2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Hanımlar regl olarak 1.deneme döneminş kapatmış bulunuyorum.. Güzel haberler diğer denemelere inş.. Durmak yok yola devam ama nasıl😅 Fikri olan söylese şahane olur😄
Eşimle ben genetik test yaptık.. Bende pıhtılşam çıktı.. Transfer sürecinde oksapar kullandım..
Tüpler açık hsg temiz ama gene de histeroskopi yaptırayım diyorum..
ilk 4 gün çok ciddi bel ağrım vardı.. Ağlıyordum ağrıdan.. Bundan dolayı tutunmaya çalıştığını düşünüyorum… Sizce de öyle midir? O yüzden biraz bağışıklığa odaklanayım diyorum☺️ Hadi bakalım nur topu gibi araştırılması gereken bir sorunum oldu😄 Bebek yerine sorunları seveceğim bende onların gazlarını alacağım😂
Bağışıklık baskılarını hap verdimi doktorunuz transferden sonra

Transfer günü sayılmıyor yani Ümit vermek istemem asla sonrası daha kötü doktorunda bir bildiği vardır illaki ama söylemeden geçemeyeceğim 7. Ve 8. Günde vermişsin belli olması için erken ya kaçıncı gün embriyosuydu
3. Gün embriyosuydu. Doktor yaptı testi ben daha 14 şubatı beklicem saniyordum test için

Yok transferden önce 5 gün prednol kullandım..
Onu sorgulayabilirsin mesela. Bazen bağışıklık alarma geçip yabancı olarak falan algılıyormuş. Ben transferden sonra 7 gün bir ilaç kullandım bağışıklık baskilamak için. Bilinen öyle bir durum yoktu ama önlem amaçlı verildi

Başladım canım . Keşke bırakmasaydım inşallah sorun olmaz
Aslnda 1-2gun kullanmamak vücuttaki progesteronu hemen düşürmez cnm.burda okumustm kızın biri tutmadı die bırakmıs ilaçları 8.hafta hamıle oldugunu öğrenmiş.oyuzden inşllh saglıkla ılerler 2gun snra yinele testı bızede haber ver🥰

Onu sorgulayabilirsin mesela. Bazen bağışıklık alarma geçip yabancı olarak falan algılıyormuş. Ben transferden sonra 7 gün bir ilaç kullandım bağışıklık baskilamak için. Bilinen öyle bir durum yoktu ama önlem amaçlı verildi
Öyle bir ilaç mı varmış.. sorayım olmadı bende kullanırım..

Aslnda 1-2gun kullanmamak vücuttaki progesteronu hemen düşürmez cnm.burda okumustm kızın biri tutmadı die bırakmıs ilaçları 8.hafta hamıle oldugunu öğrenmiş.oyuzden inşllh saglıkla ılerler 2gun snra yinele testı bızede haber ver🥰
Kocaman şu damacanasını kaldırdırdım hışımla yaa🙈🙈

X