2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Günaydın kızlar nasılsınız ? Iron Butterfly Iron Butterfly gitmiş umarım kafasını toplamış bir şekilde kendi yolunda emin adımlarla gelir buraya tekrardan 🤗
Ben de dün kürtaj oldum ikinci denememdi. İlki kimyasal oldu ikinci de kalbini duyamadık. Çok şükür operasyon iyi geçti ama Allah kimseye yaşatmasın inşallah. En başta negatif haber alalım inşallah hayırlı değilse bu şekilde bitirmek gerçekten çok zormuş. Önümüzdeki adette son kalan embriyom için hazırlığa başlayacağız . Embriyo da genetiğe gidecek. Sonra haftaya devlette genetik bölümünden randevu aldık eşimle beraber bizim de genetiklere bakacaklar. Farklı bir süreç bizi bekliyor bakalım.

Günaydın kızlar nasılsınız ? Iron Butterfly Iron Butterfly gitmiş umarım kafasını toplamış bir şekilde kendi yolunda emin adımlarla gelir buraya tekrardan 🤗
Ben de dün kürtaj oldum ikinci denememdi. İlki kimyasal oldu ikinci de kalbini duyamadık. Çok şükür operasyon iyi geçti ama Allah kimseye yaşatmasın inşallah. En başta negatif haber alalım inşallah hayırlı değilse bu şekilde bitirmek gerçekten çok zormuş. Önümüzdeki adette son kalan embriyom için hazırlığa başlayacağız . Embriyo da genetiğe gidecek. Sonra haftaya devlette genetik bölümünden randevu aldık eşimle beraber bizim de genetiklere bakacaklar. Farklı bir süreç bizi bekliyor bakalım.
Hadi yaa geçmiş olsun 😥 keseyi gördükten sonra çok zor olmuştur. bundan sonra güzel şeyler olsun🤲🏻

“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr.”

“Rabbim! İşlerimi kolaylaştır, zorlaştırma, Rabbim işlerimi hayırla sonuçlandır. Amin!”

isimyaşşehirdenemesebepembriyotransfersonuç
@lightbrown30Adana1.Sperm sayısı ve hareketlilik düşük5. gün14 Ocak🌺
1 1nbahar 262.3. gün
Iron Butterfly Iron Butterfly 25İstanbul2.Sebepsiz infertilite2. gün
Dfn1903 Dfn1903 31Ankara2.Sperm azlığı ve hareketsizlik5. gün
@Gzd013835Kayseri2.Sperm morfoloji azlığı ve pko5. gün14 Ocak🤰🏻🧿❤️
@Ufktugba38muğla1.Erken infertilite ve amh düşük3. gün
@bebiii312.5. gün
M minnos patates 30Konya2.Sebepsiz infertilite3. gün
@bsra6128Trabzon2.Çikolata kisti polikislikover sendromu5. gün
@BSli1626Bursa1.Pco ve sebepsiz infertilite5. gün11 Ocak🌺
@sengulll26Kocaeli2.3. gün14 Ocak
@Aslanb22281.5. gün
@Es1a1211.5. gün12 Ocak🤰🏻🧿❤️
@Cmcm30İstanbul1.Sebepsiz infertilite5. gün17 Ocak🤰🏻🧿❤️
@altnekn32İstanbul2.düşük amh çikolata kisti5. gün
Z Zecmel 322.3. gün
@in_cim341.
@Nil Gunes352.
@Betulyusuf40İstanbul1.Sebepsiz infertilite3. gün17 Ocak
@Bio_girl
@CevikKiz312.
A Aysnrxe 24İstanbul1.Pcos ve yarım rahim
@Zeynepkur384.
@Peterpanik301.5. gün
@Ayseeeecik314.5. gün27 Ocak
@Eminemalinn31Mersin1.Sebepsiz infertilite3. gün18 Ocak🌺
@Sasa234321.Erkek infertilitesi5. gün29 Ocak
@Esrakcshn36İzmir1.Düşük amh erkek varikosel
@sweetpeaa29Ankara1.Erkek infertilitesi
@serapyanlak261.
@DantelKiz28Ankara5.Tüp tıkanıklığı pco5. gün24 Ocak
@halleyyy363.5. gün18 Ocak🤰🏻🧿❤️
@ozmut31İstanbul1.Varikosel hız düşük
@ShiningLife32Isparta3.Sebepsiz infertilite3/5. gün
@buseygc12324Ankara2.cimorfoloji %1
FlyingHummingbird FlyingHummingbird
Sinel25aksaray 1yumurta catlama6.gun31 ocak

Arkadaşlar bu sefer hiç belirtim yok benim. Belirtisiz pozitif olan oldumu hiç. Çok morallerim bozuldu😔
bence kıyaslamayın diyorlar ya çocukları olanlar her hamileliğim farklıydı falan diye öyle olabilir bence
belirtisiz pozitif olan da çok ayrıca kaç aydır ilaç kullanıyorsunuz vücut alışmıştır artık :)

Arkadaşlar bu sefer hiç belirtim yok benim. Belirtisiz pozitif olan oldumu hiç. Çok morallerim bozuldu😔
Bence de pek dinleme kendini akışına bırak bende de hiç yoktu pozitiftim sende biliyon ki benim kaçıncı kimyasal gebeliğim normalde çoğunda belirti olmuştu tüpbebekte hiç belirtim yoktu.

Geçmiş olsun canım aynı şeyleri daha önce bende yaşamıştım. Bir varmış bir yokmuş gibi oldu.

Devlette sonucun ne zaman çıkacağını sor canım. Bana 5 ayı bulur dediler. O yüzden laboratuvar da yaptırdım. Yetişmeyeceği için. Hastanelerden daha uygun fiyat veriyorlar.

bence kıyaslamayın diyorlar ya çocukları olanlar her hamileliğim farklıydı falan diye öyle olabilir bence
belirtisiz pozitif olan da çok ayrıca kaç aydır ilaç kullanıyorsunuz vücut alışmıştır artık :)
Benim her hamileliğimde olur du ama bilemedim bu sefer. Belkide ilaçlardandır dediğin gibi. Bu kadar ilaca alışık değil tabi bünye 🙈

Bence de pek dinleme kendini akışına bırak bende de hiç yoktu pozitiftim sende biliyon ki benim kaçıncı kimyasal gebeliğim normalde çoğunda belirti olmuştu tüpbebekte hiç belirtim yoktu.
Doğru diyorsun dinlememek lazım. Tüp bebekte daha farklı oluyor insan zaten ilaçlar falan. Etkiler belirtiler ilaçtanmı o bile ayırt edilmiyor ki zaten

Geçmiş olsun canım. Rabbim tez zaman da daha hayırlı haberler duyup kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻

Doğru diyorsun dinlememek lazım. Tüp bebekte daha farklı oluyor insan zaten ilaçlar falan. Etkiler belirtiler ilaçtanmı o bile ayırt edilmiyor ki zaten
Aynen bende hep progestandan dolayı totom acıyordu başka da bişe hissedemiyodum

5. Gün daha iyi deniyor ama 5. Gün embriyosu tutmayıp 3. Gün embriyosu tutanlar oluyor
Hadi ya🤔bugun aradilar 10 embriyodan 5 tane dondurmaya uygun 3.gun embriyosu var sizin icinde uygunsa donduralim dediler bekletsemiydim bilemedim onlar daha iyi bilir diye bisey demedim diger 5 ini bekletiyorlar mi yoksa işlemleri bitti mi

Son düzenleme:
Off benmde kafam cok kairisk doktor pgt yapalim yasinda 38 dedi ama emin olamiyorum. Zaten oyle cok yumurtam olusmuyor onlari da heba etmek istemiyorum . Beynim yandi acikcasi. Suan olgun 2 yumurtam var arkadanda gelenler var dedi . Oyuzden catlamamasi icin igneye basliyorum off . Pgt yaptiran ya da yaptiracak kimse var mi? Onerisi olan?

X