2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Günaydın kızlar nasılsınız ? Iron Butterfly gitmiş umarım kafasını toplamış bir şekilde kendi yolunda emin adımlarla gelir buraya tekrardan
Ben de dün kürtaj oldum ikinci denememdi. İlki kimyasal oldu ikinci de kalbini duyamadık. Çok şükür operasyon iyi geçti ama Allah kimseye yaşatmasın inşallah. En başta negatif haber alalım inşallah hayırlı değilse bu şekilde bitirmek gerçekten çok zormuş. Önümüzdeki adette son kalan embriyom için hazırlığa başlayacağız . Embriyo da genetiğe gidecek. Sonra haftaya devlette genetik bölümünden randevu aldık eşimle beraber bizim de genetiklere bakacaklar. Farklı bir süreç bizi bekliyor bakalım.

Hadi yaa geçmiş olsun keseyi gördükten sonra çok zor olmuştur. bundan sonra güzel şeyler olsun

Arkadaşlar bu sefer hiç belirtim yok benim. Belirtisiz pozitif olan oldumu hiç. Çok morallerim bozuldu

Arkadaşlar bu sefer hiç belirtim yok benim. Belirtisiz pozitif olan oldumu hiç. Çok morallerim bozuldu
bence kıyaslamayın diyorlar ya çocukları olanlar her hamileliğim farklıydı falan diye öyle olabilir bence
belirtisiz pozitif olan da çok ayrıca kaç aydır ilaç kullanıyorsunuz vücut alışmıştır artık :)

Bence de pek dinleme kendini akışına bırak bende de hiç yoktu pozitiftim sende biliyon ki benim kaçıncı kimyasal gebeliğim normalde çoğunda belirti olmuştu tüpbebekte hiç belirtim yoktu.

Geçmiş olsun canım aynı şeyleri daha önce bende yaşamıştım. Bir varmış bir yokmuş gibi oldu.

Devlette sonucun ne zaman çıkacağını sor canım. Bana 5 ayı bulur dediler. O yüzden laboratuvar da yaptırdım. Yetişmeyeceği için. Hastanelerden daha uygun fiyat veriyorlar.

Benim her hamileliğimde olur du ama bilemedim bu sefer. Belkide ilaçlardandır dediğin gibi. Bu kadar ilaca alışık değil tabi bünye

Bence de pek dinleme kendini akışına bırak bende de hiç yoktu pozitiftim sende biliyon ki benim kaçıncı kimyasal gebeliğim normalde çoğunda belirti olmuştu tüpbebekte hiç belirtim yoktu.
Doğru diyorsun dinlememek lazım. Tüp bebekte daha farklı oluyor insan zaten ilaçlar falan. Etkiler belirtiler ilaçtanmı o bile ayırt edilmiyor ki zaten

Geçmiş olsun canım. Rabbim tez zaman da daha hayırlı haberler duyup kucağına almayı nasip etsin inşallah

Doğru diyorsun dinlememek lazım. Tüp bebekte daha farklı oluyor insan zaten ilaçlar falan. Etkiler belirtiler ilaçtanmı o bile ayırt edilmiyor ki zaten
Aynen bende hep progestandan dolayı totom acıyordu başka da bişe hissedemiyodum

5. Gün daha iyi deniyor ama 5. Gün embriyosu tutmayıp 3. Gün embriyosu tutanlar oluyor
Hadi yabugun aradilar 10 embriyodan 5 tane dondurmaya uygun 3.gun embriyosu var sizin icinde uygunsa donduralim dediler bekletsemiydim bilemedim onlar daha iyi bilir diye bisey demedim diger 5 ini bekletiyorlar mi yoksa işlemleri bitti mi

Son düzenleme:
Off benmde kafam cok kairisk doktor pgt yapalim yasinda 38 dedi ama emin olamiyorum. Zaten oyle cok yumurtam olusmuyor onlari da heba etmek istemiyorum . Beynim yandi acikcasi. Suan olgun 2 yumurtam var arkadanda gelenler var dedi . Oyuzden catlamamasi icin igneye basliyorum off . Pgt yaptiran ya da yaptiracak kimse var mi? Onerisi olan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…