2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Hadi ya🤔bugun aradilar 10 embriyodan 5 tane dondurmaya uygun 3.gun embriyosu var sizin icinde uygunsa donduralim dediler bekletsemiydim bilemedim onlar daha iyi bilir diye bisey demedim diger 5 ini bekletiyorlar mi yoksa işlemleri bitti mi
Bekletsen belki 5. Güne varamayabilir elin boş kalır sonra. onun kararını doktorun vermeli. O riske girmek istemezse dondurur. Sayı azsa genelde riske atmak istenmiyor donduruluyor

Off benmde kafam cok kairisk doktor pgt yapalim yasinda 38 dedi ama emin olamiyorum. Zaten oyle cok yumurtam olusmuyor onlari da heba etmek istemiyorum . Beynim yandi acikcasi. Suan olgun 2 yumurtam var arkadanda gelenler var dedi . Oyuzden catlamamasi icin igneye basliyorum off . Pgt yaptiran ya da yaptiracak kimse var mi? Onerisi olan?
Havuz yöntemi uygun olmaz mı yumurta az ve pgt isteniyorsa

Merhaba 26 ocakta 6 günlük transfer oldu ve 12. Gun deger 100.92 idi ancak 2 gun sonra bu gun deger 127.52 cikti biyolojik gebelikmidir doktor carsamba bir daha test yaptirin dedi cok moralim bozuk 2. Deneme ve son embiriyo idi

Evet canım 5.gün
Bende öyle hatırlıyorum da emin olmak için sordum. Hadi bakalım inşallah hayırlısıyla tutar bu sefer ve de düşmez 🤲🏻 Benim adetim gecikti yaa gelmiyo test yaptım kendiliğindenmi tuttu diye yok o da negatif ama adet gelmiyo 🙄

Merhaba 26 ocakta 6 günlük transfer oldu ve 12. Gun deger 100.92 idi ancak 2 gun sonra bu gun deger 127.52 cikti biyolojik gebelikmidir doktor carsamba bir daha test yaptirin dedi cok moralim bozuk 2. Deneme ve son embiriyo idi
Ya bi önce topikte bi arkadaş vardı kim olduğunu hatırlamıyorum ama böyle bişi çıktı değeri sonra arttı kanama yoksa Ümit var hiç ümidini kaybetme

merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı. sperm testindeki sonuçta "total sperm sayısı" mı önemli "sperme sayısı" mı önemli. Hangisini baz almalıyız

Sperm Sayısı D 0.2 x10^6sperm/mL >= 15
Total Sperm Sayısı D 0.88 x10^6 sperm >= 39

Bende öyle hatırlıyorum da emin olmak için sordum. Hadi bakalım inşallah hayırlısıyla tutar bu sefer ve de düşmez 🤲🏻 Benim adetim gecikti yaa gelmiyo test yaptım kendiliğindenmi tuttu diye yok o da negatif ama adet gelmiyo 🙄
İnşallah canım inşallah 🤲🏻 Söktürücü bir şey mi içsen acaba. Maydanoz kürü falan

Merhaba rahim filmi görüntünüz nasıl acaba?
Ben de polipten şüphe ediyorum

Rahim filmim temiz çıktı ama ultrason muayenesinde polip gördü doktor . OPU oldum ilk adetim bitsin sonra tekrar kontrole gidicem ama sanırım histeroskopi yolu görünüyor bana :KK43:

merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı. sperm testindeki sonuçta "total sperm sayısı" mı önemli "sperme sayısı" mı önemli. Hangisini baz almalıyız

Sperm Sayısı D 0.2 x10^6sperm/mL >= 15
Total Sperm Sayısı D 0.88 x10^6 sperm >= 39

İleri hareketli sperm sayısı önemli ve morfoloji

Rahim filmim temiz çıktı ama ultrason muayenesinde polip gördü doktor . OPU oldum ilk adetim bitsin sonra tekrar kontrole gidicem ama sanırım histeroskopi yolu görünüyor bana :KK43:
Peki başka bir durumunuz var mı gebelik oluşmaması için👀
Benim hsg de bir gölge var ama usg ile teşhis koyan olmadı..

Peki başka bir durumunuz var mı gebelik oluşmaması için👀
Benim hsg de bir gölge var ama usg ile teşhis koyan olmadı..

Erkek infertilitesi bizim sorunumuz. 3.seviye varikosel var eşimde.

Bende hormon değerleri filan normal . sadece tiroid için ilaç kullanıyorum . Troid değerimde değişken ilaçlık değil ama gebelik düşündüğüm için verildi.

Usg'de beyaz olarak polip gördü hoca ama tekrar bakılacak , bakalım hakkımda hayırlısı

Erkek infertilitesi bizim sorunumuz. 3.seviye varikosel var eşimde.

Bende hormon değerleri filan normal . sadece tiroid için ilaç kullanıyorum . Troid değerimde değişken ilaçlık değil ama gebelik düşündüğüm için verildi.

Usg'de beyaz olarak polip gördü hoca ama tekrar bakılacak , bakalım hakkımda hayırlısı
Eşinizin değerleri nasıl?
Rast gitsin tüm işleriniz 🌿🌿🌿

X