- 11 Ocak 2019
- 70
- 62
Aynen öyle canım. Benim ki dış gebelikte beni kurtardı ama tüp bebekle alakası yoktu ordan kalan bir sempatiyle seçtim. O elinden geleni yaptı tedavisi başarısızda olmadı aslında tutmuştu ama nasip değilmiş eşimde problem büyük. Umarım bu sefer yüzümüz gülertüp bebek dr ları içindede inan farklı alanlarda uzmanlaşanlar vr.benm bir ukraynalı arkdsm vr hiçbir tüp bebek dr kabl etmemıs tedavıyı ciddi bir bagısıklık sorunu var kendı vücudu kendıne saldırıyor.bir dr a denk geldi prof.suan 21haftalk hamıle.druna denk gelmekte önemli
sonucta tuttuguna göre basarılı bir tedavı olmus.ama biz naparsak yapalım kısmetten öteyede olmuyor hiçbirşey.keşke biran önce alsak yavrularımızı kucagımızafa bitse su sıkıntılar.ben 17haftalk bebegımı enfeksıyndan kaybetmıstm yazmıstm burayaAynen öyle canım. Benim ki dış gebelikte beni kurtardı ama tüp bebekle alakası yoktu ordan kalan bir sempatiyle seçtim. O elinden geleni yaptı tedavisi başarısızda olmadı aslında tutmuştu ama nasip değilmiş eşimde problem büyük. Umarım bu sefer yüzümüz güler
Günaydın kuzum hamd olsun halime hala yatıyorum ama iyiyim boğaz ağrım geçti ama burnum tıkalı gıcık tutarda zorlardın ya boğazı öyle oluyorum aradaIron Butterfly nasıl oldun canım
Rabbim herkesin yüzünü güldürsün inşallah ilk denemenizle bir kardeş nasip etsin mevlam kızınıza daSelam kızlar
Benim bir kızım var 2 yaşında tüp bebek tedavisi ile oldu şimdi kızıma bir kardeş için tekrar tüp bebek tedavisine başladık Allah hepizin yardımcısı olsun yüzümüzü güldürsün
Ah canım çok üzüldüm yaşadığın korkuyu tahmin ediyorum. Insallah sağlıkla devam eder sorun yaşamadan kavuşursun bebeğine. Iyi düşünmeye çalış moralini yüksek tut. Allah yardımcın olsunsonucta tuttuguna göre basarılı bir tedavı olmus.ama biz naparsak yapalım kısmetten öteyede olmuyor hiçbirşey.keşke biran önce alsak yavrularımızı kucagımızafa bitse su sıkıntılar.ben 17haftalk bebegımı enfeksıyndan kaybetmıstm yazmıstm buraya
Bak sımdı gene enfeksıyn vrmıs az dedi ama beni korkutmaya yettı 2gundr acillerde polıklınklerde surundm korkudsn yaptrmadgm test kalmadı 3ayrı dra görundm ama hala içim rahat degıl;(tutuncada hersey herzamn güllük gülüstanlk olmuyor;(
Saol cnm stres bitmiyor maaalesef;( ilaç kullanabilecek bir dönemdede değilim kendi kendine geçsin die beklicem artık hakkımızda hayırlısıAh canım çok üzüldüm yaşadığın korkuyu tahmin ediyorum. Insallah sağlıkla devam eder sorun yaşamadan kavuşursun bebeğine. Iyi düşünmeye çalış moralini yüksek tut. Allah yardımcın olsun. Bizler kucağımıza alana kadar kalbimiz pir pir edecek hep ne yazık ki
Insallah tez vakitte geçer canim. Dualarımdasın. Pozitif düşün hepSaol cnm stres bitmiyor maaalesef;( ilaç kullanabilecek bir dönemdede değilim kendi kendine geçsin die beklicem artık hakkımızda hayırlısı
Geçmişler olsun içini ferah tutmaya çalış canım benimSaol cnm stres bitmiyor maaalesef;( ilaç kullanabilecek bir dönemdede değilim kendi kendine geçsin die beklicem artık hakkımızda hayırlısı
Öyle yapmaya çalısıyrm aslnda cok hafif ama ilerlemesse rahtlıca haftaya tekrar test yaptrcamInsallah tez vakitte geçer canim. Dualarımdasın. Pozitif düşün hep
İnşallah cnm tşk ederim cnsınızGeçmişler olsun içini ferah tutmaya çalış canım benimKendiliğinden geçsin inşallah tez zamanda
Hayr olsun inşallah abla sende mi rahatsızsın çok çok geçmiş olsun inşallah şimdi fark ettim mesajıİnşallah cnm tşk ederim cnsınız
Saol cnm brz enfeksıyon cıktı mantar baslangıcı da vrmıs artk doğal sekılde geçmesini beklıcemHayr olsun inşallah abla sende mi rahatsızsın çok çok geçmiş olsun inşallah şimdi fark ettim mesajı
Aaaaa çok çok geçmiş olsun inşallah sıkıntısız en kısa zamanda atlatırsınSaol cnm brz enfeksıyon cıktı mantar baslangıcı da vrmıs artk doğal sekılde geçmesini beklıcem
Belki bakmılsındır abla inşallah faydası olurSaol cnm brz enfeksıyon cıktı mantar baslangıcı da vrmıs artk doğal sekılde geçmesini beklıcem
İnşallah herşey gönlünce olurSelam kizlar opu oldum geldim16yumurta toplamışlar ilerisi icin diğer gunler arayip bilgi vereceklermis umarim hersey yolunda gider
Kuzum geçmiş olsun ya tedavinin ertelenmesine de üzüldüm de vardır bunda da bir hayır tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallahHayr olsun inşallah abla sende mi rahatsızsın çok çok geçmiş olsun inşallah şimdi fark ettim mesajı