2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Kuzum geçmiş olsun ya tedavinin ertelenmesine de üzüldüm de vardır bunda da bir hayır tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallah 🥰
Amin canım Allah razı olsun inşallah eğer iyileşirsem salı günü Gürkan hocayla görüşmeye gitmeyi planlıyorum bakalım inşallah iyi olurum 🥰🥰🥰 sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz durumlarının nasıl 💖🌺🌹

Amin canım Allah razı olsun inşallah eğer iyileşirsem salı günü Gürkan hocayla görüşmeye gitmeyi planlıyorum bakalım inşallah iyi olurum 🥰🥰🥰 sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz durumlarının nasıl 💖🌺🌹
Hadi hayırlı olsun zaten Gürkan hocayı istiyordun 😊 nasip inşallah güzel geçer görüşmende memnun kalırsın

İnşallahh çok güzel geçerr bende mart ayında başlıcam beraber bekleriizz 🥰 ben hâla regl olamadım canısıı 2-3 gün daha bekleyip test yapıcam

Hadi hayırlı olsun zaten Gürkan hocayı istiyordun 😊 nasip inşallah güzel geçer görüşmende memnun kalırsın
Evet valla Allah biliyor 😇 Rabbim ona nasip edecek demekki 🌹
İnşallahh çok güzel geçerr bende mart ayında başlıcam beraber bekleriizz 🥰 ben hâla regl olamadım canısıı 2-3 gün daha bekleyip test yapıcam
Ayyyy kız birde bakıyorsun hevesin ne efsooo olur heee Allah'ım Allah'ım nolur nasip etsin bizlerede böyle güzellikler🥰🥰🥰

Kızlar pek giremiyorum buraya hala doktora gitmedim ikinci transferi konuşmak için. Adeti bekliyorum öyle psikolojik olarak çok iyi değilim kafam allar bullak 🤷🏻‍♀️

Kızlar pek giremiyorum buraya hala doktora gitmedim ikinci transferi konuşmak için. Adeti bekliyorum öyle psikolojik olarak çok iyi değilim kafam allar bullak 🤷🏻‍♀️
Kafanı dinle bira canım ne zaman istersen gel yaz bize bende biraz ara vermeyi düşünüyorum buraya doktor araştırmaya başladım yaaa çok dikkat etmem gerek doktor olarak lab olarak falan hepsi iyi olsun istiyorum o yüzden dikkatli olmakta istiyorum 😟😟😟😟

Kafanı dinle bira canım ne zaman istersen gel yaz bize bende biraz ara vermeyi düşünüyorum buraya doktor araştırmaya başladım yaaa çok dikkat etmem gerek doktor olarak lab olarak falan hepsi iyi olsun istiyorum o yüzden dikkatli olmakta istiyorum 😟😟😟😟
Kalan embriyonu denemekten vazmı gectin

Iyi bak kendine en kısa zamanda toparlanırsın umarım. Kafanı dağıtmaya çalış biraz. Öyle çok düşünüyoruz ki bu konuları ruh halimiz bozuluyor

Aynen öyle herşey önemli birazda şans lazım Allah isterse oluyor. Çok yoruldum ben yaa niye olmadığını niye sürekli düştüğünü düşünmekten. Tam iyi hissetmeye başlıyorum hooop başa sarıyor

Evet başka Dr görüşmesi yapıp ona göre yeni yol izlemek istiyorum devlet çok yıprattı beni 😕😕
Çok haklısın doktorlar bazen çok moral bozuyor olacak şey olmaz stresten. Başka doktorun görüşünü alırsın o embriyo ile de ilgili olmadı. İnşallah iyi sana çare olacak doktorla karşılaşırsın. Doktor ve destek çok önemli

Iyi bak kendine en kısa zamanda toparlanırsın umarım. Kafanı dağıtmaya çalış biraz. Öyle çok düşünüyoruz ki bu konuları ruh halimiz bozuluyor
Öyle emdr falanmı yaptırsam diyorum. Bi sürü doktora gittim hocaya gittim psikoloğa gittim. Elde var sıfır. Sanki 7 8 senedir üzerimde bişe var hiç birşey tam yolunda gitmiyor hep böyle kişisel sebepler sorunlar 🤷🏻‍♀️

Öyle emdr falanmı yaptırsam diyorum. Bi sürü doktora gittim hocaya gittim psikoloğa gittim. Elde var sıfır. Sanki 7 8 senedir üzerimde bişe var hiç birşey tam yolunda gitmiyor hep böyle kişisel sebepler sorunlar 🤷🏻‍♀️
Aynı benim gibi olmuşsun sende. psikolog hatta hocaya bile gittim. Ama ancak Allahtan medet ummaliyim o gücü o bana verebilir diyerek inatla devam etmeye karar verdim. Nasip işi bunlar elden gelen bir yere kadar . o gücü içinde bulacaksın inşallah tekrar. Ben aralıksız devam etmeye karar verdim. Sende dinlen kafanı toparla yola devam. Zaten birsey yolunda gitmedimi hersey üst üste geliyor. Ben inadına üzerlerine gitmeyi seçtim şimdilik. Sende seni işin içinden çıkaracak yolu bulacaksın eminim

Gunaydin kizlar kac gundur dogru duzgun aktif olamadim dis soruniyla ugrasiyorum sunu ogrendim hamileykende disci dise mudahale edebiliyormus bir sorun olmazmia aynen soyle dedi ilk 3 aylik donem riskli donemdir ama bizim kullabdigimiznilaclar bolgeseldir dagilim olmaz islem yapacagimiz yeri uyusturur sadece sunun icin hamileyken dise bisey yapilmaz derler eger disci korkun varsa bu koltuk ve ben seni korkutuyorsak strese sokuyorsak asla mudahale yapilmaz ama korkun stresin yoksa saglik acisindan sorun teskil etmiyor birde 8-9 aylikken biz dr lar k3ndi konforumuz icin istemeyiz bu koltuga yatiramayiz tam yatoramayiz belimizin orda bisey varmis o baski oluyomus ve aninda bayilirmisiz sadece biz dr lar kendi konforumuzdan odun vererek islem yapariz oturur vaziyette islem yapariz buda bize zordur kisaca disci de islemler yapilabilirmis
Bana boyle dedi dr

X