2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Canm evet topiklerde ilk denemden sonra doğal hamıle kalanlar oldu.Allah ol dedikten sonra her zaman olabilir bir durum ama kendini buna şartlama varsa nasipte olur
Umud fakirin ekmeği ve abla nasipse olur inşallah ben sadece sormak istedim
Hadi inşallah Allah nasip eder
Merhaba hoşgeldiniz hayırlı haberler olsun inşallah
Aaaaayyyyy Allah'ım Allah'ım inşallah

Umud fakirin ekmeği ve abla nasipse olur inşallah ben sadece sormak istedim

Hadi inşallah Allah nasip eder

Merhaba hoşgeldiniz hayırlı haberler olsun inşallah

Aaaaayyyyy Allah'ım Allah'ım inşallah
kuzumm benm gecen sene arkdsın transfer olumsuz oldu,2.yi beklerken korona oldu o arada hamıle kaldı:) suan oglu var herşey nasip

kuzumm benm gecen sene arkdsın transfer olumsuz oldu,2.yi beklerken korona oldu o arada hamıle kaldı:) suan oglu var herşey nasip
Allah'ım sıhhatle büyütmek nasip etsin inşallah şimdi bizim gelini getirdik acile kan testi aldılar bakalım hamile sanırım

Ay inşallahhh hayat mucizelere gebeeee benim bir arkadaşım yıllarca denedi olmadı ilk tüp bebek oldu ikinci kendilinden olmuştu

Aç tok fark ediyormuydu sen nasıl kullandın bende geçen ay sipariş ettim bir süre içtim bıraktım geri içeyim bari
Ben kahvaltıdan sonra içiyordum büyükçe bir kupa.1ay kesintisiz içmiştim içine yarm çay kaşığıda hayıt otu atmıstm bir dilimde limon regli ilede tedavıye baslamıstk 4adette estrofem 2-3-4 kademelı 11.gun 9.6mm olmustu :)ilk defa okdr erken kalınlasmıstı ama dedim gibi tesaduf mü gercekten mi iyi geldı bilemem ama denemeye degerrr

Ay inşallahhh hayat mucizelere gebeeee benim bir arkadaşım yıllarca denedi olmadı ilk tüp bebek oldu ikinci kendilinden olmuştu

Rabbim hepimize sağlıcakla hayırlısıyla nasip etsin inşallahh senınde daha yasın küçük gençsinnn elbette olacaktırrr
Ayyyyy hepinize amiiiiiiiiiin diye cevap yazasın var Allah'ım kşmsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

Günaydın kızlar test verecekler ne durumdasınız hadi güzel haberler bekliyoruz inşallah bizi çok heyecenlandırıp bekletmeyin lütfen hemen son durumu paylaşın bizimle

Günaydınlar herkese güzel bir hafta sonu diliyorum normalde nazlanmam bir kere de OPU geçirdim ama bu kadar ağrı hatırlamıyorum. Opu dan sonra 10. Günüm rahmim ağrıyor resmen gergin duramıyorum bacaklarımı uzatamıyorum ağrı giriyor. Duphaston mu vardı o ilacı içsem mi kızlar valla gelse kurtulcam rahatlayacağım

Bunu deneyeceğimsüper bilgiler yine sizden çıktı PlutonMerkez hanımcıkkk

içmesen daha iyi vücut kendi dengesini kurar biraz sabret

Kızlar merhaba .simdi doktordan geldik bebek çok az büyümüş ve kalp atışı yok. Doktor %40 ihtimalle sağlıklı olmayacak dedi . Çarşamba tekrar çağırdı son bir şans için 7.haftaya kadar bekliyorlarmış. Ne hissedeceğimi bilmiyorum çok yoruldum iki aydır sürekli beklemekten böyle arafta kalmak gibi . Olmayacaksa da insan kabullenecek elbet ama var mi yok mu diye beklemek çok zor ikinci tüp bebek denememdi olmadı sanırım. Beklemekten başka yapcak bir şey yok bu süreçte . Aranızda kürtaj olan var mi nasıl bir süreç çok ağrı oluyor mu ?

Ama bekleniyorsa hala umut vardır canım Allah'tan ümit kesilmez son ana kadarÇok zor belirsizlik seni çok iyi anlıyorum. Ama bir gün bu yaşadıklarımızı unutturacak meleklerimiz gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…