bu da bana heralde normal prosedürde böyle bir işlemleri yok ben çok istedim diye verdi durumunu düşündürdü. normalde transferden 5-6 gün önce falan başlanıyormuş bana şimdi başla dedi salladı gibi biraz. asla içime sinmedi. içime sinmediğini anladılar ama baştan kadın öyle çok şaşırınca da bir şey diyemediler toparlayamadılar ama benim içime soru işareti düştü şimdi acaba erken mi bilmem ne .
ya çocuğum olsun varya şu doktordan hastaneden kurtulduğuma daha çok sevineceğim :/
şimdi aranızda prednol kullanan varsa ya da bilen normal prosedür nedir? şimdiden başlamak erken mi?
şu anda bana estrofem verdi 12 gün sonraya da randevu verdi