2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Çok morallerim bozuldu ya. Bu sefer olmadığını da hissetmiştim zaten. Sonrasında kalan üzüntüyle baş etmek çok zor. O yüzden cesaret edemem diye düşünüyorum. Belki zaman değiştirir
Üzüldüm cnm ;( bende 2.denemde psikolojik olarak yıpranmıştım.3.ye 3-4ay snra cesaret edebildim.sende biraz kendine zaman ver kafanı topla

Sağol canım inşallah. Normal yolla bile hamile kalıyorum ama asla olmuyor. Elde var sıfır. Hamile kalsamda olacağına inancımı yitirdim artık. Zamanla belki toparlarım

Üzüldüm cnm ;( bende 2.denemde psikolojik olarak yıpranmıştım.3.ye 3-4ay snra cesaret edebildim.sende biraz kendine zaman ver kafanı topla
Çözümü nedir belli değil ki canım ya. Nedeni belli değil. Eşimin tedavisi başarılı olmadı zaten. Sonuçlarında değişen birsey olmadan yapılmıştı. Sebebini çözecek bir doktor bulmam lazım belki de. Sen nerde tedavi gördün

Ben istanbul tüp bebekte ilk gebelk aret kamar,suanki ozan hoca aynı merkez.bizdeki tek problem benim tüplerim.eşinin değerleri için dr hiç takviye vermedimi normalde yumurta büyütme aşamasında eşede takviye veriyorlar ve başarılı sonuclar alınıyor .

üroloji doktoru vermişti iki tane ilaç biri klomendi. Bu doktorda ona devam et dedi. Eşimde mideme dokunuyor diye çok düzenli içmedi. İçtiği dönemde de sonuçlarda değişiklik olmadı zaten. Genetikte sorun olduğunu düşünüyorum. Gebelik oluşuyor çünkü ama hayır gelmiyor. Doktorlar bu kadar kötü değerlerle nasıl hamile kalıyorsun anlamadık diyorlardı zaten. Genetik testler yapan iyi bir merkez bulmalıyım. Sebebi bulunmazsa denemek istemem bir daha

klomen dna hasarını önlemek için morfoloji düşüklüğünde veriyorlar takviye olarakta impryl proxed plus gibi etkılı vitamınler ama bunlar düzenli olarak bir kaç ay kullanmadan cok etkılı bir sonuca ulasmak zor benm bazı arkdslrmda bu durumu yaşadı birinin eşi 5ay kullandı diğerininki 2ay felan ıkısıde dogurdu eşlernde ciddi sperm sorunları vrdı eşinde öle düzenli kullanmadan miğdeme dokunuyor diyorsa miğde koruyucuyla kullansın.genetik arastırma içinde iyice arastır cnm pgt li embryo yaparsan şans daha yuksek tabı ama biraz pahalı işlemler

Çok morallerim bozuldu ya. Bu sefer olmadığını da hissetmiştim zaten. Sonrasında kalan üzüntüyle baş etmek çok zor. O yüzden cesaret edemem diye düşünüyorum. Belki zaman değiştirir
Ya sonrası çok zor zaten o üzüntüyle baş etmek… imkanının varsa tatile git bi hava değişikliği her zaman iyidir

Sanırım bizim doktor herkese histeroskopi yapıyor. Yada tüm doktorlar mı böyle bilemedim
Yok kuzum.. Doktor bana hiç histeroskopi yapmak istemedi. Sıkıntı yok dedi.. Ben şimdi çizik atar belki birşey vardır diye isteyeceğim..

Maalesef aynen… Benim ilk deneme negatif oldu Bakalım2.denemeye artık…
Ama sizde pes etmeyin.. Dinlenin kafanızı dağıtın.. Ama yolda olmak emin olun daha iyi gelecektir..

Eşim benim kadar önem vermedi tedavisine. Mide koruyucu da kullandı ama şikayet edip durdu. 6 ay düzenli kullandırttım zorla. Değişiklik olmayınca zorlamayı bıraktım oda arada bir içip bırakarak devam etti. Zor süreçler illaki birseylere katlanmak gerekiyor. Tek başıma benim elimden birsey gelmiyor. Kendisi azmedip kullanacak ancak. Pgt yaptırsamda hepsi sorunlu çıkar bu haldeyken. Transfer işlemine varamaz diye düşünüyorum. Yoğun bir tedaviye ihtiyacı var öncelikle gibi. İlk eşinden 3 düşük. Benle 2 dış gebelik 1 düşük

Maalesef aynen… Benim ilk deneme negatif oldu Bakalım2.denemeye artık…
Ama sizde pes etmeyin.. Dinlenin kafanızı dağıtın.. Ama yolda olmak emin olun daha iyi gelecektir..
Insallah Allah 2. De nasip etsin canım . Yolda olmak çok güzel ama sonu zorlu çok. Allah herkesin yolunun sonunda gönlündekini nasip etsin inşallah

üzücü bir durum ama burda erkeğin iradesi ve tedaviye uyması çok önemli,değerler geçerli duruma gelene kadar tedavi şart.bu durumdada tüp bebek merkezleri ne kadar yeterli gelir gangi doktor iyi ilgilenir arastırmak lazım.biraz zaman tanı önce sen bi psıkolojık olarak toparlan cnm en azından 1ay kadar kafandan çıkar

Aynen canm uzun bir ara vermek istiyorum. Belki seneye tekrar bakarım. Seninki sağlıkla gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…