2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Transferden kaç gün sonra test dediler sana bana ilk transferimde 12. Gün demiştiler 2. De olduysan tranasfer erken verdin sanki
Bilmiyorum doktor çarşamba günü baktirdi bir de dün bakıldı bırak ilaçları demişti. Dondurulmuş transfer daha erken test yapılıyor diye okudum bende. Yoksa 12. Gün 14 ü oluyor zaten

Bilmiyorum doktor çarşamba günü baktirdi bir de dün bakıldı bırak ilaçları demişti. Dondurulmuş transfer daha erken test yapılıyor diye okudum bende. Yoksa 12. Gün 14 ü oluyor zaten
Benimde dondurulmuştu
Alla alla

Transfer günü sayılmıyor yani Ümit vermek istemem asla sonrası daha kötü doktorunda bir bildiği vardır illaki ama söylemeden geçemeyeceğim 7. Ve 8. Günde vermişsin belli olması için erken ya kaçıncı gün embriyosuydu
Ayın 9 unda ve 10 unda verdim. Transfer tarihi ayın 2 siydi. Kaçıncı gün olayı transferi bazısı sayıyor bazısı o günü saymıyor ya ondan tarih olarak söyliyim canım sana

Ayın 9 unda ve 10 unda verdim. Transfer tarihi ayın 2 siydi. Kaçıncı gün olayı transferi bazısı sayıyor bazısı o günü saymıyor ya ondan tarih olarak söyliyim canım sana
7. Ve 8. Gun vermissin canim catlatma ignesinin hcg sini atmissin o zaman testte onu gormussun ayy cok sevindim yarin tekrar kan ver bence ilaclarina hemen basla

Ayın 2sinde olmuştu transferim. Sence sonuç yanlişmıdır yoksa anca belli olmuş olabilir mi yaa
Bugün 9.gün ise değildir… Zaten 50-60 civarı çıkıyor.. Olabilir… Bence ilaçları kesmeden 2 gün sonra tekrar baktırın…
Emin olmak istiyorum derseniz bugün de kan verebilirsiniz ama o zaman artış olarak iyi değil gibi düşünmeyin…

Hanımlar regl olarak 1.deneme döneminş kapatmış bulunuyorum.. Güzel haberler diğer denemelere inş.. Durmak yok yola devam ama nasıl😅 Fikri olan söylese şahane olur😄
Eşimle ben genetik test yaptık.. Bende pıhtılşam çıktı.. Transfer sürecinde oksapar kullandım..
Tüpler açık hsg temiz ama gene de histeroskopi yaptırayım diyorum..
ilk 4 gün çok ciddi bel ağrım vardı.. Ağlıyordum ağrıdan.. Bundan dolayı tutunmaya çalıştığını düşünüyorum… Sizce de öyle midir? O yüzden biraz bağışıklığa odaklanayım diyorum☺️ Hadi bakalım nur topu gibi araştırılması gereken bir sorunum oldu😄 Bebek yerine sorunları seveceğim bende onların gazlarını alacağım😂

Dondurulmuş transfer olduğu için erken yapıldı diye düşünüyordum ben. Olsa çıkardı dedi dün. Şoktayım sabah tekrar baktırıcam artık
Canım benim dondurulmuşla 12.gün bakılmıştı. 5.gün embriyosuydu 12.günde 112 çıkmıştı

X