- 2 Ağustos 2019
- 562
- 673
2 yemek kaşığı Çörek otu tohumunu 1,5 su bardağı suda 1 bardak kalana kadar kısıkta kaynatın ılıyınca yavaş yavaş İçin günde iki defa yapın adeti çok güzel söküyorAkşam içmeye başlayayım işe yarar belki teşekkür ederim
İnş güzel haberler ile gelirsin. Müjdelerinizi bekliyorum :)Bende bende dua isterim yarın test günüm canlarım
İnşallahhh güzel sonuçlar alırson rabbim yüzünü güldürsünnnBende bende dua isterim yarın test günüm canlarım
Yok ben her hangi bir kan vermedim canımİnş inş.. Ben hep sabah ilk randevuya giderdim.. Hep doktorun hastası yok diye üzülürdümBugün öğlene vermiş.. Heryerim gebe doluydu.. Şok oldum.. Darısı başımıza inş bacım.. Ardımdan aen geliyorsun inş tutuacak o bebek..
Sen verdin mi pıhtılaşmayı..
Aynen öyle stres bütün problemlerin başıStres içinde bir hayat sürüyoruz gerçekten. Hamile kalmayı engelleyen şeylerin başında da stres geliyor . Arınmak lazım
Bence sende ver kuzum. 2.ye başlamadan önce ne bilsen kar..Yok ben her hangi bir kan vermedim canım
Aynen öyle stres bütün problemlerin başı
Hangi testler yapıldı onun için bide nerede kan verdin sen bakarimBence sende ver kuzum. 2.ye başlamadan önce ne bilsen kar..
Bak bende pıhtılaşma çıktı. Tutarsa 9 ay oksapar kullanıcam
Genetik yada hematoloji bölümü yalnz düşük vs öyküsü yoksa yapmıyorlar testi.3tane kimyasal yaşadım de şimdide tüp denicez oyüzden de yaparlar ozamn sonuc 1ayda cıkıo zaten.önce kadın doguma gidip anlat durumu sonra o seni randevusuz genetiğe yollayabılır beklemessin.Hangi testler yapıldı onun için bide nerede kan verdin sen bakarim
Ben tıbbi genetik bölümüne randevu aldım. Tüp bebek yaptıracağım pıhtılaşma ve karyotip analizi baktırmak istiyorum dedim.. Doktor saolasın çok iyi biri çıktı. Transfer sonucunu yetiştirelim dedi. Dış laboratuvar gönderdi..Hangi testler yapıldı onun için bide nerede kan verdin sen bakarim
Genetik yada hematoloji bölümü yalnz düşük vs öyküsü yoksa yapmıyorlar testi.3tane kimyasal yaşadım de şimdide tüp denicez oyüzden de yaparlar ozamn sonuc 1ayda cıkıo zaten.önce kadın doguma gidip anlat durumu sonra o seni randevusuz genetiğe yollayabılır beklemessin.
Bana doktor senin bir sorunun sıkıntın yok demişti ama bakacapım bu bölüme de olmadı çapadan randevu alırımBen tıbbi genetik bölümüne randevu aldım. Tüp bebek yaptıracağım pıhtılaşma ve karyotip analizi baktırmak istiyorum dedim.. Doktor saolasın çok iyi biri çıktı. Transfer sonucunu yetiştirelim dedi. Dış laboratuvar gönderdi..
Teşekkür ederim2 yemek kaşığı Çörek otu tohumunu 1,5 su bardağı suda 1 bardak kalana kadar kısıkta kaynatın ılıyınca yavaş yavaş İçin günde iki defa yapın adeti çok güzel söküyor
Canm evet topiklerde ilk denemden sonra doğal hamıle kalanlar oldu.Allah ol dedikten sonra her zaman olabilir bir durum ama kendini buna şartlama varsa nasipte olurKızlar birde ben birşey soracağım şimdi ilk tüp bebek denemem oldu geçti gitti yaaa ben bu ay mesela çok değerlendirdim her zamankinden fazlaca(bunu yazdığım için özür dilerim) bazen çok okuyorum hani ilk deneme başarısız sonrası kendiliğinden gebe kalanlar olmuş yaaa benim de bu sefer bi şansım olmuş olabilir mi sizce bu olasılık yüzdelik hesap yapma şansı olabilir mi hani %20 %30 gibi şansın olur diyebilirmisiniz... Telefonumda adet takvimim var her ay düzenli takip ederim keza bu sefer de takip ettim ama umud etsem mi bilemedim 9 gün var adetime henüzdüşüncelerinizi yaşarsanız çok sevinirim gerçekten
Benim de denemem negatif olunca bu ay nasıl değerlendirsem diye araştırdım biraz . Gerçekten böyle çok kişi var . Tüp bebek denemesi sonrasında kendiliğinden gebe kalanlar oluyormuş ama erkek infertilitesi olanlarda şans biraz azmış . Mesela bizde sperm hareketliliğinde ve sayısında sorun var . Aynı zamanda morfolojide 0 . Ben pek umutlanmıyorum o yüzden . Ama mucizeler insanlar için neden olmasın ki ?Kızlar birde ben birşey soracağım şimdi ilk tüp bebek denemem oldu geçti gitti yaaa ben bu ay mesela çok değerlendirdim her zamankinden fazlaca(bunu yazdığım için özür dilerim) bazen çok okuyorum hani ilk deneme başarısız sonrası kendiliğinden gebe kalanlar olmuş yaaa benim de bu sefer bi şansım olmuş olabilir mi sizce bu olasılık yüzdelik hesap yapma şansı olabilir mi hani %20 %30 gibi şansın olur diyebilirmisiniz... Telefonumda adet takvimim var her ay düzenli takip ederim keza bu sefer de takip ettim ama umud etsem mi bilemedim 9 gün var adetime henüzdüşüncelerinizi yaşarsanız çok sevinirim gerçekten
İnşallah her şey gönlünce olsun da müjdeli haberlerle gelBende bende dua isterim yarın test günüm canlarım
Tabikiiiiii olma olasılığı var canımcımKızlar birde ben birşey soracağım şimdi ilk tüp bebek denemem oldu geçti gitti yaaa ben bu ay mesela çok değerlendirdim her zamankinden fazlaca(bunu yazdığım için özür dilerim) bazen çok okuyorum hani ilk deneme başarısız sonrası kendiliğinden gebe kalanlar olmuş yaaa benim de bu sefer bi şansım olmuş olabilir mi sizce bu olasılık yüzdelik hesap yapma şansı olabilir mi hani %20 %30 gibi şansın olur diyebilirmisiniz... Telefonumda adet takvimim var her ay düzenli takip ederim keza bu sefer de takip ettim ama umud etsem mi bilemedim 9 gün var adetime henüzdüşüncelerinizi yaşarsanız çok sevinirim gerçekten
Canım rahim kalınlığı için sen hangi bitki çayını içmiştinİnşallahhh güzel sonuçlar alırson rabbim yüzünü güldürsünnn
Ayvalı çay var duydun mu hiçKızlar fitil sizde de vajinada yanma şişlik tahriş yaptımı
Evt içmiştim onu 4karısımlı bir çay aktardan almıstm ilk gebelkte onla kalınlasmıstı:)yada öyle denk geldi bilemiyorummmAyvalı çay var duydun mu hiç