2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Benimde öyle.. Hatta sağ ayağıma vuruyor ağrısı..
ama daha öncesinde ara ara olurdu.. Egzersiz hareketler yapardım giderdi. Ama uzun zamandır olmamıştı.. Şimdi baya ağrıyor.. 3.günüm.. 2 gündür parol alıp ancak uyuyabiliyorum..
alerjim olmasa bende ağrı kesiciye başvuracağım maalesef kullanamıyorum :KK43:

Amin canım , eşimde öyle hakkımızda hayırlısı olsun diyor ama işte insan yine de bir sürü ilaç kalçadan iğne vs. oldum ondan dolayı 7 günlük karantina da bitti bugün iş başı yaptım. şimdi 3.regl da tekrar gideceğim :KK43:
Her zaman hayırlısı demek güzeldir herşeyde vaktine esirdir tabiki bizim gayretimiz sabrımız inşallah da sabrımızın sonu selamet olur 💫😍

Herkese selamlar ,arkadaşlar sizlere bir sorum olucaktı bugün transferin 6. günü ama transfer günü akşamından başlayan ve geçmek bilmeyen bel ağrım var :KK43: sizde de böyle bir durum yaşayan var mı ? Progestan dex iğne oluyorum karından bir de Lutinus fitil kullanıyorum bunların yan etkisi olabilir mi ?
Canim merhaba progestan dex bende kullandim ama bende yan etki olarak sadece baş dönmesi yapmisti. Vücuttan vucuta değişebilir yan etkiler

Mrb
8 ocakta transfer olmuştum. BETA en son 10000 çıktı şuan son adet tarihine göre hesaplayinca 5+5günlük.hamileyim bugün konyrol vardi keseyi gorduk ama kalbi duyulmadi. Keseyi net goremedi.alttan muayeneye geçtik ancak oyle gördü sizce bir anormallik var mı? Bu arada duphaston estradl ve litunus fitil kullanıyordum bugün dozu yarıya düşürdük. Çok korkuyorum

Mrb
8 ocakta transfer olmuştum. BETA en son 10000 çıktı şuan son adet tarihine göre hesaplayinca 5+5günlük.hamileyim bugün konyrol vardi keseyi gorduk ama kalbi duyulmadi. Keseyi net goremedi.alttan muayeneye geçtik ancak oyle gördü sizce bir anormallik var mı? Bu arada duphaston estradl ve litunus fitil kullanıyordum bugün dozu yarıya düşürdük. Çok korkuyorum
Daha küçük olduğu için görememiştir. Normal bence.

Mrb
Çok normal. Normal yoldan gebe kalanlarda da kalpten sonra karın üstünden muayne başlıyor.. Normalde görünmüyor.. Hiç endişe etmeyin.. Bizede dua edin☺️

Herkese selamlar ,arkadaşlar sizlere bir sorum olucaktı bugün transferin 6. günü ama transfer günü akşamından başlayan ve geçmek bilmeyen bel ağrım var :KK43: sizde de böyle bir durum yaşayan var mı ? Progestan dex iğne oluyorum karından bir de Lutinus fitil kullanıyorum bunların yan etkisi olabilir mi ?
Canm bel ağrısı adet olcak gibi ağrılar batmalar bendede olmustu inşallah belirtidir💖
Mrb
korkma cnm benmde ilk gebelkte 7.hafta duymustk kalp atısı birdahakı kntrole duyarsın ınsallah🌷

Iron Butterfly Iron Butterfly Canısıı hiç sıkıntı yapma inşallah güzel ilerler regli erken mi geldi senin sanki bana mı öyle geldi ? Benim 12 gün oldu geçeli daha tık yok ya
Evet normalde ya cumartesi yada pazar diyordum ama hiç belli olmadan bir anda oldu ama çok üşüdüm yaaa hem bedenen hemde ayaklarım buz kesti bugün resmen

Bi bak duruma olmadı direk gürkan hoca ile görüşmeye git kuzum ücretsiz zaten
Normalde de oruca niyetlenecektim oda nasip olmadı bakalım hayırlısı inşallah canım ona marta kadar gidemem sanırım bütçe olarak biraz iyi deyiliz şuanda Allah kolaylık versin hepimize

sevgili arkadaşlarım normalde test günüme kadar beklemeye dair kendime söz vermiştim ama bu bel ağrılarından bir anda evde kenarda bulduğum son kullanma tarihi 1 ay geçmiş testi yaparken buldum kendimi 5-6. gün embriyosu transfer edildi bugün 7. günü transferin ne düşünmeliyim bilemedim :confused:

Eklentiler

• ffff.jpg
    ffff.jpg
    60,4 KB · Görüntüleme: 42
X