Hadi yaa geçmiş olsunGünaydın kızlar nasılsınız ?Iron Butterfly gitmiş umarım kafasını toplamış bir şekilde kendi yolunda emin adımlarla gelir buraya tekrardan
Ben de dün kürtaj oldum ikinci denememdi. İlki kimyasal oldu ikinci de kalbini duyamadık. Çok şükür operasyon iyi geçti ama Allah kimseye yaşatmasın inşallah. En başta negatif haber alalım inşallah hayırlı değilse bu şekilde bitirmek gerçekten çok zormuş. Önümüzdeki adette son kalan embriyom için hazırlığa başlayacağız . Embriyo da genetiğe gidecek. Sonra haftaya devlette genetik bölümünden randevu aldık eşimle beraber bizim de genetiklere bakacaklar. Farklı bir süreç bizi bekliyor bakalım.
“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr.”
“Rabbim! İşlerimi kolaylaştır, zorlaştırma, Rabbim işlerimi hayırla sonuçlandır. Amin!”
isim yaş şehir deneme sebep embriyo transfer sonuç @lightbrown 30 Adana 1. Sperm sayısı ve hareketlilik düşük 5. gün 14 Ocak 1 1nbahar 26 2. 3. gün Iron Butterfly 25 İstanbul 2. Sebepsiz infertilite 2. gün Dfn1903 31 Ankara 2. Sperm azlığı ve hareketsizlik 5. gün @Gzd0138 35 Kayseri 2. Sperm morfoloji azlığı ve pko 5. gün 14 Ocak @Ufktugba 38 muğla 1. Erken infertilite ve amh düşük 3. gün @bebiii 31 2. 5. gün M minnos patates 30 Konya 2. Sebepsiz infertilite 3. gün @bsra61 28 Trabzon 2. Çikolata kisti polikislikover sendromu 5. gün @BSli16 26 Bursa 1. Pco ve sebepsiz infertilite 5. gün 11 Ocak @sengulll 26 Kocaeli 2. 3. gün 14 Ocak @Aslanb22 28 1. 5. gün @Es1a1 21 1. 5. gün 12 Ocak @Cmcm 30 İstanbul 1. Sebepsiz infertilite 5. gün 17 Ocak @altnekn 32 İstanbul 2. düşük amh çikolata kisti 5. gün Z Zecmel 32 2. 3. gün @in_cim 34 1. @Nil Gunes 35 2. @Betulyusuf 40 İstanbul 1. Sebepsiz infertilite 3. gün 17 Ocak @Bio_girl @CevikKiz 31 2. A Aysnrxe 24 İstanbul 1. Pcos ve yarım rahim @Zeynepkur 38 4. @Peterpanik 30 1. 5. gün @Ayseeeecik 31 4. 5. gün 27 Ocak @Eminemalinn 31 Mersin 1. Sebepsiz infertilite 3. gün 18 Ocak @Sasa234 32 1. Erkek infertilitesi 5. gün 29 Ocak @Esrakcshn 36 İzmir 1. Düşük amh erkek varikosel @sweetpeaa 29 Ankara 1. Erkek infertilitesi @serapyanlak 26 1. @DantelKiz 28 Ankara 5. Tüp tıkanıklığı pco 5. gün 24 Ocak @halleyyy 36 3. 5. gün 18 Ocak @ozmut 31 İstanbul 1. Varikosel hız düşük @ShiningLife 32 Isparta 3. Sebepsiz infertilite 3/5. gün @buseygc123 24 Ankara 2.ci morfoloji %1 FlyingHummingbird Sinel 25 aksaray 1 yumurta catlama 6.gun 31 ocak
bence kıyaslamayın diyorlar ya çocukları olanlar her hamileliğim farklıydı falan diye öyle olabilir benceArkadaşlar bu sefer hiç belirtim yok benim. Belirtisiz pozitif olan oldumu hiç. Çok morallerim bozuldu
Bence de pek dinleme kendini akışına bırak bende de hiç yoktu pozitiftim sende biliyon ki benim kaçıncı kimyasal gebeliğim normalde çoğunda belirti olmuştu tüpbebekte hiç belirtim yoktu.Arkadaşlar bu sefer hiç belirtim yok benim. Belirtisiz pozitif olan oldumu hiç. Çok morallerim bozuldu
Geçmiş olsun canım aynı şeyleri daha önce bende yaşamıştım. Bir varmış bir yokmuş gibi oldu.Günaydın kızlar nasılsınız ?Iron Butterfly gitmiş umarım kafasını toplamış bir şekilde kendi yolunda emin adımlarla gelir buraya tekrardan
Ben de dün kürtaj oldum ikinci denememdi. İlki kimyasal oldu ikinci de kalbini duyamadık. Çok şükür operasyon iyi geçti ama Allah kimseye yaşatmasın inşallah. En başta negatif haber alalım inşallah hayırlı değilse bu şekilde bitirmek gerçekten çok zormuş. Önümüzdeki adette son kalan embriyom için hazırlığa başlayacağız . Embriyo da genetiğe gidecek. Sonra haftaya devlette genetik bölümünden randevu aldık eşimle beraber bizim de genetiklere bakacaklar. Farklı bir süreç bizi bekliyor bakalım.
Şimdiye dek bnde kullanmadım canm ama şimdi 3. Tedaviye başlıyorum doktor adetine yakın estrofem içmeye başla dedi yumurtaları baskılamak içinmiş bu aynı boyda olsun diyeEstrofem kullanmayan tek kişi benim galiba ben kullanmadım onu
Benim her hamileliğimde olur du ama bilemedim bu sefer. Belkide ilaçlardandır dediğin gibi. Bu kadar ilaca alışık değil tabi bünyebence kıyaslamayın diyorlar ya çocukları olanlar her hamileliğim farklıydı falan diye öyle olabilir bence
belirtisiz pozitif olan da çok ayrıca kaç aydır ilaç kullanıyorsunuz vücut alışmıştır artık :)
Doğru diyorsun dinlememek lazım. Tüp bebekte daha farklı oluyor insan zaten ilaçlar falan. Etkiler belirtiler ilaçtanmı o bile ayırt edilmiyor ki zatenBence de pek dinleme kendini akışına bırak bende de hiç yoktu pozitiftim sende biliyon ki benim kaçıncı kimyasal gebeliğim normalde çoğunda belirti olmuştu tüpbebekte hiç belirtim yoktu.
Geçmiş olsun canım. Rabbim tez zaman da daha hayırlı haberler duyup kucağına almayı nasip etsin inşallahGünaydın kızlar nasılsınız ?Iron Butterfly gitmiş umarım kafasını toplamış bir şekilde kendi yolunda emin adımlarla gelir buraya tekrardan
Aynen bende hep progestandan dolayı totom acıyordu başka da bişe hissedemiyodumDoğru diyorsun dinlememek lazım. Tüp bebekte daha farklı oluyor insan zaten ilaçlar falan. Etkiler belirtiler ilaçtanmı o bile ayırt edilmiyor ki zaten
Günaydııınn başladınmı sen tedaviye naptın?
Mart adetimi bekliyorum canım o zaman başlayacağız inşallahGünaydııınn başladınmı sen tedaviye naptın?
5. Gün daha iyi deniyor ama 5. Gün embriyosu tutmayıp 3. Gün embriyosu tutanlar oluyorKizlar bir sorum olacaktı 3.gun embriyolarinin şansı ne kadar 5.gun embriosuna göre?
Hadi ya5. Gün daha iyi deniyor ama 5. Gün embriyosu tutmayıp 3. Gün embriyosu tutanlar oluyor