- 26 Kasım 2021
- 30
- 34
- 30
alerjim olmasa bende ağrı kesiciye başvuracağım maalesef kullanamıyorumBenimde öyle.. Hatta sağ ayağıma vuruyor ağrısı..
ama daha öncesinde ara ara olurdu.. Egzersiz hareketler yapardım giderdi. Ama uzun zamandır olmamıştı.. Şimdi baya ağrıyor.. 3.günüm.. 2 gündür parol alıp ancak uyuyabiliyorum..
Her zaman hayırlısı demek güzeldir herşeyde vaktine esirdir tabiki bizim gayretimiz sabrımız inşallah da sabrımızın sonu selamet olurAmin canım , eşimde öyle hakkımızda hayırlısı olsun diyor ama işte insan yine de bir sürü ilaç kalçadan iğne vs. oldum ondan dolayı 7 günlük karantina da bitti bugün iş başı yaptım. şimdi 3.regl da tekrar gideceğim
Parol alerjiniz mi var?alerjim olmasa bende ağrı kesiciye başvuracağım maalesef kullanamıyorum
Canim merhaba progestan dex bende kullandim ama bende yan etki olarak sadece baş dönmesi yapmisti. Vücuttan vucuta değişebilir yan etkilerHerkese selamlar ,arkadaşlar sizlere bir sorum olucaktı bugün transferin 6. günü ama transfer günü akşamından başlayan ve geçmek bilmeyen bel ağrım varsizde de böyle bir durum yaşayan var mı ? Progestan dex iğne oluyorum karından bir de Lutinus fitil kullanıyorum bunların yan etkisi olabilir mi ?
maalesefParol alerjiniz mi var?
Tuhaf ilk defa görüyorum.. Parol yerine yardımdı maddelerine olabilir mi? Minoset aferin falan denediniz mi?maalesef
Daha küçük olduğu için görememiştir. Normal bence.Mrb
8 ocakta transfer olmuştum. BETA en son 10000 çıktı şuan son adet tarihine göre hesaplayinca 5+5günlük.hamileyim bugün konyrol vardi keseyi gorduk ama kalbi duyulmadi. Keseyi net goremedi.alttan muayeneye geçtik ancak oyle gördü sizce bir anormallik var mı? Bu arada duphaston estradl ve litunus fitil kullanıyordum bugün dozu yarıya düşürdük. Çok korkuyorum
Çok normal. Normal yoldan gebe kalanlarda da kalpten sonra karın üstünden muayne başlıyor.. Normalde görünmüyor.. Hiç endişe etmeyin.. Bizede dua edinMrb
8 ocakta transfer olmuştum. BETA en son 10000 çıktı şuan son adet tarihine göre hesaplayinca 5+5günlük.hamileyim bugün konyrol vardi keseyi gorduk ama kalbi duyulmadi. Keseyi net goremedi.alttan muayeneye geçtik ancak oyle gördü sizce bir anormallik var mı? Bu arada duphaston estradl ve litunus fitil kullanıyordum bugün dozu yarıya düşürdük. Çok korkuyorum
Canm bel ağrısı adet olcak gibi ağrılar batmalar bendede olmustu inşallah belirtidirHerkese selamlar ,arkadaşlar sizlere bir sorum olucaktı bugün transferin 6. günü ama transfer günü akşamından başlayan ve geçmek bilmeyen bel ağrım varsizde de böyle bir durum yaşayan var mı ? Progestan dex iğne oluyorum karından bir de Lutinus fitil kullanıyorum bunların yan etkisi olabilir mi ?
korkma cnm benmde ilk gebelkte 7.hafta duymustk kalp atısı birdahakı kntrole duyarsın ınsallahMrb
Evet normalde ya cumartesi yada pazar diyordum ama hiç belli olmadan bir anda oldu ama çok üşüdüm yaaa hem bedenen hemde ayaklarım buz kesti bugün resmenIron Butterfly Canısıı hiç sıkıntı yapma inşallah güzel ilerler regli erken mi geldi senin sanki bana mı öyle geldi ? Benim 12 gün oldu geçeli daha tık yok ya
Hayırlısı bu demek ki inşallah güzel haberler alırsın canım benimEvet normalde ya cumartesi yada pazar diyordum ama hiç belli olmadan bir anda oldu ama çok üşüdüm yaaa hem bedenen hemde ayaklarım buz kesti bugün resmen
Allah razı olsun inşallah bakalım yarın sabah gidicem hastaneye nasıl geçecekHayırlısı bu demek ki inşallah güzel haberler alırsın canım benim
Bi bak duruma olmadı direk gürkan hoca ile görüşmeye git kuzum ücretsiz zatenAllah razı olsun inşallah bakalım yarın sabah gidicem hastaneye nasıl geçecek
Normalde de oruca niyetlenecektim oda nasip olmadı bakalım hayırlısı inşallah canım ona marta kadar gidemem sanırım bütçe olarak biraz iyi deyiliz şuanda Allah kolaylık versin hepimizeBi bak duruma olmadı direk gürkan hoca ile görüşmeye git kuzum ücretsiz zaten
Aa çok iyi olmamış mı? Haftasonuna denk gelmeden tedavin başlayacak..Evet normalde ya cumartesi yada pazar diyordum ama hiç belli olmadan bir anda oldu ama çok üşüdüm yaaa hem bedenen hemde ayaklarım buz kesti bugün resmen