2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Allah yardımcımız olsun yaa çok zor gerçekten yani tabiki daha büyük sınavlar var şimdilik bizimki ne ama bu da zor yaa zorlanıyoruz hepimiz. Hem çocuğun olmamasıyla uğraş bunun verdiği psikolojiyle uğraş hastane hastane gezmeyle uğraş bide bunların iki üç katı insanların çenesiyle uğraş. Aslında iyiydim toparladıydım ama yine yanımda çok fazla bebek çocuk muhabbeti dönmeye başladı yine boyuna çocuk yokmu sorusu gelmeye başladı bunlar başladığı an bende film kopuyo

Doğrudur valla antibiyotik sıkıntı hani enfeksiyon kapma ihtimali çok yüksek dişte çekersen falan antibiyotik kullanıyorsun benim bildiğim ki yanlış biliyo olabilirim ama onun dışında tabiki dişçi ve kadındoğum doktoru ne derse o

Tabiiki antibiyotik sıkınti dr un bahsettigi kanal tedavisi dolgu tedavisi vs..

Selam aleyküm hanımlar ben akşam hesabımı kapatacağım hakkınızı helal edin benden yana helali hoş olsun Allah'ım sizleri ve dualarınızı daim kabul etsin selametle Allah'a emanet olun inşallah
AA neden

Aynen öyle insanlar çok had bilmezler malesef. En son birine Allah başına versin dedim. Kimseyi kırmamışımdır kötü konuşmamışımdır bu güne kadar ama dayanamadım. İnsanlar kötüler. Ee niye olmadı olmuyor diyen mi ararsın çok üzerine düşüyorsunuz ne gerek var Allah verirse verir diyip ruh hastasıymışız dünyadaki ilk tüp bebeği biz yapıyormuşuz gibi konuşanımı ararsın. Her cins mevcut benim etrafımda da. Allah herkesin gönlüne göre versin demeye başladım her yorum yapana direk. Herkesten uzaklaştım canımı sıkana ne kapımı açıyorum ne telefonu. her manada yıpratıcı bir süreç

Kızlar selammm transfer olup testi bekleyenler var mı? 3.gündeyim bir tık yok. Dün gece batmalar oldu sadece. Sizde durumlar nedir neler yasiyorsunuz?
Bende 3. Gündeyim. Karnım davul gibi şiş. İgnelerden mi bilmiyorum. Sürekli başım ağrıyor 3 gündür. midem ağrıyor bugünde. başka bir belirti yok bu kez. Geçen sefer çok uyuyordum kasıkta ağrı batma olmuştu bel ağrısı falan. Bu kez yok tedirgin bir şekilde bekliyorum

Bende listeye katilmak isterim

Pokemon gitti üzüldüm umarım tüm moralini toplar güzel haberler ile dönersin canım listeyi düzenleyebilen varsa eklesin senide kendinde yapabilirsin bir dene

İyi geceler kızlar.. Regl ağrısıı hamilelik belirtisi olabilir mi acaba? Normalde ağrı olduğunda olurum hemen ama tık yok 1-2 dk sürüyo geçiyo sonra yine aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…