Bağışıklık baskılarını hap verdimi doktorunuz transferden sonraHanımlar regl olarak 1.deneme döneminş kapatmış bulunuyorum.. Güzel haberler diğer denemelere inş.. Durmak yok yola devam ama nasılFikri olan söylese şahane olur
Eşimle ben genetik test yaptık.. Bende pıhtılşam çıktı.. Transfer sürecinde oksapar kullandım..
Tüpler açık hsg temiz ama gene de histeroskopi yaptırayım diyorum..
ilk 4 gün çok ciddi bel ağrım vardı.. Ağlıyordum ağrıdan.. Bundan dolayı tutunmaya çalıştığını düşünüyorum… Sizce de öyle midir? O yüzden biraz bağışıklığa odaklanayım diyorumHadi bakalım nur topu gibi araştırılması gereken bir sorunum oldu Bebek yerine sorunları seveceğim bende onların gazlarını alacağım
Bıraktım doktor olmadı bırak dedigeç tutunma olmuş demek.inşallah ilaçlarını bırakmadın demi
Benim doktorun kafasımı karıştı acaba. Benimki de hep 12 gün umut var derdi bu sefer böyle yaptıCanım benim dondurulmuşla 12.gün bakılmıştı. 5.gün embriyosuydu 12.günde 112 çıkmıştı
3. Gün embriyosuydu. Doktor yaptı testi ben daha 14 şubatı beklicem saniyordum test içinTransfer günü sayılmıyor yani Ümit vermek istemem asla sonrası daha kötü doktorunda bir bildiği vardır illaki ama söylemeden geçemeyeceğim 7. Ve 8. Günde vermişsin belli olması için erken ya kaçıncı gün embriyosuydu
Ee ama suan pozitif çıkmıs değer? Geri başlamadın mıBıraktım doktor olmadı bırak dedi
Yok transferden önce 5 gün prednol kullandım..Bağışıklık baskılarını hap verdimi doktorunuz transferden sonra
Onu sorgulayabilirsin mesela. Bazen bağışıklık alarma geçip yabancı olarak falan algılıyormuş. Ben transferden sonra 7 gün bir ilaç kullandım bağışıklık baskilamak için. Bilinen öyle bir durum yoktu ama önlem amaçlı verildiYok transferden önce 5 gün prednol kullandım..
Başladım canım . Keşke bırakmasaydım inşallah sorun olmazEe ama suan pozitif çıkmıs değer? Geri başlamadın mı
Aslnda 1-2gun kullanmamak vücuttaki progesteronu hemen düşürmez cnm.burda okumustm kızın biri tutmadı die bırakmıs ilaçları 8.hafta hamıle oldugunu öğrenmiş.oyuzden inşllh saglıkla ılerler 2gun snra yinele testı bızede haber verBaşladım canım . Keşke bırakmasaydım inşallah sorun olmaz
Dr da sasirmis bence birde 3. Gun embriyosu anladigim kadariyla 15 gun beklemeden heleki 9.-10. Gunde olmadi nasil diyebilir . Ben simdi dr un ne diyecegini cok merak ediyorum konustunmu ?Başladım canım . Keşke bırakmasaydım inşallah sorun olmaz
Birde canim catlatma ignesi kullanmismiydin onu merak ediyorum3. Gün embriyosuydu. Doktor yaptı testi ben daha 14 şubatı beklicem saniyordum test için
Öyle bir ilaç mı varmış.. sorayım olmadı bende kullanırım..Onu sorgulayabilirsin mesela. Bazen bağışıklık alarma geçip yabancı olarak falan algılıyormuş. Ben transferden sonra 7 gün bir ilaç kullandım bağışıklık baskilamak için. Bilinen öyle bir durum yoktu ama önlem amaçlı verildi
Lucrin kullanmadı iseniz hiç endişelenmeyin.. Vücudunuzda progestron salgılıyor.. Ki ilaç hemen atılmıyot zaten…Başladım canım . Keşke bırakmasaydım inşallah sorun olmaz
Kocaman şu damacanasını kaldırdırdım hışımla yaaAslnda 1-2gun kullanmamak vücuttaki progesteronu hemen düşürmez cnm.burda okumustm kızın biri tutmadı die bırakmıs ilaçları 8.hafta hamıle oldugunu öğrenmiş.oyuzden inşllh saglıkla ılerler 2gun snra yinele testı bızede haber ver
Senin kullandığın ilaç gibi ama ben öncesinde değil sonrasında 7 gün kullandım. Bilmiyorum birsey farkediyormudur önce sonra olması. Aklında olsun sorarsın onudaÖyle bir ilaç mı varmış.. sorayım olmadı bende kullanırım..
Kullanmadım dondurulmuş transferdi. Çatlama iğnesi yapılmadı. Estrofemle hazırladı sadeceBirde canim catlatma ignesi kullanmismiydin onu merak ediyorum
Peki dr unla konuatunmu ne diyor damacanayada hicc takilma ben inaniyir ve hissediyorum bebisin sana sımsıkı tutunuyor mucadele ediyor. O cok gucluKullanmadım dondurulmuş transferdi. Çatlama iğnesi yapılmadı. Estrofemle hazırladı sadece
Bence sen pozitifsin kuzum hayırlı olsunBenim doktorun kafasımı karıştı acaba. Benimki de hep 12 gün umut var derdi bu sefer böyle yaptı
korkma canm sağlıklı bebek tutacaksa hiçbirşey engel olmazKocaman şu damacanasını kaldırdırdım hışımla yaa
haber alınca mutlaka buraya da yazın merakla bekliyoruz :) bir mucizeye tanıklık ediyormuşum gibi geliyor :)Kocaman şu damacanasını kaldırdırdım hışımla yaa