- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Aynen canım bende pazartesiye randevu düşürmeye çalışıyorumKızlar şimdi dahiliyeye sıra aldım perşembeye buldum en erken inşallah iyi doktora denk gelirim ya
Direk gidip tsh için test mi yaptırmak istiyorum diyeceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım bende pazartesiye randevu düşürmeye çalışıyorumKızlar şimdi dahiliyeye sıra aldım perşembeye buldum en erken inşallah iyi doktora denk gelirim ya
Direk gidip tsh için test mi yaptırmak istiyorum diyeceğim
Bende en erken perşembeye buldum regl tarihimde yaklaşıyor bakalım denk gelecek gibi duruyorAynen canım bende pazartesiye randevu düşürmeye çalışıyorum
Benim regli cumartesiye geliyor gidip görüşmem lazım ki ek ilaç verecekler mi hemde o aklımda sorayım 5 Şubat regli eğer sorun olmazsa haftasına da trwsnfer yaparlar sanırımBende en erken perşembeye buldum regl tarihimde yaklaşıyor bakalım denk gelecek gibi duruyor
Ben hep okuyorum buralardayım yazacak bir şeyim yok maalesef hayatımın heyecanı meyacanı kalmadıSessiz sakin kalmiş bugün buralar
Ben bugün baya rahatsızım ne yesem geri geliyor anlamadım üşümedim dee yemek yemeye korkuyorum yaaaaBen hep okuyorum buralardayım yazacak bir şeyim yok maalesef hayatımın heyecanı meyacanı kalmadı
Aaaa geçmişler olsunnn neden oldu kiiii sıcak bir şeyler iç istersenBen bugün baya rahatsızım ne yesem geri geliyor anlamadım üşümedim dee yemek yemeye korkuyorum yaaaa
Gün boyu kahve içitim midem rahatlasın diye yok aa şimdi yine kahve içicem anlamadım bende nedir ne değildir adet yaklaşıyor yaa her yerim ağrıyo yaaa kemiklerim ağrıyor sankiAaaa geçmişler olsunnn neden oldu kiiii sıcak bir şeyler iç istersen
Ah canım geçmiş olsun inşallah geçer hemen Adet de yapıyor olabilir arada mide bulantısı yaptığı oluyor bendeGün boyu kahve içitim midem rahatlasın diye yok aa şimdi yine kahve içicem anlamadım bende nedir ne değildir adet yaklaşıyor yaa her yerim ağrıyo yaaa kemiklerim ağrıyor sanki
Sağol canım teşekkür ederimAh canım geçmiş olsun inşallah geçer hemen Adet de yapıyor olabilir arada mide bulantısı yaptığı oluyor bende
Ben de aynı şeyleri yaşıyorum annem 8 yıldan sonra beni doğurmuş.Benim de 6 yıl oldu ama ben normal olsun diye beklemiycem çarsambaya ransevu aldım tüp bebek için başlayacağımÖyle tabi bi kerede hamile kalanlar çok mesela . Bu dünyadaki bizim sınavımızda buymuş Allah’ın takdiri. Annemle babamın benim 10 sene çocukları olmamış hep annemde problem var bilmişler. Meğerse babamdaymis problem operasyon geçirmiş . Sonra artık çocukları olmayınca umutları bitmiş hatta bir evlatlık listesine bile yazılmışlar hastanelere o derece . Sonra annemin karnı sismis kendini hastalandı sanmış hiç düşünmüyor hamile olduğunu tabi adet görmeye de devam ediyormuş . Doktora zorla götürmüş yengem . Sonra doktor demis 6 aylık hamilesin oğlun olacak . Annem birkac Saat inanamamis kendimi hep hasta sanmış kist var karnında sanmış . Abim olmuş aradan birkaç ay sonra bir düşük yapmış yine hamile olduğunun farkında değilmiş bile . Kız bebekmiş bu sefer . Birkac ay sonra bana hamile kalmış bu 10 senedir hamile kalamayan kadın 1.5 senede 3 kere hamile kalmış ve 2 cocugu olmuş . Benim varoluş hikayem bu kızlar . Kızların kaderi anneye ceker derler bende yaşıyorum aynısını şimdi
İşte bende regl den önce bulsaydım randevu iyiydi olmadı kontrollere gidince söylerim doktorumaBenim regli cumartesiye geliyor gidip görüşmem lazım ki ek ilaç verecekler mi hemde o aklımda sorayım 5 Şubat regli eğer sorun olmazsa haftasına da trwsnfer yaparlar sanırım
Olsunnn en güzeline hazırlıyordur Rabbim Vardır bir hayır bunda da valla ha deyince de alamıyoruz şu bebeleriadadan elendim e güldümkızlar bugün doktor kontrolüm vardı. doğal transfer için rahim kalınlığına bakacaktı. 5 mm civarı kalınlaşmış sadece o yüzden doğal transfer iptal. bir sonraki adetinde estrofeme başlayalım dedi. rahim kalınlaşmayınca yumurtalara falan da bakmadı valla. o kadar da nar yedim aslında ama belki de vücut daha yeni atıyor ilaçları bilemedim. böylelikle benim transfer şubata kalmış oldu her şey yolunda giderse tabi :) ben elendim adadan :)
aynen ya vardır bunda da bir hayır tatili bölüp doktora gittik o biraz can sıktı, bir yandan da içimden geçiyordu hemen ilaçları attı mı acaba hemen istediği seviyeye gelecek mi acaba, gelememiş :) bir an ocak grubu sandım aha dedim elendim heralde :)Olsunnn en güzeline hazırlıyordur Rabbim Vardır bir hayır bunda da valla ha deyince de alamıyoruz şu bebeleriadadan elendim e güldüm
aynen bendede durum bu oyüzden sabah fitil olarak akşam içiyorum elma sirkesiyle sirkeli su yaptm arada yıkıyorum orayı kaşıntı vs geçti.içincede kamyon çarpmışa dönüyorum yine şişerse mecbur gündüzleride içcemBende de kaşınma ve şişme yaptı malesef sonra doktor fitili azaltıp hap olarak kullandırdı
Geçmiş olsun fitil bende de yanma yapmıştı biraz. Bugün baktı kalınlaşmış dedi doktor ama 3 çizgi görüntüsü yokmuş hala. Dediğin gibi fitil olarak kullandım kullanmasam kalınlaşmayacaktı da demek. Bu üç çizgi neden olmuyor nedir biliyormusunuz acaba. Pazartesi bir kez daha bakacak olmadıysa iptal edecek bu ayaynen bendede durum bu oyüzden sabah fitil olarak akşam içiyorum elma sirkesiyle sirkeli su yaptm arada yıkıyorum orayı kaşıntı vs geçti.içincede kamyon çarpmışa dönüyorum yine şişerse mecbur gündüzleride içcem
Demekki sana fitil olarak etki ediyormus.3çizgi olayı gebeliğe en yatkın dönem oluyor her ay 3çizgi olusmayabılıyor.östrojen dağılımıyla alakalı birşey her ay aynı şey olacak die birşey yok .sen fitil olrk yine devam et.eğer iptal olursa muhakkak bir regl pas geç.zor toparlanıyor rahim üst üste her ay ilaç kullanımı rahımı yordugu için her seferinde tepkisi azalıyor ilaca bilgin olsn tecrubeyle sabit cok kısıde bu durumu yaşadı şahit oldum.ara verdıkten snra baslarsan da muhakkak yine fitil olark ta kullan inşallh birdahaki kntrolünw istediğin sonuç olur olmassada beklemeni tavsiye ederımGeçmiş olsun fitil bende de yanma yapmıştı biraz. Bugün baktı kalınlaşmış dedi doktor ama 3 çizgi görüntüsü yokmuş hala. Dediğin gibi fitil olarak kullandım kullanmasam kalınlaşmayacaktı da demek. Bu üç çizgi neden olmuyor nedir biliyormusunuz acaba. Pazartesi bir kez daha bakacak olmadıysa iptal edecek bu ay
Çok çok geçmiş olsun şimdi iyimisin biraz daha nasıl oldun benim Midem benimle konuşuyor şuan bi kaç gündür anlaşamıyoruzBen geldim rahatsizligindan dolayi 2 gun ugrayamadim canlar nasilsiniz bir negatif haberimiz olmus inan cok uzuldum ama hayirlisi buymus vakti zamani deilmis
Birde kalp atisi duyamamisiz sanirim sakin stres yapma rabbim herseyin hayiisini verir
Iron Butterfly nasil yaa haftasina transfer 15. Ve 22. Gunler arasi oluyo diye duydum genelde
Bu arada benim bugum regl gunumdu ama gelmedi gelsede bir an once gitsem dr a