2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

çok teşekkür ederim Allah herkese sağlıkla ve hayırlısıyla nasip etsin inşallah :KK200:buarada eski mesajlara yetişemedim ama ilaçla ilgili şuan inanılmaz stok sorunu var ben bir tek İdil eczanesinde buluyorum ilaçları onlar baya depolamışlar kendilerine bilgin olsun
Saol cnmm aklımda olsun sorun yaşarsam sana mutlaka danısırm💖sımdlk hallettm sukur💐

İnş banada nasip olur.. Benimde ilk..
Ben sürece ilk başladığımdan beri şöyle dua ettim. Allahım eğer pozitif olup kaybedeceksem ne olur yarım bırakma direk negatif olsun dedim o yüzden kendimi negatife de tam hazırlamıştım.Her zaman hayırlısını isteyen çok zor süreç gerçekten tırnağım kırılsa dünyayı ayağa kaldıran ben kendime iğne yaparken buldum :KK54:Allahım size ve bu yolda olan herkese nasip etsin inşallah . Transfer yapıldımı peki ?

Ben sürece ilk başladığımdan beri şöyle dua ettim. Allahım eğer pozitif olup kaybedeceksem ne olur yarım bırakma direk negatif olsun dedim o yüzden kendimi negatife de tam hazırlamıştım.Her zaman hayırlısını isteyen çok zor süreç gerçekten tırnağım kırılsa dünyayı ayağa kaldıran ben kendime iğne yaparken buldum :KK54:Allahım size ve bu yolda olan herkese nasip etsin inşallah . Transfer yapıldımı peki ?
Bugun 4.günü.. Bende aynı şekilde dua ediyorum inş kabul olur☺️

Biraz rahatsızdım demiştim yaa geçenlerde hala boğazım çok ağrıyor sabah gittim sadece bir kere öksürdüm hastanede sen hastasın sesin böyle yol yapamayız edemeyiz deyip gönderdiler çok moralim bozuldu 😕😕 iyiyim desem de dinlemedi bile doğru düzgün

Biraz rahatsızdım demiştim yaa geçenlerde hala boğazım çok ağrıyor sabah gittim sadece bir kere öksürdüm hastanede sen hastasın sesin böyle yol yapamayız edemeyiz deyip gönderdiler çok moralim bozuldu 😕😕 iyiyim desem de dinlemedi bile doğru düzgün
Belki gıcık tuttu o an neden direk iptal ediyorlar sanki ya
Vardır bunda da bir hayır kuzum belki normal yollarla hamile kalırsın😊

Arkadaşlar rapor çıkınca sadece ilaçta mı indirim oluyo yoksa özel hastanelerdede indirim oluyo mu rapor üzerinden

Belki gıcık tuttu o an neden direk iptal ediyorlar sanki ya
Vardır bunda da bir hayır kuzum belki normal yollarla hamile kalırsın😊
Yok kuzum yaaa kaç gündür çok rahatsızım gerçekten sesim de gitti komple gözlerim falan da akmaya başladı karmakarışığım yani hem üzülüyorum hemde ne bileyim umutlu gittim başka setlerden korkarken bundan kaldım

Arkadaşlar rapor çıkınca sadece ilaçta mı indirim oluyo yoksa özel hastanelerdede indirim oluyo mu rapor üzerinden
Özel hastaneye yatırdığımız ücrette de indirim oluyor
Ama dondurulmuş transferlerde olmuyormuş bende dün öğrendim

Yok kuzum yaaa kaç gündür çok rahatsızım gerçekten sesim de gitti komple gözlerim falan da akmaya başladı karmakarışığım yani hem üzülüyorum hemde ne bileyim umutlu gittim başka setlerden korkarken bundan kaldım
Grip mi oldun sen ya o zaman belkide iyi oldu ertelenmesi bünye direnç olarak düşüyor değerler vitaminlerde düşüyor

Herşeyde bir hayır var canım belki bu ay kendin hamile kalacaksın belli mi olur iyi düşün 🥰🥰

Merhaba görüntünü varsa yükleyebilir misiniz mümkünse görüntüyü merak ettim 🙏🏻
Ayy dur deniyeceğm oldu mu bilmiyorum şöyle cekmiştim önceden

Eklentiler

• 2EBB32A1-0F57-4F3B-84CA-3E798A1052B6.jpeg
    2EBB32A1-0F57-4F3B-84CA-3E798A1052B6.jpeg
    125,6 KB · Görüntüleme: 47
X