- 2 Ağustos 2019
- 562
- 673
Rica ederim evet canımTeşekkür ederim Çörek otu tohumu dediğiniz normal çörek otu mu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim evet canımTeşekkür ederim Çörek otu tohumu dediğiniz normal çörek otu mu ?
Umud fakirin ekmeği ve abla nasipse olur inşallah ben sadece sormak istedimCanm evet topiklerde ilk denemden sonra doğal hamıle kalanlar oldu.Allah ol dedikten sonra her zaman olabilir bir durum ama kendini buna şartlama varsa nasipte olur
Hadi inşallah Allah nasip ederBenim de denemem negatif olunca bu ay nasıl değerlendirsem diye araştırdım biraz . Gerçekten böyle çok kişi var . Tüp bebek denemesi sonrasında kendiliğinden gebe kalanlar oluyormuş ama erkek infertilitesi olanlarda şans biraz azmış . Mesela bizde sperm hareketliliğinde ve sayısında sorun var . Aynı zamanda morfolojide 0 . Ben pek umutlanmıyorum o yüzden . Ama mucizeler insanlar için neden olmasın ki ?
Merhaba hoşgeldiniz hayırlı haberler olsun inşallahHerkese merhaba:) Benim aralık ayında opu oldu ve embriyolar donduruldu.Aralık ayında coraspine başladım.19 Ocak adet tarihim ve 3.günüyle estrofem gonapeptyl iğne ve kalça bantları ile transfere hazırlanıyorum.İlk transferim olacak ve açıkçası bilgim 0 :) 31 Ocakta kontrolüm var sanırım rahim durumuna bakacak doktorum.
Aaaaayyyyy Allah'ım Allah'ım inşallahTabikiiiiii olma olasılığı var canımcım Ben kendim etrafımda bir i dolu gördüm duydum valla. Hatta tüp ile bile zor dedikleri görümcem hamile kaldı 3. Tüp denemesinden önce ve kucağına aldı. Bu ne nedenle Rabbim yeter ki ol desin umut her zaman var
kuzumm benm gecen sene arkdsın transfer olumsuz oldu,2.yi beklerken korona oldu o arada hamıle kaldı:) suan oglu var herşey nasipUmud fakirin ekmeği ve abla nasipse olur inşallah ben sadece sormak istedim
Hadi inşallah Allah nasip eder
Merhaba hoşgeldiniz hayırlı haberler olsun inşallah
Aaaaayyyyy Allah'ım Allah'ım inşallah
Allah'ım sıhhatle büyütmek nasip etsin inşallah şimdi bizim gelini getirdik acile kan testi aldılar bakalım hamile sanırımkuzumm benm gecen sene arkdsın transfer olumsuz oldu,2.yi beklerken korona oldu o arada hamıle kaldı:) suan oglu var herşey nasip
Aç tok fark ediyormuydu sen nasıl kullandın bende geçen ay sipariş ettim bir süre içtim bıraktım geri içeyim bariEvt içmiştim onu 4karısımlı bir çay aktardan almıstm ilk gebelkte onla kalınlasmıstı:)yada öyle denk geldi bilemiyorummm
Ay inşallahhh hayat mucizelere gebeeee benim bir arkadaşım yıllarca denedi olmadı ilk tüp bebek oldu ikinci kendilinden olmuştuKızlar birde ben birşey soracağım şimdi ilk tüp bebek denemem oldu geçti gitti yaaa ben bu ay mesela çok değerlendirdim her zamankinden fazlaca(bunu yazdığım için özür dilerim) bazen çok okuyorum hani ilk deneme başarısız sonrası kendiliğinden gebe kalanlar olmuş yaaa benim de bu sefer bi şansım olmuş olabilir mi sizce bu olasılık yüzdelik hesap yapma şansı olabilir mi hani %20 %30 gibi şansın olur diyebilirmisiniz... Telefonumda adet takvimim var her ay düzenli takip ederim keza bu sefer de takip ettim ama umud etsem mi bilemedim 9 gün var adetime henüz düşüncelerinizi yaşarsanız çok sevinirim gerçekten
Rabbim hepimize sağlıcakla hayırlısıyla nasip etsin inşallahh senınde daha yasın küçük gençsinnn elbette olacaktırrrAllah'ım sıhhatle büyütmek nasip etsin inşallah şimdi bizim gelini getirdik acile kan testi aldılar bakalım hamile sanırım
Ben kahvaltıdan sonra içiyordum büyükçe bir kupa.1ay kesintisiz içmiştim içine yarm çay kaşığıda hayıt otu atmıstm bir dilimde limon regli ilede tedavıye baslamıstk 4adette estrofem 2-3-4 kademelı 11.gun 9.6mm olmustu :)ilk defa okdr erken kalınlasmıstı ama dedim gibi tesaduf mü gercekten mi iyi geldı bilemem ama denemeye degerrrAç tok fark ediyormuydu sen nasıl kullandın bende geçen ay sipariş ettim bir süre içtim bıraktım geri içeyim bari
Ay inşallahhh hayat mucizelere gebeeee benim bir arkadaşım yıllarca denedi olmadı ilk tüp bebek oldu ikinci kendilinden olmuştu
Ayyyyy hepinize amiiiiiiiiiin diye cevap yazasın var Allah'ım kşmsenin kucağını boş bırakmasın inşallahRabbim hepimize sağlıcakla hayırlısıyla nasip etsin inşallahh senınde daha yasın küçük gençsinnn elbette olacaktırrr
Progestan fitil miKızlar fitil sizde de vajinada yanma şişlik tahriş yaptımı
Bunu deneyeceğimsüper bilgiler yine sizden çıktı PlutonMerkez hanımcıkkkBen kahvaltıdan sonra içiyordum büyükçe bir kupa.1ay kesintisiz içmiştim içine yarm çay kaşığıda hayıt otu atmıstm bir dilimde limon regli ilede tedavıye baslamıstk 4adette estrofem 2-3-4 kademelı 11.gun 9.6mm olmustu :)ilk defa okdr erken kalınlasmıstı ama dedim gibi tesaduf mü gercekten mi iyi geldı bilemem ama denemeye degerrr
Evt progestan 200Progestan fitil mi
içmesen daha iyi vücut kendi dengesini kurar biraz sabretGünaydınlar herkese güzel bir hafta sonu diliyorum normalde nazlanmam bir kere de OPU geçirdim ama bu kadar ağrı hatırlamıyorum. Opu dan sonra 10. Günüm rahmim ağrıyor resmen gergin duramıyorum bacaklarımı uzatamıyorum ağrı giriyor. Duphaston mu vardı o ilacı içsem mi kızlar valla gelse kurtulcam rahatlayacağım
şifa olsunnnn serapcığımmmmBunu deneyeceğimsüper bilgiler yine sizden çıktı PlutonMerkez hanımcıkkk
Tamam canım sabredeyim ama adaçayı limon içmeye başladım düniçmesen daha iyi vücut kendi dengesini kurar biraz sabret
Evt bitkisel takıl en güzeli.benm dktr tarlusal vs söktürücü kullanmaktansa vücut kendi toparlanıp regl olsun daha saglıklı demişti zaten bir dünya hormon ilacı alıyoruz azıcık sabırTamam canım sabredeyim ama adaçayı limon içmeye başladım dün
Ama bekleniyorsa hala umut vardır canım Allah'tan ümit kesilmez son ana kadarÇok zor belirsizlik seni çok iyi anlıyorum. Ama bir gün bu yaşadıklarımızı unutturacak meleklerimiz gelecekKızlar merhaba .simdi doktordan geldik bebek çok az büyümüş ve kalp atışı yok. Doktor %40 ihtimalle sağlıklı olmayacak dedi . Çarşamba tekrar çağırdı son bir şans için 7.haftaya kadar bekliyorlarmış. Ne hissedeceğimi bilmiyorum çok yoruldum iki aydır sürekli beklemekten böyle arafta kalmak gibi . Olmayacaksa da insan kabullenecek elbet ama var mi yok mu diye beklemek çok zor ikinci tüp bebek denememdi olmadı sanırım. Beklemekten başka yapcak bir şey yok bu süreçte . Aranızda kürtaj olan var mi nasıl bir süreç çok ağrı oluyor mu ?