2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Estrofem çok alanda kullanılıyormuş... İlaç üretimi ile alakalı dğeil. Uzun süre kullanılıyor ve çok kullandıldığı çin bulan zaten 3-4 tane alarak bir eczanedekini bitiriyor..
Ki ben yeni öğrendim... cinsiyet değiştirmek isteyenler ameliyat öncesi deneme amaçlı ergenlik döneminde kullanıyormuş..

Topikte pozitif ler çoğalsın nasılsınız transfer bekleyenler çok güzel haberler alsın inş test yapıp pozitif olanlar tebrik ederim olmayan arkadaşlara kendiliğinden hamile kalsınlar inş kalamazlarskalamazlar ikinci denemede hemen tutsun hiç bırakmasın embriyo lariniz

evt hormon ilacı oldugu için adet duzensizlıgı ıcın hormonal hastalklar ıcın tup tedavı ıcın.ama suana kdr hiç bulamamazlk olmamıstı.eczaneler zamn gelecek die depolar ilaç cıkarmıyor dedi.

Çok amin inşallah bilgilerinizi yazarsanız sizide yazabilirim listeye

Ben hiç beklemiyordum ama bir umud

Şimdi eşimi arayıp 4 5 tane bulup alsın yoksa bende çok zorlanacağım bulmakta
Canim 24 yasindayim, 3.5 senelik evliyim, esimin morfolojisi yüzde1, ankarada yaşıyorum, 1 negatifim var.

doktor e2 ve tsh değerlerine baktırmamı söylemişti bugün sağlık ocağında kan verdim. e2 19.4 çıkmış ovulasyonun 17. günündeyim düşük mü sanki? sizce? doktor gayet iyi dedi ama beni pohpohluyor gibi geliyor bana :)

Ay insallah bu kadar zamandır olmadık eşimle aynı evin icinde o pozitifken ben megatiftim yine bişey olmadı tam ameliyat oncesı cıkarsa cok üzülürüm valla . baglama ya da alınma yumurtalıkların durumuna gore bakılcakmş doktor oyle dedi eger yuöurtalıklardan uzasksa tüp alcak yakınsa baglıcakmış ama oda sonradan şişerse tüp iltihaplanması yapıyo dedi amaaaan olsun da bitsin biranöönce bereket tüp bebek tedavisi gördüğüm hastanede onların önerdiği doktora oluyorm bişey olursa siz söylediniz bende oldum siz beceremediniz dicem o zaman ne edem

inşallh korona değilsndr cnmm.tüp işine gelince sonradan iltihaplanma olması şişmesi va durumunu açıkçası bilmiyorum.ama dediğin gibi yumurtalıga yaknlk yapısıklık durumu artk dr karar verıyor inşllh olabılecek en konforlu şekil olur.benmde baglı sıstımı iltıhap oldumu hiçbir fıkrm yok.

Herkese selamlar ,arkadaşlar sizlere bir sorum olucaktı bugün transferin 6. günü ama transfer günü akşamından başlayan ve geçmek bilmeyen bel ağrım var sizde de böyle bir durum yaşayan var mı ? Progestan dex iğne oluyorum karından bir de Lutinus fitil kullanıyorum bunların yan etkisi olabilir mi ?

Merhaba bu durumlarda ilaçlar en büyük yan etki nsan neye inanacağını bile bilmiyor bu durumda niallah geçer ağrınız ve size tutunur bebeğiniz

Amin canım , eşimde öyle hakkımızda hayırlısı olsun diyor ama işte insan yine de bir sürü ilaç kalçadan iğne vs. oldum ondan dolayı 7 günlük karantina da bitti bugün iş başı yaptım. şimdi 3.regl da tekrar gideceğim

Benimde öyle.. Hatta sağ ayağıma vuruyor ağrısı..
ama daha öncesinde ara ara olurdu.. Egzersiz hareketler yapardım giderdi. Ama uzun zamandır olmamıştı.. Şimdi baya ağrıyor.. 3.günüm.. 2 gündür parol alıp ancak uyuyabiliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…