- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.917
İnş banada nasip olur.. Benimde ilk..biraz yürüdükten sonra ya da uzun süre oturduktan sonra ağır bir şey kaldırmışım gibi bir ağrıydı.İlk tüp bebek denemem ve ilk transferim inşallah kanda da pozitifi görürüm :)
Saol cnmm aklımda olsun sorun yaşarsam sana mutlaka danısırmçok teşekkür ederim Allah herkese sağlıkla ve hayırlısıyla nasip etsin inşallahbuarada eski mesajlara yetişemedim ama ilaçla ilgili şuan inanılmaz stok sorunu var ben bir tek İdil eczanesinde buluyorum ilaçları onlar baya depolamışlar kendilerine bilgin olsun
Öyle canım sabredip bekleyeceğiz :)Her zaman hayırlısı demek güzeldir herşeyde vaktine esirdir tabiki bizim gayretimiz sabrımız inşallah da sabrımızın sonu selamet olur
Ben sürece ilk başladığımdan beri şöyle dua ettim. Allahım eğer pozitif olup kaybedeceksem ne olur yarım bırakma direk negatif olsun dedim o yüzden kendimi negatife de tam hazırlamıştım.Her zaman hayırlısını isteyen çok zor süreç gerçekten tırnağım kırılsa dünyayı ayağa kaldıran ben kendime iğne yaparken buldumİnş banada nasip olur.. Benimde ilk..
Merhaba hoşgeldiniz inşallah güzel sonuçlar alırsınız Rabbim bu mübarek günde güzel sonuçlar almayı nasip etsinSlm arkadaşlar bende birazdan opuya giriyorum bu üçüncü ve son denemem banada dua edin Rabb'im hepimizin yüzünü güldürsün
Neden kiKızlarben Mart a kaldım çok üzgünüm
Bugun 4.günü.. Bende aynı şekilde dua ediyorum inş kabul olurBen sürece ilk başladığımdan beri şöyle dua ettim. Allahım eğer pozitif olup kaybedeceksem ne olur yarım bırakma direk negatif olsun dedim o yüzden kendimi negatife de tam hazırlamıştım.Her zaman hayırlısını isteyen çok zor süreç gerçekten tırnağım kırılsa dünyayı ayağa kaldıran ben kendime iğne yaparken buldumAllahım size ve bu yolda olan herkese nasip etsin inşallah . Transfer yapıldımı peki ?
Biraz rahatsızdım demiştim yaa geçenlerde hala boğazım çok ağrıyor sabah gittim sadece bir kere öksürdüm hastanede sen hastasın sesin böyle yol yapamayız edemeyiz deyip gönderdiler çok moralim bozulduNeden ki
Belki gıcık tuttu o an neden direk iptal ediyorlar sanki yaBiraz rahatsızdım demiştim yaa geçenlerde hala boğazım çok ağrıyor sabah gittim sadece bir kere öksürdüm hastanede sen hastasın sesin böyle yol yapamayız edemeyiz deyip gönderdiler çok moralim bozulduiyiyim desem de dinlemedi bile doğru düzgün
Yok kuzum yaaa kaç gündür çok rahatsızım gerçekten sesim de gitti komple gözlerim falan da akmaya başladı karmakarışığım yani hem üzülüyorum hemde ne bileyim umutlu gittim başka setlerden korkarken bundan kaldımBelki gıcık tuttu o an neden direk iptal ediyorlar sanki ya
Vardır bunda da bir hayır kuzum belki normal yollarla hamile kalırsın
Özel hastaneye yatırdığımız ücrette de indirim oluyorArkadaşlar rapor çıkınca sadece ilaçta mı indirim oluyo yoksa özel hastanelerdede indirim oluyo mu rapor üzerinden
Grip mi oldun sen ya o zaman belkide iyi oldu ertelenmesi bünye direnç olarak düşüyor değerler vitaminlerde düşüyorYok kuzum yaaa kaç gündür çok rahatsızım gerçekten sesim de gitti komple gözlerim falan da akmaya başladı karmakarışığım yani hem üzülüyorum hemde ne bileyim umutlu gittim başka setlerden korkarken bundan kaldım
Herşeyde bir hayır var canım belki bu ay kendin hamile kalacaksın belli mi olur iyi düşünYok kuzum yaaa kaç gündür çok rahatsızım gerçekten sesim de gitti komple gözlerim falan da akmaya başladı karmakarışığım yani hem üzülüyorum hemde ne bileyim umutlu gittim başka setlerden korkarken bundan kaldım
Ayy dur deniyeceğm oldu mu bilmiyorum şöyle cekmiştim öncedenMerhaba görüntünü varsa yükleyebilir misiniz mümkünse görüntüyü merak ettim
Sanırım olmadı ben göremedimAyy dur deniyeceğm oldu mu bilmiyorum şöyle cekmiştim önceden
Sanırım olmadı ben göremedim
Telefondan giriyorm anca oldu sanırm şimdiSanırım olmadı ben göremedim