Hiç bişi yapmadım adet belirtilerim var diye akşama bi maydonoz yapıp içeyim belki gelirİnşallah canım inşallah Söktürücü bir şey mi içsen acaba. Maydanoz kürü falan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç bişi yapmadım adet belirtilerim var diye akşama bi maydonoz yapıp içeyim belki gelirİnşallah canım inşallah Söktürücü bir şey mi içsen acaba. Maydanoz kürü falan
Yap canım faydası olur diye düşünüyorum. Sen ne adetten sonra mı gideceksin dr.aHiç bişi yapmadım adet belirtilerim var diye akşama bi maydonoz yapıp içeyim belki gelir
Adet başlayacak bitecek hemen gidicem canım başlarsa artık nasipYap canım faydası olur diye düşünüyorum. Sen ne adetten sonra mı gideceksin dr.a
Bende de durum aynı… Yarın 12.gün ben ilaçları bıraktım. Yükseleceğine çok inanmıyorum..8. Gün kan değerim negatif. Sonradan yükselmez değil mi. 6. Gün 0.64 idi bugün 0.24 . Yükselmez değil mi bu saatten sonra
Bundan sonra ne yapmalıyım? Test falan onları merak ediyorum…8. Gün kan değerim negatif. Sonradan yükselmez değil mi. 6. Gün 0.64 idi bugün 0.24 . Yükselmez değil mi bu saatten sonra
Bende de durum aynı… Yarın 12.gün ben ilaçları bıraktım. Yükseleceğine çok inanmıyorum..
Dünden beri almıyorumKaçıncı gün bıraktın ilaçları MaviSasa234
Merhaba size bı sorum olacakti lütfen cevaplar mısınız attığım fotoğrafa bakar mısınız doktor kontrolüne daha iki hafta var bı sıkıntı olmaz inşallahbenim 2 bebeğim de 3. gün embriyosu. rabbim ol derse olur ona takılma.
Bende inanmıyorum çünkü geçen seferinde 0 değildi sonuç. Azda olsa yükselirdi olsa illa ki. Doktor ısrarla ilaçları bırakma dedi ama içimden gelmiyor içmekBende de durum aynı… Yarın 12.gün ben ilaçları bıraktım. Yükseleceğine çok inanmıyorum..
Merhaba size bı sorum olacakti lütfen cevaplar mısınız attığım fotoğrafa bakar mısınız doktor kontrolüne daha iki hafta var bı sıkıntı olmaz inşallah
Test bisey yapılmıyor adet olmayı bekliceksin. 12. Gün istersen baktır yine son bir kezBundan sonra ne yapmalıyım? Test falan onları merak ediyorum…
Canım sende benle aynı hamile kalmıştın bana bakarmisin bı çok endiseliyimPokemon gitti üzüldüm umarım tüm moralini toplar güzel haberler ile dönersin canım listeyi düzenleyebilen varsa eklesin senide kendinde yapabilirsin bir dene
Ne yapmam gerek çok endiseliyim bı bilginiz var miEnfeksiyon var herhalde
Bende de durum aynı… Yarın 12.gün ben ilaçları bıraktım. Yükseleceğine çok inanmıyorum..
Çoğu merkez 9.gün kan tahlili istiyor… zaten bırakınca hemen progestron sıfırlanmıyor ki… yerleşse kanama olurdu… OlmadıBende inanmıyorum çünkü geçen seferinde 0 değildi sonuç. Azda olsa yükselirdi olsa illa ki. Doktor ısrarla ilaçları bırakma dedi ama içimden gelmiyor içmek
Bende olmuştu ama negatif oldu. Kanamayada takılmamak lazım pekÇoğu merkez 9.gün kan tahlili istiyor… zaten bırakınca hemen progestron sıfırlanmıyor ki… yerleşse kanama olurdu… Olmadı
Doktorlar kendilerince süreç ile yüzleşmeyi öteliyorlar…
Kaçıncı gün embriyosu sizinkiÇoğu merkez 9.gün kan tahlili istiyor… zaten bırakınca hemen progestron sıfırlanmıyor ki… yerleşse kanama olurdu… Olmadı
Doktorlar kendilerince süreç ile yüzleşmeyi öteliyorlar…
Pek bir bilgim yok. Hamilesiniz her ilaçta kullanılmaz. Doktorunuz görmedimi sonucunuzuNe yapmam gerek çok endiseliyim bı bilginiz var mi