2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Bende de durum aynı… Yarın 12.gün ben ilaçları bıraktım. Yükseleceğine çok inanmıyorum..
Bende inanmıyorum çünkü geçen seferinde 0 değildi sonuç. Azda olsa yükselirdi olsa illa ki. Doktor ısrarla ilaçları bırakma dedi ama içimden gelmiyor içmek

Merhaba size bı sorum olacakti lütfen cevaplar mısınız attığım fotoğrafa bakar mısınız doktor kontrolüne daha iki hafta var bı sıkıntı olmaz inşallah

Eklentiler

• Screenshot_20220209-163958.png
    94,3 KB · Görüntüleme: 44
4 haftalık 4 günlük hamileyim bugün kese görüldü ama bebisi göremedik ama bu idar testi moralimu bozdu su an

Pokemon gitti üzüldüm umarım tüm moralini toplar güzel haberler ile dönersin canım listeyi düzenleyebilen varsa eklesin senide kendinde yapabilirsin bir dene
Canım sende benle aynı hamile kalmıştın bana bakarmisin bı çok endiseliyim

Bende de durum aynı… Yarın 12.gün ben ilaçları bıraktım. Yükseleceğine çok inanmıyorum..
Bende inanmıyorum çünkü geçen seferinde 0 değildi sonuç. Azda olsa yükselirdi olsa illa ki. Doktor ısrarla ilaçları bırakma dedi ama içimden gelmiyor içmek
Çoğu merkez 9.gün kan tahlili istiyor… zaten bırakınca hemen progestron sıfırlanmıyor ki… yerleşse kanama olurdu… Olmadı
Doktorlar kendilerince süreç ile yüzleşmeyi öteliyorlar…

Çoğu merkez 9.gün kan tahlili istiyor… zaten bırakınca hemen progestron sıfırlanmıyor ki… yerleşse kanama olurdu… Olmadı
Doktorlar kendilerince süreç ile yüzleşmeyi öteliyorlar…
Bende olmuştu ama negatif oldu. Kanamayada takılmamak lazım pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…