Bekletsen belki 5. Güne varamayabilir elin boş kalır sonra. onun kararını doktorun vermeli. O riske girmek istemezse dondurur. Sayı azsa genelde riske atmak istenmiyor donduruluyorHadi yabugun aradilar 10 embriyodan 5 tane dondurmaya uygun 3.gun embriyosu var sizin icinde uygunsa donduralim dediler bekletsemiydim bilemedim onlar daha iyi bilir diye bisey demedim diger 5 ini bekletiyorlar mi yoksa işlemleri bitti mi
Havuz yöntemi uygun olmaz mı yumurta az ve pgt isteniyorsaOff benmde kafam cok kairisk doktor pgt yapalim yasinda 38 dedi ama emin olamiyorum. Zaten oyle cok yumurtam olusmuyor onlari da heba etmek istemiyorum . Beynim yandi acikcasi. Suan olgun 2 yumurtam var arkadanda gelenler var dedi . Oyuzden catlamamasi icin igneye basliyorum off . Pgt yaptiran ya da yaptiracak kimse var mi? Onerisi olan?
Bende bi olamadım gitti görüşmeye halaa gidemedim. Dondurulmuş seninkide dimiMart adetimi bekliyorum canım o zaman başlayacağız inşallah
Evet canım 5.günBende bi olamadım gitti görüşmeye halaa gidemedim. Dondurulmuş seninkide dimi
benim 2 bebeğim de 3. gün embriyosu. rabbim ol derse olur ona takılma.Kizlar bir sorum olacaktı 3.gun embriyolarinin şansı ne kadar 5.gun embriosuna göre?
Bende öyle hatırlıyorum da emin olmak için sordum. Hadi bakalım inşallah hayırlısıyla tutar bu sefer ve de düşmezEvet canım 5.gün
Ya bi önce topikte bi arkadaş vardı kim olduğunu hatırlamıyorum ama böyle bişi çıktı değeri sonra arttı kanama yoksa Ümit var hiç ümidini kaybetmeMerhaba 26 ocakta 6 günlük transfer oldu ve 12. Gun deger 100.92 idi ancak 2 gun sonra bu gun deger 127.52 cikti biyolojik gebelikmidir doktor carsamba bir daha test yaptirin dedi cok moralim bozuk 2. Deneme ve son embiriyo idi
Masallah allah kucaginiza almayi nasip etsin darisi başıma başımızabenim 2 bebeğim de 3. gün embriyosu. rabbim ol derse olur ona takılma.
Merhaba rahim filmi görüntünüz nasıl acaba?evet , rahim filmim temiz çıktı ama polip var dedi. Başka bir doktora daha mı görünsem bilemedim.
İnşallah canım inşallahBende öyle hatırlıyorum da emin olmak için sordum. Hadi bakalım inşallah hayırlısıyla tutar bu sefer ve de düşmezBenim adetim gecikti yaa gelmiyo test yaptım kendiliğindenmi tuttu diye yok o da negatif ama adet gelmiyo
Merhaba rahim filmi görüntünüz nasıl acaba?
Ben de polipten şüphe ediyorum
merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı. sperm testindeki sonuçta "total sperm sayısı" mı önemli "sperme sayısı" mı önemli. Hangisini baz almalıyız
Sperm Sayısı D 0.2 x10^6sperm/mL >= 15
Total Sperm Sayısı D 0.88 x10^6 sperm >= 39
Peki başka bir durumunuz var mı gebelik oluşmaması içinRahim filmim temiz çıktı ama ultrason muayenesinde polip gördü doktor . OPU oldum ilk adetim bitsin sonra tekrar kontrole gidicem ama sanırım histeroskopi yolu görünüyor bana
Peki başka bir durumunuz var mı gebelik oluşmaması için
Benim hsg de bir gölge var ama usg ile teşhis koyan olmadı..
Eşinizin değerleri nasıl?Erkek infertilitesi bizim sorunumuz. 3.seviye varikosel var eşimde.
Bende hormon değerleri filan normal . sadece tiroid için ilaç kullanıyorum . Troid değerimde değişken ilaçlık değil ama gebelik düşündüğüm için verildi.
Usg'de beyaz olarak polip gördü hoca ama tekrar bakılacak , bakalım hakkımda hayırlısı
Eşinizin değerleri nasıl?
Rast gitsin tüm işleriniz
Dualarım sizinleMorfoloji 1
Toplam sperm : 1,5 milyon
Varikosel ameliyatı olmadan önce tüp bebek denemek istedik. Bakalım inş sonu güzel olur .
Dualarınıza talibim