- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Çok geçmiş olsun canım inşallah düzelirsinGünaydınnnnnkar ile uyandık sabaha bir yağmakta maşallah ama sabah 7:30 da bir uyandım wc ye gittim affedersiniz bir ishal bi kusma terleme baş dönmesi rahmimde bi ağrı inanılmazdı dedim gidiyorum sanırım. Burada yazacaktım halim olmadı çok korktum Opu sonrası ilk adetim dün gelmişti akşam iyiydim. Ama bu neden oldu bilmiyorum. Doktoru aradım bi ilaç ve duş önerdi. Acaba ohss mi oldum dedim. İki yıl önceki opu da böyle olmadım
vallahi bendede bi his yok bi öncekinde batma oluyodu sol tarafımda o tutmuştu. şuan hiçbi belirtim yok ama hayırlısı bakalım ya. bende istanbul bahçecide yaptırdımYaş 32 canm İstanbul'da yaptırdım hiç bsy hissetmiyorum ya sen nerde yaptırdın sende nasıl varmı bı his
Benimde 8. gün 7.4, 12.gün 8.4 tü. Doktor 21.gün transfer dedi.Kizlarrrrr super bir soruyla geldim bilgisi olanlar lutfen buraya simdi ben dosyama baktimda adetimin 2. Gunu endometrium yani rahim kalinligim 5.6 imis 9. Gun ise 7.3 yani hizlimi kalinlasiyo rahim duvari
Bende de hiç belirti yok.. İlk günden belirti oluyor mu?vallahi bendede bi his yok bi öncekinde batma oluyodu sol tarafımda o tutmuştu. şuan hiçbi belirtim yok ama hayırlısı bakalım ya. bende istanbul bahçecide yaptırdım
ilk günden olmaz bencede. ara ara batmalar olmuştu bi önceki transferimden sonra kasıklarda. ama bu sefer hiç belirti yok hayırlısı bakalım ya. senin kaçıncı transferim kaçıncı günün bugünBende de hiç belirti yok.. İlk günden belirti oluyor mu?
Himmm bende 15. Gun falan olurmuyum diye dusundumBenimde 8. gün 7.4, 12.gün 8.4 tü. Doktor 21.gün transfer dedi.
Çok nadir hani belki 2 günde bir gibi oluyor bazen kızarma da oluyor ama onlar nadirAynıları bende de oluyor hafif kaşınmada var mı sizde acaba bana alerjimi mi yaptı diye düşünüyorum ya
Malesef vücudumuz hep ilaç hep ilaçhım bende onun prolutex olanını kullanıyrm ama ben alıstm artk kızarklk vs yapmıo.5gnde 1de prolutonum var ilaç manyagı oldk
Töbe bir şey derdim ama kaldım bu insanlar ne kadar kötü niyetli yaBu estrofem çok iştahımı açtı zaten kilo aldırttı biraz. Bugün bir arkadaş hayvan gibi olmuşsun sen nasıl inceciktin dedi moraller sıfıırrr. Bazı insanlar hiç olmamalı sankiii
Regli oldun mu ?GÜNAYDIN KIZLAR
2. TRANSFER İÇİN YARIN RANDEVUMUZU ALDIK HADİ BİSMİLLAH BAŞLIYORUZ
Evet bugün söküldümRegli oldun mu ?
BenKızlar selam aranızda hisrosalpenks kaynaklı ameliyat olan var mı ?
Benim cumartesiye denk geliyorEvet bugün söküldüm
2. Günün mü cumartesiye denk geliyorBenim cumartesiye denk geliyornasıl olacak bilmiyorum
İlk2. Günün mü cumartesiye denk geliyor
Benim ilk transferim 3. günüm :) Ama 6-7.günde pozitif görenler hep belirtilerden şüphelendik dedi ..ilk günden olmaz bencede. ara ara batmalar olmuştu bi önceki transferimden sonra kasıklarda. ama bu sefer hiç belirti yok hayırlısı bakalım ya. senin kaçıncı transferim kaçıncı günün bugün
İlk gün benimde cumartesi oldu. Pazartesiye randevu verdiler.Benim cumartesiye denk geliyornasıl olacak bilmiyorum
Benim ikinci bi değişlik olur mu henüz bilmiyorumİlk gün benimde cumartesi oldu. Pazartesiye randevu verdiler.