2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Sağol canım verdiğin bilgiler için. Olmazsa dediğin gibi ilaçsız 1 ay geçirmek istiyorum en azından. Adetle yine ilaca başlamak istemiyorum valla. Çok yorucu kendi halime kalayım biraz toparlanayım

Şekerli sıcak nane çayı iç kuzum transferin olmadıysa olduysa şekerli sıcak su iç inşallah geçer geçmiş olsun
Yok henüz olan birşey yok nedensiz mide bulantısı ve yanması var anlamadım bende o kadar ağrı kemiklerime vuruyor sanki anlamadım bende birşey aaaa şimdi uyandım hala aynı hiç değişen bişey yok

Sağol canım verdiğin bilgiler için. Olmazsa dediğin gibi ilaçsız 1 ay geçirmek istiyorum en azından. Adetle yine ilaca başlamak istemiyorum valla. Çok yorucu kendi halime kalayım biraz toparlanayım
İyi yaparsn canm 1ah nadas iyi gelir rahme.sende bol bol ye iç gez stresini azaltt inşlh iyi gelecektir

Bir de ara ara dolan gözler aglama isteği ufff Rabbim yardımcımız olsun
Evet. Birde ne yaptığını bilememe durumun.. Mesela uzanma eğilme diyorlar.. Mesela ne kadar uzaklığa uzanmayayım Bardak bile alamayacak kadar aciz mi olucaz Sonra negatif olursa ee herşeyi de yaptım desem kendime daha çok üzülücem.. yapmayıp negatif alsam belki de bundan diycem.. Zihnim çok bulanık
Şu 7-8 gün geçse net anlasak da kurtulsak

Aaa bunu yazan ben miyim

İlk 2 gün dinlen sonra normal hayatına devam et canm.benm hele ilk transferde 2.gun hamur açmıstım tezgahta ben yatmayla kalkmayla çok ilişkili oldugunu düşünmüyorum ama psıkolojık olarak iyi hissetmek adına dinlen sen bol boll

Aynen canım hatta ilk iki günden sonra çok yatılmamasını öneriyolar normal hayata dönüp çok ağır iş yapmayın diyorlar

Bende çok ilişkili olduğunu düşünmüyorum Hani böyle belirti veree bak tuttu diye şahane olacak ama hiç birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…