- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.917
Pozitifffff çok şükürsevgili arkadaşlarım normalde test günüme kadar beklemeye dair kendime söz vermiştim ama bu bel ağrılarından bir anda evde kenarda bulduğum son kullanma tarihi 1 ay geçmiş testi yaparken buldum kendimi 5-6. gün embriyosu transfer edildi bugün 7. günü transferin ne düşünmeliyim bilemedim
öyle mi dersinnnnn :) :) :) :)Pozitifffff çok şükür
Hayırlı olsun canımm yaa inşallah kanda da değerin yüksek çıkarsevgili arkadaşlarım normalde test günüme kadar beklemeye dair kendime söz vermiştim ama bu bel ağrılarından bir anda evde kenarda bulduğum son kullanma tarihi 1 ay geçmiş testi yaparken buldum kendimi 5-6. gün embriyosu transfer edildi bugün 7. günü transferin ne düşünmeliyim bilemedim
Merhaba görüntünü varsa yükleyebilir misiniz mümkünse görüntüyü merak ettimTüpler hidrosalpenks olmuş kuzum alacaklar ondan sonra 2. transfer bakalım nasip
Benimde 5. Gün dondurulmus embiriyo transfer edilmişti 8. Gün kanda 189 çıkmıştı canım bence güzel şeyler düşün bian önce kandada baktırsevgili arkadaşlarım normalde test günüme kadar beklemeye dair kendime söz vermiştim ama bu bel ağrılarından bir anda evde kenarda bulduğum son kullanma tarihi 1 ay geçmiş testi yaparken buldum kendimi 5-6. gün embriyosu transfer edildi bugün 7. günü transferin ne düşünmeliyim bilemedim
Ağrın nasıldı tam olarak..sevgili arkadaşlarım normalde test günüme kadar beklemeye dair kendime söz vermiştim ama bu bel ağrılarından bir anda evde kenarda bulduğum son kullanma tarihi 1 ay geçmiş testi yaparken buldum kendimi 5-6. gün embriyosu transfer edildi bugün 7. günü transferin ne düşünmeliyim bilemedim
İki embryo mu transfer edildiöyle mi dersinnnnn :) :) :) :)
Yaaaaaa maşallah diyelim o zamansevgili arkadaşlarım normalde test günüme kadar beklemeye dair kendime söz vermiştim ama bu bel ağrılarından bir anda evde kenarda bulduğum son kullanma tarihi 1 ay geçmiş testi yaparken buldum kendimi 5-6. gün embriyosu transfer edildi bugün 7. günü transferin ne düşünmeliyim bilemedim
Öyle de ne bileyim kuzum yaaaa içim bşr tuhaf ağrım çok yok şeytan kulağına kurşun inşallah yarın hastanede sürünmemAa çok iyi olmamış mı? Haftasonuna denk gelmeden tedavin başlayacak..
İnşallah canım sağol umarım öyle olur. İçimdeki sesi dinledimİnşallah hayırlı sonuçlar alırsın da iyiki yaptırmıştım dersin üzülme olumsuz etkileme kendini
Amin inşallah Allah razı olsun çok teşekkür ederim
Hayırlısı olsun sana daha çok umut olsun sımsıkı tutunsun inşallah güzelliklerle gel aramızaİnşallah canım sağol umarım öyle olur. İçimdeki sesi dinledim
Ay cnm benm çok dusuncelisinPlutonMerkez Abla bende avcılardayım eğer ilaç gibi sıkıntın olursa bende burdan bakarım ben daha hiç almadım yok bende ama bulamazsan yakınız zaten burdan bende bakarım
Ay cnm benm çok dusuncelisinbugün saolun hepiniz destek olmaya calıstmz sımdlk hallettık sukur öyle bir skntı olursa birbirimize destek oluruz bende elimden gelen olursa yaprm ablasının kuzusu
Allah razı olsun Allahım gerçekten isteyip bir evlada sahip olmayı nasip etsin..Hayırlı olsun canımm yaa inşallah kanda da değerin yüksek çıkar
Hayrlı olsun canm benm belirtilerin hayra alametmişAllah razı olsun Allahım gerçekten isteyip bir evlada sahip olmayı nasip etsin..inşallah cuma günü değere baktıracağız verilen tarih o şekildeydi bakalım.. şnanılmaz şaşkın ve şoktayım şuan umarım yanıltmaz beni bu test :)
Ağrın nasıldı tam olarak..
çok teşekkür ederim Allah herkese sağlıkla ve hayırlısıyla nasip etsin inşallahHayrlı olsun canm benm belirtilerin hayra alametmişmaşallah
Yok kuzum.. Hiç evham yapma… Sen ruh hali anlık değişen birisin..Ruh halini hem olumlu tutmaya çalış.. Herşey güzel olacak inşYaaaaaa maşallah diyelim o zamanAllah'ım sonuna kadar devam ettirdim kanda da pozitif görün inşallah çok sevindim sizin adınıza
Öyle de ne bileyim kuzum yaaaa içim bşr tuhaf ağrım çok yok şeytan kulağına kurşun inşallah yarın hastanede sürünmemçok kötü oluyorum ilk 2 3 gün zaten 4 gün ama işte
Benimki noktasal bi ağrıbiraz yürüdükten sonra ya da uzun süre oturduktan sonra ağır bir şey kaldırmışım gibi bir ağrıydı.İlk tüp bebek denemem ve ilk transferim inşallah kanda da pozitifi görürüm :)
Yok kuzum.. Hiç evham yapma… Sen ruh hali anlık değişen birisin..Ruh halini hem olumlu tutmaya çalış.. Herşey güzel olacak inş