- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.917
Estrofem çok alanda kullanılıyormuş... İlaç üretimi ile alakalı dğeil. Uzun süre kullanılıyor ve çok kullandıldığı çin bulan zaten 3-4 tane alarak bir eczanedekini bitiriyor..Valla ben koskaca istanbulda bulamıyrm 80lere döndük iyice ilaç bulamamak nedir.2gündr ilaç peşindeydk neyseki hallettkte rahatladm.iyiki vr bu kk hepimz baska sehırlerdeyız ve birbirimize ilaç temın edebılecek bir durum olabılıyor.Allah razı olsun gene bıse bulamassam yardm ıstermcanlar
çok teşekkür ederim inşallah rabbim isteyen herkese hepimize nasip etsinBenim çok bilgim yok da taze transfer olmamıştım hiç. arkadaşlarımın dediklerine bakarsak gözünüz aydınnnnnnİnşallah sağlıkla ilerlesin tebrikler
evt hormon ilacı oldugu için adet duzensizlıgı ıcın hormonal hastalklar ıcın tup tedavı ıcın.ama suana kdr hiç bulamamazlk olmamıstı.eczaneler zamn gelecek die depolar ilaç cıkarmıyor dedi.Estrofem çok alanda kullanılıyormuş... İlaç üretimi ile alakalı dğeil. Uzun süre kullanılıyor ve çok kullandıldığı çin bulan zaten 3-4 tane alarak bir eczanedekini bitiriyor..
Ki ben yeni öğrendim... cinsiyet değiştirmek isteyenler ameliyat öncesi deneme amaçlı ergenlik döneminde kullanıyormuş..
Canim 24 yasindayim, 3.5 senelik evliyim, esimin morfolojisi yüzde1, ankarada yaşıyorum, 1 negatifim var.Çok amin inşallah bilgilerinizi yazarsanız sizide yazabilirim listeye
Ben hiç beklemiyordum ama bir umud
Şimdi eşimi arayıp 4 5 tane bulup alsın yoksa bende çok zorlanacağım bulmakta
1 kutu hiç açılmamış var bende isterseniz gönderebilirim stres yok :)Delircem valla alt üat ettik heryeri yok yok yok
Canm benm cok tşk ederim bir arkadasm temın etti benm için.1 kutu hiç açılmamış var bende isterseniz gönderebilirim stres yok :)
ha süper o zaman :) ne demek ya nolcak sanki :)Canm benm cok tşk ederim bir arkadasm temın etti benm için.
Hoşgeldin tekrardanCanim 24 yasindayim, 3.5 senelik evliyim, esimin morfolojisi yüzde1, ankarada yaşıyorum, 1 negatifim var.
Ay insallah bu kadar zamandır olmadık eşimle aynı evin icinde o pozitifken ben megatiftim yine bişey olmadı tam ameliyat oncesı cıkarsa cok üzülürüm valla . baglama ya da alınma yumurtalıkların durumuna gore bakılcakmş doktor oyle dedi eger yuöurtalıklardan uzasksa tüp alcak yakınsa baglıcakmış ama oda sonradan şişerse tüp iltihaplanması yapıyo dedi amaaaan olsun da bitsin biranöönce bereket tüp bebek tedavisi gördüğüm hastanede onların önerdiği doktora oluyorm bişey olursa siz söylediniz bende oldum siz beceremediniz dicem o zaman ne edemCanm inşlhh senınde kolay geçer kapalı amelıyat bağlama olursa 2gunde ayaktasn.inşlh sezeryana gerek kalmaz kı sanmıyrm drlar genelde en kötüsünü söyleyıp hazırlıklı olmamızı beklerler.covit olursanda 15gun snra yaparlar amelıyatı ınslh degılsndr
Olabilir… Depolar az veriyordur.. Herkes fırsatçı olmuş..evt hormon ilacı oldugu için adet duzensizlıgı ıcın hormonal hastalklar ıcın tup tedavı ıcın.ama suana kdr hiç bulamamazlk olmamıstı.eczaneler zamn gelecek die depolar ilaç cıkarmıyor dedi.
inşallh korona değilsndr cnmm.tüp işine gelince sonradan iltihaplanma olması şişmesi va durumunu açıkçası bilmiyorum.ama dediğin gibi yumurtalıga yaknlk yapısıklık durumu artk dr karar verıyor inşllh olabılecek en konforlu şekil olur.benmde baglı sıstımı iltıhap oldumu hiçbir fıkrm yok.Ay insallah bu kadar zamandır olmadık eşimle aynı evin icinde o pozitifken ben megatiftim yine bişey olmadı tam ameliyat oncesı cıkarsa cok üzülürüm valla . baglama ya da alınma yumurtalıkların durumuna gore bakılcakmş doktor oyle dedi eger yuöurtalıklardan uzasksa tüp alcak yakınsa baglıcakmış ama oda sonradan şişerse tüp iltihaplanması yapıyo dedi amaaaan olsun da bitsin biranöönce bereket tüp bebek tedavisi gördüğüm hastanede onların önerdiği doktora oluyorm bişey olursa siz söylediniz bende oldum siz beceremediniz dicem o zaman ne edem
Maaalesefff ki öylee.Olabilir… Depolar az veriyordur.. Herkes fırsatçı olmuş..
Merhaba bu durumlarda ilaçlar en büyük yan etki nsan neye inanacağını bile bilmiyor bu durumda niallah geçer ağrınız ve size tutunur bebeğinizHerkese selamlar ,arkadaşlar sizlere bir sorum olucaktı bugün transferin 6. günü ama transfer günü akşamından başlayan ve geçmek bilmeyen bel ağrım varsizde de böyle bir durum yaşayan var mı ? Progestan dex iğne oluyorum karından bir de Lutinus fitil kullanıyorum bunların yan etkisi olabilir mi ?
Amin canım , eşimde öyle hakkımızda hayırlısı olsun diyor ama işte insan yine de bir sürü ilaç kalçadan iğne vs. oldum ondan dolayı 7 günlük karantina da bitti bugün iş başı yaptım. şimdi 3.regl da tekrar gideceğimBen eşime söyledim eğer akşam alır gelirse bende gönderebilirim sana istersen sakin olmaya çalış
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah
Ne desem bilemedim yaaaa ansızın korku girdi içime değişik bişey gibi
Amin inşallah Allah razı olsun cümlemizden
Benimde öyle.. Hatta sağ ayağıma vuruyor ağrısı..Herkese selamlar ,arkadaşlar sizlere bir sorum olucaktı bugün transferin 6. günü ama transfer günü akşamından başlayan ve geçmek bilmeyen bel ağrım varsizde de böyle bir durum yaşayan var mı ? Progestan dex iğne oluyorum karından bir de Lutinus fitil kullanıyorum bunların yan etkisi olabilir mi ?
aminnn inşallah, çok teşekkürlerİnşallah sım sıkı tutunur sana bebişlerin
gerçekten arada kalmış durumdayım bende iyi bir şey mi kötü bir şey mi çok üzgün hissediyorum aradaMerhaba bu durumlarda ilaçlar en büyük yan etki nsan neye inanacağını bile bilmiyor bu durumda niallah geçer ağrınız ve size tutunur bebeğiniz