2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Güzel bir klinikmiş bir arkadaşım İzmirli o önermişti bana da inşallah bu yapacağınız son transferiniz olur🤲🏼
Ben 2020 nin başından bu yana valla tek ben hamile kalamadım sanırım 😬😅tanıdığım duyduğum herkeslerin bebişleri oldu büyüdü 🥰başarısı güzel bir merkez. İnşallah valla hepimizin inşallah son olur 🙏🏻 Her aşaması zor ama inşallah evlatlarımızı kucağımıza aldığımızda unutacağız bu çektiklerimizi☀️

Ben 2020 nin başından bu yana valla tek ben hamile kalamadım sanırım 😬😅tanıdığım duyduğum herkeslerin bebişleri oldu büyüdü 🥰başarısı güzel bir merkez. İnşallah valla hepimizin inşallah son olur 🙏🏻 Her aşaması zor ama inşallah evlatlarımızı kucağımıza aldığımızda unutacağız bu çektiklerimizi☀️
İnşallah inşallah 🤲🏼

Valla biz de anlayamadık 😅🤔gerçekten ben zannettim ki çok kötü durum embriyolar iyimiş aslında. Hatta 4bb 3bb duyunca neden 5 değil diye ağladım kaç gün bilmediğimden. Sonra sonra baktım iyimiş aslında 🙈😬
:KK66:)) gayet iyi hemde maşallah. Yani ben olsam önce transfer isterdim belki tutacak gerek kalmıcak daha tüp bebeğe.drunla bi görüş istiyorsan.benm bir arkdsn 2blast embryosu oldu sadece direk yransfer yaptrdı biri tuttu haftaya dogumu var neden sürekli üst üste opu die diretirler bilemedim.hani 1tane olsa belki dicem değişik bu drlar😁😁 yaş kaç bu arada?

nasıl geçti ne zaman oldun suan hamilelik durumu var sanırım ? ameliyat sonrası ilk denemede mi pozitif oldu ?ben cuma gunu ameliyata gireceğim korkuyorm biraz
opu ve lapraskopi amelıyatı aynı anda oldu benim tüpümü bağladılar.2020 ekimde sonra evt ilk denemede pozitif almıstm 17haftafa kaybettm sımdı yenıden tuttu hayrlısı olsun.korkacak bir amelıyat değil cnm senın bağlanacak mı? Alınacak mı tüpün???? Tüp alma işlemi brz ağrılı geçebilio ilk hafta ama bağlama olursa ağrı sızı yok ben ıkısınıde oldum sağ tüp alınmıstı dıs gebelkten sol hıdrosalpenksten bağlandı

Çalışıyorum canım pazartesi yoğunluğu ve sendromu işte ☺️ Ben de dün adet oldum ama normalden çok az geliyor . olumsuz deneme sonrasında adeti böyle az gelen oldu mu ?
Allah kolaylık versin canım inşallah ilk gün az az parça tarzı okur zaten canım 2 3 güne tam anlamıyla sükülürsün canım

:KK66:)) gayet iyi hemde maşallah. Yani ben olsam önce transfer isterdim belki tutacak gerek kalmıcak daha tüp bebeğe.drunla bi görüş istiyorsan.benm bir arkdsn 2blast embryosu oldu sadece direk yransfer yaptrdı biri tuttu haftaya dogumu var neden sürekli üst üste opu die diretirler bilemedim.hani 1tane olsa belki dicem değişik bu drlar😁😁 yaş kaç bu arada?
Çok sağolun içim rahatladı🙏🏻🥰Ayy maşallah arkadaşınıza sağlıkla inşallah 🧿 doğru diyorsunuz gerçekten😬 sanki maddi manevi kolay bir şey😒 yaşım 32 🥰

Çok sağolun içim rahatladı🙏🏻🥰Ayy maşallah arkadaşınıza sağlıkla inşallah 🧿 doğru diyorsunuz gerçekten😬 sanki maddi manevi kolay bir şey😒 yaşım 32 🥰
Kız bilgilerini yaz eklim seni ne sen diyon ne ben gel şöyle yamacımıza değil mi PlutonMerkez PlutonMerkez ablacığımmmmmmmm yaaaaa 🤭🤭🤭🤭🤭💃💃💃💃

Kız bilgilerini yaz eklim seni ne sen diyon ne ben gel şöyle yamacımıza değil mi PlutonMerkez PlutonMerkez ablacığımmmmmmmm yaaaaa 🤭🤭🤭🤭🤭💃💃💃💃
Ben sordumdu ya sizeeee hatta dedim ne zaman listeye girebiliyoruz transfer olunca mı hahahha 🤣🤣🤣hergün bakıyorum listeye girdim mi diye saf ben 🤣🤣🤣hiç güleceğim yoktu🤣🤣🤣ilahiiii 🥰🥰🥰du bakayım neler yazacağıma

Ben sordumdu ya sizeeee hatta dedim ne zaman listeye girebiliyoruz transfer olunca mı hahahha 🤣🤣🤣hergün bakıyorum listeye girdim mi diye saf ben 🤣🤣🤣hiç güleceğim yoktu🤣🤣🤣ilahiiii 🥰🥰🥰du bakayım neler yazacağıma
Ben dedim yaaa onlar bahane sohbet önemli diye iyi hatırlıyorum 😁😁😁😁😁 süreçlerimiz çok zor burada maksat hem kafa dağıtmak hemde bilgi edinip bilgi vermek 😍😍😍😍😍😍

Ben dedim yaaa onlar bahane sohbet önemli diye iyi hatırlıyorum 😁😁😁😁😁 süreçlerimiz çok zor burada maksat hem kafa dağıtmak hemde maksat bilgi edinip bilgi vermek 😍😍😍😍😍😍
Dedim heralde daha zamanım gelmedi tablo için 🤣🤣🤣🤣Çok çok teşekkür ederim çok iyi geliyor emin olun 🙏🏻💕🥰hem bilgi hem destek süper Allah razı olsun 🤲🏻

bence transfer iste canm mis gibi embryolarn vr Rabbim nasip ettikten sonra gerisi zaten boş.benm arkds 4bc 2bc ile hamıle kaldı bende 4bb-4bc ile önemli olan rabbimin izni.yaşında genc daha ne olsunnn💖🥰

merhaba kizlar benim adet zamanim yaklasdi normalde yarin benim gibi adet sancisi i cekip hamilr olan varmi

X