- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.917
12.gün progesteron tahlili verdim. Doktor 1.5 dan küçük olmalı dedi. 0.3 çıktı.Himmm bende 15. Gun falan olurmuyum diye dusundum
Benim hep 1 altı çıkmış progesteron 6 aralık 2021 0.38812.gün progesteron tahlili verdim. Doktor 1.5 dan küçük olmalı dedi. 0.3 çıktı.
20. gün gene verdim 10 üstü olursa transfer olacak dediler. Kıstas galiba progesteron.. 40 üstü çıkınca ertesi gün transfer oldum. Doktor yumurtalama sonraıs gibi düşün dedi bana..
O zaman sorun olmaz pazartesi 3. Günün olur
Dr bana adetin 1.ci yada 2.ci günü bakıyoruz tedaviye dedi ama devlet hafta sonu açık değil ki tüp bebek bölümüO zaman sorun olmaz pazartesi 3. Günün olur
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım inşallah düzelirsin
İyimisiniz biraz dahaÇok teşekkür ederim
Genelde hep 2. veya 3. gün bakılır ya bilemedim şimdiDr bana adetin 1.ci yada 2.ci günü bakıyoruz tedaviye dedi ama devlet hafta sonu açık değil ki tüp bebek bölümü
Bu konuda bende çok tedirgin oldum gecen adet olmam da dedim yaa normalde 2.ci günler giderdim konrtole bu sefer hem çok ağrım vardı ona sebep hemde kendim 3cü gün gittim kabuk etmediler 1 yada 2 çimgün başlıyoruz biz tedaviye dediler kaldım bu zamana yoksa şimdiden transferim bile olmuştu çoktan ama nasip işte biraz dinlenmiş oldum kendimde bu dönemde bebek işlerinden çok başka şeylerden psikolojik olarak yok yoruldım bunu yapsam bile bu stres ve üzüntü ile oda tutmadıGenelde hep 2. veya 3. gün bakılır ya bilemedim şimdi
İyiyim sanırım ama her an tutacak sanki yatıyorum sürekliİyimisiniz biraz daha
Her doktorun ilerleyişi farklı hiç sıkma canını vardır bunda da bir hayırBu konuda bende çok tedirgin oldum gecen adet olmam da dedim yaa normalde 2.ci günler giderdim konrtole bu sefer hem çok ağrım vardı ona sebep hemde kendim 3cü gün gittim kabuk etmediler 1 yada 2 çimgün başlıyoruz biz tedaviye dediler kaldım bu zamana yoksa şimdiden transferim bile olmuştu çoktan ama nasip işte biraz dinlenmiş oldum kendimde bu dönemde bebek işlerinden çok başka şeylerden psikolojik olarak yok yoruldım bunu yapsam bile bu stres ve üzüntü ile oda tutmadı
Bende baktım şimdi ama inşallah öyle değildir yaaa çok çok geçmiş olsunİyiyim sanırım ama her an tutacak sanki yatıyorum süreklikaç gündür evdeyim dışardan da yemedim bu kesinlikle adetten kaynaklı ohss diyor internette çok korktum
Bu transferde ilaçlara başlamadan önce değil mi?Benim hep 1 altı çıkmış progesteron 6 aralık 2021 0.388
Galiba evet çünkü 20 Aralık'ta oldu transfer işlemi tam hatırlamıyorumBu transferde ilaçlara başlamadan önce değil mi?
Ah canım benim Allah razı olsun hemen bakmış ilgilenmişsinBende baktım şimdi ama inşallah öyle değildir yaaa çok çok geçmiş olsun
Hayırlısı inş. Önden sor istersen sonuçta rahim kalınlığına bakıp ilaç verecekler. Önden ilaçlara başlar pazartesi muayne olursun..Benim ikinci bi değişlik olur mu henüz bilmiyorum
Ne zaman toplama yapıldı sana ne kadar toplandı ki yumurtan yada nasıl ilaçlar kullanıyorsunuzAh canım benim Allah razı olsun hemen bakmış ilgilenmişsinEğer geçmezse bugün doktora giderim artık bir daha toplama olacak stres şimdi aynı şeyleri yaşayacağım diye
Aynen bende sonra progesteron almaya başladım. Normalmiş yani =)Galiba evet çünkü 20 Aralık'ta oldu transfer işlemi tam hatırlamıyorum
Bana geçen gittiğimde estrofem verdi 1 kutu adet okur olmaz içmeye başla dediHayırlısı inş. Önden sor istersen sonuçta rahim kalınlığına bakıp ilaç verecekler. Önden ilaçlara başlar pazartesi muayne olursun..
Ne kadar katı kurallar Allah'ım..
Kafam çok allak bullak oluyor böyle konuşmalar olunca yaaaa herşey iyi normal ama sonuç yokAynen bende sonra progesteron almaya başladım. Normalmiş yani =)
Kan testi yaptır cnmYani olumsuz olmayacağını bilmesem şuan kendimi hamile sanarım kızlar yaaaa bilinç altım mı beni böyle etkiliyor acaba mide bulantısı baş dönmesi öldüm 2 gündür yaaa başımda atlı karınca dönüyor sanki