2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Peki dr unla konuatunmu ne diyor damacanayada hicc takilma ben inaniyir ve hissediyorum bebisin sana sımsıkı tutunuyor mucadele ediyor. O cok guclu
Konuştum çok ilginç. Önceki sonuç yanlişti o zaman dedi. Nasıl yanlış olsun onuda anlamadım. Pazartesi kontrole gel dedi

İnşallah canm bakalım nasip şoktayım hala. Pazartesi gideceğim doktora. Yarın tekrar kan veririm verebilirsem. Netleşir o zaman herhalde
süpriz yapmıs sana minnoş😁 yarın kan testi artısı güzelse artk tamamdr bu iş inşallah güzel cıkar sonuccc bizde merakla beklıyoruz

1 1nbahar yarın test verince bize haber vermeyi unutma nolur 🙈🌸
Önceki test yanlıştı da ne demek test yanlış olur mu ya erken yaptırmış işte neyse sağlıcakla minnoşun tutunsun sana da buda bir anı kalsın inşallah

kızlar 2. adetimi olmamla beraber pazartesi gününe randevu aldım inşallah her şey yolunda giderse transfer hazırlığına başlayacağız bu sefer ilaçlı olacak sanırım :) bana da bir dua sallandırın :)
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🤲🏼
İlki ilaçsız mı olmuştu

amin inşallah :)
ilki de ilaçlıydı kimyasal oldu, adet olunca ilaçsız doğal deneyelim dedi rahim kalınlığı yeterli gelmedi, deneyemedik
şimdi ilaçlıya başlayacağız yeniden inşallah :)
Hadi hayırlısıyla bu sefer tutunur ve sağlıklı olur gebeliğin 🤲🏼

Kalp atışı için giden varmı aranızda ikiz olduğunu öğrendim bugün kese için gitmiştik çok şaşkınım rabbim isteyen herkese versin
Yhaaa inşallah sağlıklı kucağına alırsın inşallah bana da du et ne olur kese kaç mm dedi ben pazartesi gittim kese var dedi senin ki iki kesemi ayy çok heyacanliiiii

X