- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.917
Dün zaten günündü.. Garip olmuş..Dün 0. 62 idi. Biri yanlış bu sonucun herhalde ama hangisi bir günde 0 dan yükselmiş olamaz herhalde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün zaten günündü.. Garip olmuş..Dün 0. 62 idi. Biri yanlış bu sonucun herhalde ama hangisi bir günde 0 dan yükselmiş olamaz herhalde
Gözün Aydın canım tebrık ederım hıc yanlış falan dıye düşünme ıkı gün sonra tekrar test ver ve şimdi test sonucunun mutluluğunu yaşaKızlar bu akşam beta hcg sonucum 40 çıktı şoktayımm
Ayın 2sinde olmuştu transferim. Sence sonuç yanlişmıdır yoksa anca belli olmuş olabilir mi yaaDün zaten günündü.. Garip olmuş..
Ya inşallah inşallah Negatif sonuç aldım diyince inan bir şey yazamadım bile rabbimin sana verdiği bir mucizedir belki iki gün sonda yine test ver senKızlar bu akşam beta hcg sonucum 40 çıktı şoktayımm
Transferden kaç gün sonra test dediler sana bana ilk transferimde 12. Gün demiştiler 2. De olduysan tranasfer erken verdin sankiAyın 2sinde olmuştu transferim. Sence sonuç yanlişmıdır yoksa anca belli olmuş olabilir mi yaa
Bence zaten test tarihin 14 olması lazım değil mi canımAyın 2sinde olmuştu transferim. Sence sonuç yanlişmıdır yoksa anca belli olmuş olabilir mi yaa
Bilmiyorum doktor çarşamba günü baktirdi bir de dün bakıldı bırak ilaçları demişti. Dondurulmuş transfer daha erken test yapılıyor diye okudum bende. Yoksa 12. Gün 14 ü oluyor zatenTransferden kaç gün sonra test dediler sana bana ilk transferimde 12. Gün demiştiler 2. De olduysan tranasfer erken verdin sanki
Dondurulmuş transfer olduğu için erken yapıldı diye düşünüyordum ben. Olsa çıkardı dedi dün. Şoktayım sabah tekrar baktırıcam artıkBence zaten test tarihin 14 olması lazım değil mi canım
Benimde dondurulmuştuBilmiyorum doktor çarşamba günü baktirdi bir de dün bakıldı bırak ilaçları demişti. Dondurulmuş transfer daha erken test yapılıyor diye okudum bende. Yoksa 12. Gün 14 ü oluyor zaten
Ayın 9 unda ve 10 unda verdim. Transfer tarihi ayın 2 siydi. Kaçıncı gün olayı transferi bazısı sayıyor bazısı o günü saymıyor ya ondan tarih olarak söyliyim canım sana
Ayın 9 unda ve 10 unda verdim. Transfer tarihi ayın 2 siydi. Kaçıncı gün olayı transferi bazısı sayıyor bazısı o günü saymıyor ya ondan tarih olarak söyliyim canım sana
7. Ve 8. Gun vermissin canim catlatma ignesinin hcg sini atmissin o zaman testte onu gormussun ayy cok sevindim yarin tekrar kan ver bence ilaclarina hemen baslaAyın 9 unda ve 10 unda verdim. Transfer tarihi ayın 2 siydi. Kaçıncı gün olayı transferi bazısı sayıyor bazısı o günü saymıyor ya ondan tarih olarak söyliyim canım sana
Daha bugun 10. Gunmus ve deger 40 cok guzellAyın 9 unda ve 10 unda verdim. Transfer tarihi ayın 2 siydi. Kaçıncı gün olayı transferi bazısı sayıyor bazısı o günü saymıyor ya ondan tarih olarak söyliyim canım sana
Bugün 9.gün ise değildir… Zaten 50-60 civarı çıkıyor.. Olabilir… Bence ilaçları kesmeden 2 gün sonra tekrar baktırın…Ayın 2sinde olmuştu transferim. Sence sonuç yanlişmıdır yoksa anca belli olmuş olabilir mi yaa
geç tutunma olmuş demek.inşallah ilaçlarını bırakmadın demiDün 0. 62 idi. Biri yanlış bu sonucun herhalde ama hangisi bir günde 0 dan yükselmiş olamaz herhalde
Canım benim dondurulmuşla 12.gün bakılmıştı. 5.gün embriyosuydu 12.günde 112 çıkmıştıDondurulmuş transfer olduğu için erken yapıldı diye düşünüyordum ben. Olsa çıkardı dedi dün. Şoktayım sabah tekrar baktırıcam artık
Evet memorial oldum dün hastanedeym suanAaa şu memorial falan konuştuğunuz ameliyat mı nerede olacaksın