2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Aynı benim gibi olmuşsun sende. psikolog hatta hocaya bile gittim. Ama ancak Allahtan medet ummaliyim o gücü o bana verebilir diyerek inatla devam etmeye karar verdim. Nasip işi bunlar elden gelen bir yere kadar . o gücü içinde bulacaksın inşallah tekrar. Ben aralıksız devam etmeye karar verdim. Sende dinlen kafanı toparla yola devam. Zaten birsey yolunda gitmedimi hersey üst üste geliyor. Ben inadına üzerlerine gitmeyi seçtim şimdilik. Sende seni işin içinden çıkaracak yolu bulacaksın eminim
Allah yardımcımız olsun yaa çok zor gerçekten yani tabiki daha büyük sınavlar var şimdilik bizimki ne ama bu da zor yaa zorlanıyoruz hepimiz. Hem çocuğun olmamasıyla uğraş bunun verdiği psikolojiyle uğraş hastane hastane gezmeyle uğraş bide bunların iki üç katı insanların çenesiyle uğraş. Aslında iyiydim toparladıydım ama yine yanımda çok fazla bebek çocuk muhabbeti dönmeye başladı yine boyuna çocuk yokmu sorusu gelmeye başladı bunlar başladığı an bende film kopuyo

Gunaydin kizlar kac gundur dogru duzgun aktif olamadim dis soruniyla ugrasiyorum sunu ogrendim hamileykende disci dise mudahale edebiliyormus bir sorun olmazmia aynen soyle dedi ilk 3 aylik donem riskli donemdir ama bizim kullabdigimiznilaclar bolgeseldir dagilim olmaz islem yapacagimiz yeri uyusturur sadece sunun icin hamileyken dise bisey yapilmaz derler eger disci korkun varsa bu koltuk ve ben seni korkutuyorsak strese sokuyorsak asla mudahale yapilmaz ama korkun stresin yoksa saglik acisindan sorun teskil etmiyor birde 8-9 aylikken biz dr lar k3ndi konforumuz icin istemeyiz bu koltuga yatiramayiz tam yatoramayiz belimizin orda bisey varmis o baski oluyomus ve aninda bayilirmisiz sadece biz dr lar kendi konforumuzdan odun vererek islem yapariz oturur vaziyette islem yapariz buda bize zordur kisaca disci de islemler yapilabilirmis
Bana boyle dedi dr
Doğrudur valla antibiyotik sıkıntı hani enfeksiyon kapma ihtimali çok yüksek dişte çekersen falan antibiyotik kullanıyorsun benim bildiğim ki yanlış biliyo olabilirim ama onun dışında tabiki dişçi ve kadındoğum doktoru ne derse o

Doğrudur valla antibiyotik sıkıntı hani enfeksiyon kapma ihtimali çok yüksek dişte çekersen falan antibiyotik kullanıyorsun benim bildiğim ki yanlış biliyo olabilirim ama onun dışında tabiki dişçi ve kadındoğum doktoru ne derse o
Tabiiki antibiyotik sıkınti dr un bahsettigi kanal tedavisi dolgu tedavisi vs..

Selam aleyküm hanımlar ben akşam hesabımı kapatacağım hakkınızı helal edin benden yana helali hoş olsun Allah'ım sizleri ve dualarınızı daim kabul etsin selametle Allah'a emanet olun inşallah 🥰🥰🥰🥰🥰
AA neden

Allah yardımcımız olsun yaa çok zor gerçekten yani tabiki daha büyük sınavlar var şimdilik bizimki ne ama bu da zor yaa zorlanıyoruz hepimiz. Hem çocuğun olmamasıyla uğraş bunun verdiği psikolojiyle uğraş hastane hastane gezmeyle uğraş bide bunların iki üç katı insanların çenesiyle uğraş. Aslında iyiydim toparladıydım ama yine yanımda çok fazla bebek çocuk muhabbeti dönmeye başladı yine boyuna çocuk yokmu sorusu gelmeye başladı bunlar başladığı an bende film kopuyo
Aynen öyle insanlar çok had bilmezler malesef. En son birine Allah başına versin dedim. Kimseyi kırmamışımdır kötü konuşmamışımdır bu güne kadar ama dayanamadım. İnsanlar kötüler. Ee niye olmadı olmuyor diyen mi ararsın çok üzerine düşüyorsunuz ne gerek var Allah verirse verir diyip ruh hastasıymışız dünyadaki ilk tüp bebeği biz yapıyormuşuz gibi konuşanımı ararsın. Her cins mevcut benim etrafımda da. Allah herkesin gönlüne göre versin demeye başladım her yorum yapana direk. Herkesten uzaklaştım canımı sıkana ne kapımı açıyorum ne telefonu. her manada yıpratıcı bir süreç

Kızlar selammm transfer olup testi bekleyenler var mı? 3.gündeyim bir tık yok. Dün gece batmalar oldu sadece. Sizde durumlar nedir neler yasiyorsunuz?
Bende 3. Gündeyim. Karnım davul gibi şiş. İgnelerden mi bilmiyorum. Sürekli başım ağrıyor 3 gündür. midem ağrıyor bugünde. başka bir belirti yok bu kez. Geçen sefer çok uyuyordum kasıkta ağrı batma olmuştu bel ağrısı falan. Bu kez yok 🤷‍♀️ tedirgin bir şekilde bekliyorum

“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr.”

“Rabbim! İşlerimi kolaylaştır, zorlaştırma, Rabbim işlerimi hayırla sonuçlandır. Amin!”

isimyaşşehirdenemesebepembriyotransfersonuç
@lightbrown30Adana1.Sperm sayısı ve hareketlilik düşük5. gün14 Ocak🌺
1 1nbahar 262.3. gün
Iron Butterfly Iron Butterfly 25İstanbul2.Sebepsiz infertilite2. gün
@Dfn190331Ankara2.Sperm azlığı ve hareketsizlik5. gün
G Gzd0138 35Kayseri2.Sperm morfoloji azlığı ve pko5. gün14 Ocak🤰🏻🧿❤️
U Ufktugba 38muğla1.Erken infertilite ve amh düşük3. gün
@bebiii312.5. gün
@minnos patates30Konya2.Sebepsiz infertilite3. gün
bsra61 bsra61 28Trabzon2.Çikolata kisti polikislikover sendromu5. gün
@BSli1626Bursa1.Pco ve sebepsiz infertilite5. gün11 Ocak🌺
@sengulll26Kocaeli2.3. gün14 Ocak
A Aslanb22 281.5. gün
E Es1a1 211.5. gün12 Ocak🤰🏻🧿❤️
@Cmcm30İstanbul1.Sebepsiz infertilite5. gün17 Ocak🤰🏻🧿❤️
@altnekn32İstanbul2.düşük amh çikolata kisti5. gün
Z Zecmel 322.3. gün
@in_cim341.
@Nil Gunes352.
@Betulyusuf40İstanbul1.Sebepsiz infertilite3. gün17 Ocak
@Bio_girl
@CevikKiz312.
A Aysnrxe 24İstanbul1.Pcos ve yarım rahim
@Zeynepkur384.
@Peterpanik301.5. gün
@Ayseeeecik314.5. gün27 Ocak
@Eminemalinn31Mersin1.Sebepsiz infertilite3. gün18 Ocak🌺
@Sasa234321.Erkek infertilitesi5. gün29 Ocak
@Esrakcshn36İzmir1.Düşük amh erkek varikosel
@sweetpeaa29Ankara1.Erkek infertilitesi
@serapyanlak261.
DantelKiz DantelKiz 28Ankara5.Tüp tıkanıklığı pco5. gün24 Ocak
@halleyyy363.5. gün18 Ocak🤰🏻🧿❤️
@ozmut31İstanbul1.Varikosel hız düşük
@ShiningLife32Isparta3.Sebepsiz infertilite3/5. gün
@buseygc12324Ankara2.cimorfoloji %1
@FlyingHummingbird

Bende listeye katilmak isterim

Pokemon gitti 😔 üzüldüm umarım tüm moralini toplar güzel haberler ile dönersin canım listeyi düzenleyebilen varsa eklesin senide kendinde yapabilirsin bir dene

İyi geceler kızlar.. Regl ağrısıı hamilelik belirtisi olabilir mi acaba? Normalde ağrı olduğunda olurum hemen ama tık yok 1-2 dk sürüyo geçiyo sonra yine aynı

X