- 9 Ekim 2020
- 5.692
- 7.638
Üzüldüm cnm ama bekle bakalm belkide kalp atısını alırsnz 8hafta kalp atısı duyanlar bıle oldu.Kızlar merhaba .simdi doktordan geldik bebek çok az büyümüş ve kalp atışı yok. Doktor %40 ihtimalle sağlıklı olmayacak dedi . Çarşamba tekrar çağırdı son bir şans için 7.haftaya kadar bekliyorlarmış. Ne hissedeceğimi bilmiyorum çok yoruldum iki aydır sürekli beklemekten böyle arafta kalmak gibi . Olmayacaksa da insan kabullenecek elbet ama var mi yok mu diye beklemek çok zorikinci tüp bebek denememdi olmadı sanırım. Beklemekten başka yapcak bir şey yok bu süreçte . Aranızda kürtaj olan var mi nasıl bir süreç çok ağrı oluyor mu ?
Canım benim yaa insan üzülüyor evet ama Rabbimin bize verdiği imtihan da bu galiba isyan etmemek, olmasada hayırlısı bu demekki diyebilmek.. Dua et bugünlerimize yinede şükr edelimKızlar merhaba .simdi doktordan geldik bebek çok az büyümüş ve kalp atışı yok. Doktor %40 ihtimalle sağlıklı olmayacak dedi . Çarşamba tekrar çağırdı son bir şans için 7.haftaya kadar bekliyorlarmış. Ne hissedeceğimi bilmiyorum çok yoruldum iki aydır sürekli beklemekten böyle arafta kalmak gibi . Olmayacaksa da insan kabullenecek elbet ama var mi yok mu diye beklemek çok zorikinci tüp bebek denememdi olmadı sanırım. Beklemekten başka yapcak bir şey yok bu süreçte . Aranızda kürtaj olan var mi nasıl bir süreç çok ağrı oluyor mu ?
Evet canım doktor son sözünü söyleyene kadar beklicez mecburÜzüldüm cnm ama bekle bakalm belkide kalp atısını alırsnz 8hafta kalp atısı duyanlar bıle oldu.
kürtaj agrılı bir işlem değil ama inşallah gerek kalmaz.
İnşallah bir süpriz yapar bebegınEvet canım doktor son sözünü söyleyene kadar beklicez mecbur
Öyle tabi bi kerede hamile kalanlar çok mesela . Bu dünyadaki bizim sınavımızda buymuş Allah’ın takdiri. Annemle babamın benim 10 sene çocukları olmamış hep annemde problem var bilmişler. Meğerse babamdaymis problem operasyon geçirmiş . Sonra artık çocukları olmayınca umutları bitmiş hatta bir evlatlık listesine bile yazılmışlar hastanelere o derece . Sonra annemin karnı sismis kendini hastalandı sanmış hiç düşünmüyor hamile olduğunu tabi adet görmeye de devam ediyormuş . Doktora zorla götürmüş yengem . Sonra doktor demis 6 aylık hamilesin oğlun olacak . Annem birkac Saat inanamamis kendimi hep hasta sanmış kist var karnında sanmış . Abim olmuş aradan birkaç ay sonra bir düşük yapmış yine hamile olduğunun farkında değilmiş bile . Kız bebekmiş bu sefer . Birkac ay sonra bana hamile kalmış bu 10 senedir hamile kalamayan kadın 1.5 senede 3 kere hamile kalmış ve 2 cocugu olmuş . Benim varoluş hikayem bu kızlar . Kızların kaderi anneye ceker derler bende yaşıyorum aynısını şimdiYa streslenmeyelim diyoruz ama hayatın içinde bu mümkün mü nasıl başarıcaz bunu sürekli bişiler oluyo ona sinirlenmeyin buna streslenmeyim elimizde olan bişi değil ki bence ben anlamıyorum köyde şehirde farketmez insanlar o kadar çalışırken başlarına bişeyler gelirken çat hamile kaldıklarını ögreniyolar e kurban olduklarım bu insanlar hiç mi streslenmedi çat diye hamile kaldı o bebeler sıkı skı tutundu yani velhasıl diyeceğim ister streslen ister streslenme Allah ol derse valla oluyor Allah hepimizin sabrinı arttırsın
Canım benim tsh değerimde 4.60 civarındaydı ankara bahçecide tedavi gördüm. Berfu hoca bana tsh 2.5 altında olmadan transfer yapılmadığını iletti ve hemen ilaca başlattı. Forumda da aratabilirsin. Tüp bebekte transfer için tsh 2.5 altında olmalı.. şuan pozitif haberini aldım. Transferden önce 1.9 olmuştu. Geçen hafta keseyi görmeye gittiğimde kadın doğum doktoru tsh 5.4 olmuş diyip beni endokrine yönlendirdi. Endokrin ilacın dozunu yükseltti hemen. Referans içinde olsa bile gebelikte tsh 2.5 altında olmalı canımmPeki bu değerler nasıl ? Çok soru soruyoruz valla hakkını helal et ama bilmiyoruz aslında nasıl yol izlememiz gerekriğini bilen birini görünce de hemen yakasına yapışıyorum
Yaaaaa işte aynen bunu demek istiyorum kıymetli anneniz o 1,5 senede hiç mi stres yaşamadi mesela hele ki eski zmanda insanların dertleri şimdikinden daha da ağır Allah ol demiş olmuş Sizede annenize de uzun ömür versin tez zmanda kucağımızı doldursun inşaallah sizin umudunuzun hiç bitmemesi lazım mucizeni ta kendisisiniz çünküÖyle tabi bi kerede hamile kalanlar çok mesela . Bu dünyadaki bizim sınavımızda buymuş Allah’ın takdiri. Annemle babamın benim 10 sene çocukları olmamış hep annemde problem var bilmişler. Meğerse babamdaymis problem operasyon geçirmiş . Sonra artık çocukları olmayınca umutları bitmiş hatta bir evlatlık listesine bile yazılmışlar hastanelere o derece . Sonra annemin karnı sismis kendini hastalandı sanmış hiç düşünmüyor hamile olduğunu tabi adet görmeye de devam ediyormuş . Doktora zorla götürmüş yengem . Sonra doktor demis 6 aylık hamilesin oğlun olacak . Annem birkac Saat inanamamis kendimi hep hasta sanmış kist var karnında sanmış . Abim olmuş aradan birkaç ay sonra bir düşük yapmış yine hamile olduğunun farkında değilmiş bile . Kız bebekmiş bu sefer . Birkac ay sonra bana hamile kalmış bu 10 senedir hamile kalamayan kadın 1.5 senede 3 kere hamile kalmış ve 2 cocugu olmuş . Benim varoluş hikayem bu kızlar . Kızların kaderi anneye ceker derler bende yaşıyorum aynısını şimdi
Bende de kaşınma ve şişme yaptı malesef sonra doktor fitili azaltıp hap olarak kullandırdıEvt progestan 200
Okuyunca çok duygulandımÖyle tabi bi kerede hamile kalanlar çok mesela . Bu dünyadaki bizim sınavımızda buymuş Allah’ın takdiri. Annemle babamın benim 10 sene çocukları olmamış hep annemde problem var bilmişler. Meğerse babamdaymis problem operasyon geçirmiş . Sonra artık çocukları olmayınca umutları bitmiş hatta bir evlatlık listesine bile yazılmışlar hastanelere o derece . Sonra annemin karnı sismis kendini hastalandı sanmış hiç düşünmüyor hamile olduğunu tabi adet görmeye de devam ediyormuş . Doktora zorla götürmüş yengem . Sonra doktor demis 6 aylık hamilesin oğlun olacak . Annem birkac Saat inanamamis kendimi hep hasta sanmış kist var karnında sanmış . Abim olmuş aradan birkaç ay sonra bir düşük yapmış yine hamile olduğunun farkında değilmiş bile . Kız bebekmiş bu sefer . Birkac ay sonra bana hamile kalmış bu 10 senedir hamile kalamayan kadın 1.5 senede 3 kere hamile kalmış ve 2 cocugu olmuş . Benim varoluş hikayem bu kızlar . Kızların kaderi anneye ceker derler bende yaşıyorum aynısını şimdi
Belki süprizle gelir bebeğin sıkma canını inşallah sağlıklı olacakEvet canım doktor son sözünü söyleyene kadar beklicez mecbur
Sonucum negatif çıktı canlarımİnş güzel haberler ile gelirsin. Müjdelerinizi bekliyorum :)
Maşallah sayfa güzel haberler ile dolacak
Allah sabrını arttırsın inşallah tez zmanda en hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsinSonucum negatif çıktı canlarım
Amin canım amin Allah razı olsun çok çok zormuş olumsuz sonuç almak rabbim selamete çıkarsın hepimize çok daha hayırlısını ve güzelini nasip edeceği için rabbim bunu nasip etmedi belkide yeni başlangıçlara Ya Allah bismillah diyelim yapacak bir şey yok duadan ve tevekkülden başkaAllah sabrını arttırsın inşallah tez zmanda en hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin
İnşallah sonraki denemelerinde pozitif sonucu görürsün . Üzme kendiniSonucum negatif çıktı canlarım
İnş bi sonrakinde pozitif olur.. vardır bi sebebi.. İnş sebebi bulunurda bir sonraki tutunur.. Test yapacak mısın?Doktorum ve embriyologum aradı hemen teselli etti Allah razı olsun hepsinden ve embriyoların çok iyi gelişiyor bu bizim için en büyük etken hiç üzülme Buda sende var dedi eşimdende fazlaca sperm almışlar tekrar bi işlem yapılmasına gerek yok bi sonraki adetinde bekliyoruz dedi bakalım tekrar bismillah diyip başlayacağız maddi manevi baya çöküntüye uğruyor insan ama nasip böyleymiş
AaaaaaaKızlar merhaba .simdi doktordan geldik bebek çok az büyümüş ve kalp atışı yok. Doktor %40 ihtimalle sağlıklı olmayacak dedi . Çarşamba tekrar çağırdı son bir şans için 7.haftaya kadar bekliyorlarmış. Ne hissedeceğimi bilmiyorum çok yoruldum iki aydır sürekli beklemekten böyle arafta kalmak gibi . Olmayacaksa da insan kabullenecek elbet ama var mi yok mu diye beklemek çok zorikinci tüp bebek denememdi olmadı sanırım. Beklemekten başka yapcak bir şey yok bu süreçte . Aranızda kürtaj olan var mi nasıl bir süreç çok ağrı oluyor mu ?
Hafta içi çapaua gideceğim olmadı randevu alır iç hastalıklarından baktırırım yeniden transfer zamanına kadar ilaç yazarlarsa kullanır o zaman yine kan veririm inşallahCanım benim tsh değerimde 4.60 civarındaydı ankara bahçecide tedavi gördüm. Berfu hoca bana tsh 2.5 altında olmadan transfer yapılmadığını iletti ve hemen ilaca başlattı. Forumda da aratabilirsin. Tüp bebekte transfer için tsh 2.5 altında olmalı.. şuan pozitif haberini aldım. Transferden önce 1.9 olmuştu. Geçen hafta keseyi görmeye gittiğimde kadın doğum doktoru tsh 5.4 olmuş diyip beni endokrine yönlendirdi. Endokrin ilacın dozunu yükseltti hemen. Referans içinde olsa bile gebelikte tsh 2.5 altında olmalı canımm
Sonucum negatif çıktı canlarım
Pek etmek vazgeçmek yok ne kadar yorgun ve yıkık olsakta olacak inşallah eninde sonundaDoktorum ve embriyologum aradı hemen teselli etti Allah razı olsun hepsinden ve embriyoların çok iyi gelişiyor bu bizim için en büyük etken hiç üzülme Buda sende var dedi eşimdende fazlaca sperm almışlar tekrar bi işlem yapılmasına gerek yok bi sonraki adetinde bekliyoruz dedi bakalım tekrar bismillah diyip başlayacağız maddi manevi baya çöküntüye uğruyor insan ama nasip böyleymiş
Bol bol havuç ye Allah bilir kimi 9. Haftada kalbini duyuyor sağlıklı olsun hakkında hayırlısıKızlar merhaba .simdi doktordan geldik bebek çok az büyümüş ve kalp atışı yok. Doktor %40 ihtimalle sağlıklı olmayacak dedi . Çarşamba tekrar çağırdı son bir şans için 7.haftaya kadar bekliyorlarmış. Ne hissedeceğimi bilmiyorum çok yoruldum iki aydır sürekli beklemekten böyle arafta kalmak gibi . Olmayacaksa da insan kabullenecek elbet ama var mi yok mu diye beklemek çok zorikinci tüp bebek denememdi olmadı sanırım. Beklemekten başka yapcak bir şey yok bu süreçte . Aranızda kürtaj olan var mi nasıl bir süreç çok ağrı oluyor mu ?