Allah yardımcımız olsun yaa çok zor gerçekten yani tabiki daha büyük sınavlar var şimdilik bizimki ne ama bu da zor yaa zorlanıyoruz hepimiz. Hem çocuğun olmamasıyla uğraş bunun verdiği psikolojiyle uğraş hastane hastane gezmeyle uğraş bide bunların iki üç katı insanların çenesiyle uğraş. Aslında iyiydim toparladıydım ama yine yanımda çok fazla bebek çocuk muhabbeti dönmeye başladı yine boyuna çocuk yokmu sorusu gelmeye başladı bunlar başladığı an bende film kopuyoAynı benim gibi olmuşsun sende. psikolog hatta hocaya bile gittim. Ama ancak Allahtan medet ummaliyim o gücü o bana verebilir diyerek inatla devam etmeye karar verdim. Nasip işi bunlar elden gelen bir yere kadar . o gücü içinde bulacaksın inşallah tekrar. Ben aralıksız devam etmeye karar verdim. Sende dinlen kafanı toparla yola devam. Zaten birsey yolunda gitmedimi hersey üst üste geliyor. Ben inadına üzerlerine gitmeyi seçtim şimdilik. Sende seni işin içinden çıkaracak yolu bulacaksın eminim
Doğrudur valla antibiyotik sıkıntı hani enfeksiyon kapma ihtimali çok yüksek dişte çekersen falan antibiyotik kullanıyorsun benim bildiğim ki yanlış biliyo olabilirim ama onun dışında tabiki dişçi ve kadındoğum doktoru ne derse oGunaydin kizlar kac gundur dogru duzgun aktif olamadim dis soruniyla ugrasiyorum sunu ogrendim hamileykende disci dise mudahale edebiliyormus bir sorun olmazmia aynen soyle dedi ilk 3 aylik donem riskli donemdir ama bizim kullabdigimiznilaclar bolgeseldir dagilim olmaz islem yapacagimiz yeri uyusturur sadece sunun icin hamileyken dise bisey yapilmaz derler eger disci korkun varsa bu koltuk ve ben seni korkutuyorsak strese sokuyorsak asla mudahale yapilmaz ama korkun stresin yoksa saglik acisindan sorun teskil etmiyor birde 8-9 aylikken biz dr lar k3ndi konforumuz icin istemeyiz bu koltuga yatiramayiz tam yatoramayiz belimizin orda bisey varmis o baski oluyomus ve aninda bayilirmisiz sadece biz dr lar kendi konforumuzdan odun vererek islem yapariz oturur vaziyette islem yapariz buda bize zordur kisaca disci de islemler yapilabilirmis
Bana boyle dedi dr
Tabiiki antibiyotik sıkınti dr un bahsettigi kanal tedavisi dolgu tedavisi vs..Doğrudur valla antibiyotik sıkıntı hani enfeksiyon kapma ihtimali çok yüksek dişte çekersen falan antibiyotik kullanıyorsun benim bildiğim ki yanlış biliyo olabilirim ama onun dışında tabiki dişçi ve kadındoğum doktoru ne derse o
AA nedenSelam aleyküm hanımlar ben akşam hesabımı kapatacağım hakkınızı helal edin benden yana helali hoş olsun Allah'ım sizleri ve dualarınızı daim kabul etsin selametle Allah'a emanet olun inşallah
Benimde ilk transferimde hiç belirti olmamıştı daha erken merak etme beklemeye devamKızlar selammm transfer olup testi bekleyenler var mı? 3.gündeyim bir tık yok. Dün gece batmalar oldu sadece. Sizde durumlar nedir neler yasiyorsunuz?
Neden kuzum nolduSelam aleyküm hanımlar ben akşam hesabımı kapatacağım hakkınızı helal edin benden yana helali hoş olsun Allah'ım sizleri ve dualarınızı daim kabul etsin selametle Allah'a emanet olun inşallah
Yok cnm olur mu öyle şeyBen dedim hamile oldu bizi bıraktı gittiama şuan çok çok mutlu oldum geldiğine
Aynen öyle insanlar çok had bilmezler malesef. En son birine Allah başına versin dedim. Kimseyi kırmamışımdır kötü konuşmamışımdır bu güne kadar ama dayanamadım. İnsanlar kötüler. Ee niye olmadı olmuyor diyen mi ararsın çok üzerine düşüyorsunuz ne gerek var Allah verirse verir diyip ruh hastasıymışız dünyadaki ilk tüp bebeği biz yapıyormuşuz gibi konuşanımı ararsın. Her cins mevcut benim etrafımda da. Allah herkesin gönlüne göre versin demeye başladım her yorum yapana direk. Herkesten uzaklaştım canımı sıkana ne kapımı açıyorum ne telefonu. her manada yıpratıcı bir süreçAllah yardımcımız olsun yaa çok zor gerçekten yani tabiki daha büyük sınavlar var şimdilik bizimki ne ama bu da zor yaa zorlanıyoruz hepimiz. Hem çocuğun olmamasıyla uğraş bunun verdiği psikolojiyle uğraş hastane hastane gezmeyle uğraş bide bunların iki üç katı insanların çenesiyle uğraş. Aslında iyiydim toparladıydım ama yine yanımda çok fazla bebek çocuk muhabbeti dönmeye başladı yine boyuna çocuk yokmu sorusu gelmeye başladı bunlar başladığı an bende film kopuyo
Bende 3. Gündeyim. Karnım davul gibi şiş. İgnelerden mi bilmiyorum. Sürekli başım ağrıyor 3 gündür. midem ağrıyor bugünde. başka bir belirti yok bu kez. Geçen sefer çok uyuyordum kasıkta ağrı batma olmuştu bel ağrısı falan. Bu kez yokKızlar selammm transfer olup testi bekleyenler var mı? 3.gündeyim bir tık yok. Dün gece batmalar oldu sadece. Sizde durumlar nedir neler yasiyorsunuz?
Yeni bir yol çizecek herhalde tedavi konusunda kafasını toparlamak istemiştir belki. Insallah daha güçlü döner. Grubun boynu bükük kaldı şimdiAnaaaaIron Butterfly bırakıp gitti ya bizi sessiz sedasız
Olabilir Allah yolunu çiçeklendirsin inşaallahYeni bir yol çizecek herhalde tedavi konusunda kafasını toparlamak istemiştir belki. Insallah daha güçlü döner. Grubun boynu bükük kaldı şimdi
Geçmiş olsun inşallahGaliba grip oldum ben hemde çok kötü
Test verdim inşallah negatiftir
Mesajını şimdi gördüm yaIron Butterfly niye gitti ki
Teşekkür ederimGeçmiş olsun inşallahdikkat et kendine vitamin almaya çalış
Bende listeye katilmak isterim“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr.”
“Rabbim! İşlerimi kolaylaştır, zorlaştırma, Rabbim işlerimi hayırla sonuçlandır. Amin!”
isim yaş şehir deneme sebep embriyo transfer sonuç @lightbrown 30 Adana 1. Sperm sayısı ve hareketlilik düşük 5. gün 14 Ocak 1 1nbahar 26 2. 3. gün Iron Butterfly 25 İstanbul 2. Sebepsiz infertilite 2. gün @Dfn1903 31 Ankara 2. Sperm azlığı ve hareketsizlik 5. gün G Gzd0138 35 Kayseri 2. Sperm morfoloji azlığı ve pko 5. gün 14 Ocak U Ufktugba 38 muğla 1. Erken infertilite ve amh düşük 3. gün @bebiii 31 2. 5. gün @minnos patates 30 Konya 2. Sebepsiz infertilite 3. gün bsra61 28 Trabzon 2. Çikolata kisti polikislikover sendromu 5. gün @BSli16 26 Bursa 1. Pco ve sebepsiz infertilite 5. gün 11 Ocak @sengulll 26 Kocaeli 2. 3. gün 14 Ocak A Aslanb22 28 1. 5. gün E Es1a1 21 1. 5. gün 12 Ocak @Cmcm 30 İstanbul 1. Sebepsiz infertilite 5. gün 17 Ocak @altnekn 32 İstanbul 2. düşük amh çikolata kisti 5. gün Z Zecmel 32 2. 3. gün @in_cim 34 1. @Nil Gunes 35 2. @Betulyusuf 40 İstanbul 1. Sebepsiz infertilite 3. gün 17 Ocak @Bio_girl @CevikKiz 31 2. A Aysnrxe 24 İstanbul 1. Pcos ve yarım rahim @Zeynepkur 38 4. @Peterpanik 30 1. 5. gün @Ayseeeecik 31 4. 5. gün 27 Ocak @Eminemalinn 31 Mersin 1. Sebepsiz infertilite 3. gün 18 Ocak @Sasa234 32 1. Erkek infertilitesi 5. gün 29 Ocak @Esrakcshn 36 İzmir 1. Düşük amh erkek varikosel @sweetpeaa 29 Ankara 1. Erkek infertilitesi @serapyanlak 26 1. DantelKiz 28 Ankara 5. Tüp tıkanıklığı pco 5. gün 24 Ocak @halleyyy 36 3. 5. gün 18 Ocak @ozmut 31 İstanbul 1. Varikosel hız düşük @ShiningLife 32 Isparta 3. Sebepsiz infertilite 3/5. gün @buseygc123 24 Ankara 2.ci morfoloji %1 @FlyingHummingbird