Nedenki ne iyi gelir acabaÇok çok geçmiş olsun şimdi iyimisin biraz daha nasıl oldun benim Midem benimle konuşuyor şuan bi kaç gündür anlaşamıyoruz
Hiç bilmiyorum sabahtan beri hiç birley yemedim doğru düzgün türk kahvesi iyi geliyor mideme diye 3 fincan kahve içtim aralıklı ama banamısın demediNedenki ne iyi gelir acaba
Sağol canım verdiğin bilgiler için. Olmazsa dediğin gibi ilaçsız 1 ay geçirmek istiyorum en azından. Adetle yine ilaca başlamak istemiyorum valla. Çok yorucu kendi halime kalayım biraz toparlanayımDemekki sana fitil olarak etki ediyormus.3çizgi olayı gebeliğe en yatkın dönem oluyor her ay 3çizgi olusmayabılıyor.östrojen dağılımıyla alakalı birşey her ay aynı şey olacak die birşey yok .sen fitil olrk yine devam et.eğer iptal olursa muhakkak bir regl pas geç.zor toparlanıyor rahim üst üste her ay ilaç kullanımı rahımı yordugu için her seferinde tepkisi azalıyor ilaca bilgin olsn tecrubeyle sabit cok kısıde bu durumu yaşadı şahit oldum.ara verdıkten snra baslarsan da muhakkak yine fitil olark ta kullan inşallh birdahaki kntrolünw istediğin sonuç olur olmassada beklemeni tavsiye ederım
Şekerli sıcak nane çayı iç kuzum transferin olmadıysa olduysa şekerli sıcak su iç inşallah geçer geçmiş olsunHiç bilmiyorum sabahtan beri hiç birley yemedim doğru düzgün türk kahvesi iyi geliyor mideme diye 3 fincan kahve içtim aralıklı ama banamısın demedi
Yok henüz olan birşey yok nedensiz mide bulantısı ve yanması var anlamadım bende o kadar ağrı kemiklerime vuruyor sanki anlamadım bende birşeyŞekerli sıcak nane çayı iç kuzum transferin olmadıysa olduysa şekerli sıcak su iç inşallah geçer geçmiş olsun
İyi yaparsn canm 1ah nadas iyi gelir rahme.sende bol bol ye iç gez stresini azaltt inşlh iyi gelecektirSağol canım verdiğin bilgiler için. Olmazsa dediğin gibi ilaçsız 1 ay geçirmek istiyorum en azından. Adetle yine ilaca başlamak istemiyorum valla. Çok yorucu kendi halime kalayım biraz toparlanayım
KesinlikleeeTransfer sonrası beklemek çok zormuş.. Böyle bilmeden zaman geçsin diye bekliyoruz
Bir de ara ara dolan gözler aglama isteği ufff Rabbim yardımcımız olsunTransfer sonrası beklemek çok zormuş.. Böyle bilmeden zaman geçsin diye bekliyoruz
Evet. Birde ne yaptığını bilememe durumun.. Mesela uzanma eğilme diyorlar.. Mesela ne kadar uzaklığa uzanmayayımBir de ara ara dolan gözler aglama isteği ufff Rabbim yardımcımız olsun
Aaa bunu yazan ben miyimEvet. Birde ne yaptığını bilememe durumun.. Mesela uzanma eğilme diyorlar.. Mesela ne kadar uzaklığa uzanmayayımBardak bile alamayacak kadar aciz mi olucaz Sonra negatif olursa ee herşeyi de yaptım desem kendime daha çok üzülücem.. yapmayıp negatif alsam belki de bundan diycem.. Zihnim çok bulanık
Şu 7-8 gün geçse net anlasak da kurtulsak
İlk 2 gün dinlen sonra normal hayatına devam et canm.benm hele ilk transferde 2.gun hamur açmıstım tezgahtaEvet. Birde ne yaptığını bilememe durumun.. Mesela uzanma eğilme diyorlar.. Mesela ne kadar uzaklığa uzanmayayımBardak bile alamayacak kadar aciz mi olucaz Sonra negatif olursa ee herşeyi de yaptım desem kendime daha çok üzülücem.. yapmayıp negatif alsam belki de bundan diycem.. Zihnim çok bulanık
Şu 7-8 gün geçse net anlasak da kurtulsak
Demekki yalnız değilsinAaa bunu yazan ben miyim
Aynen canım hatta ilk iki günden sonra çok yatılmamasını öneriyolar normal hayata dönüp çok ağır iş yapmayın diyorlarİlk 2 gün dinlen sonra normal hayatına devam et canm.benm hele ilk transferde 2.gun hamur açmıstım tezgahtaben yatmayla kalkmayla çok ilişkili oldugunu düşünmüyorum ama psıkolojık olarak iyi hissetmek adına dinlen sen bol boll
Bende çok ilişkili olduğunu düşünmüyorumİlk 2 gün dinlen sonra normal hayatına devam et canm.benm hele ilk transferde 2.gun hamur açmıstım tezgahtaben yatmayla kalkmayla çok ilişkili oldugunu düşünmüyorum ama psıkolojık olarak iyi hissetmek adına dinlen sen bol boll
Evt ben sadece ev işi vs yapmadm gunlk yemegımı yaptm oturdm kalktım dolaptan bardak ta aldm.hareket vücuttaki kan dolaşımını hızlandırır.Aynen canım hatta ilk iki günden sonra çok yatılmamasını öneriyolar normal hayata dönüp çok ağır iş yapmayın diyorlar
Kız dur daha kaç gün oldu dün değilmiydi transferin yanlıs mı biliom? Ne bu aceleBende çok ilişkili olduğunu düşünmüyorumHani böyle belirti veree bak tuttu diye şahane olacak ama hiç birşey yok
Aynen öyle birde ilk 2-3 gün mü ne duş almayın diye duydumEvt ben sadece ev işi vs yapmadm gunlk yemegımı yaptm oturdm kalktım dolaptan bardak ta aldm.hareket vücuttaki kan dolaşımını hızlandırır.
Ben 3.gün duş aldım ılık duş. Zaten merkezdede istediğinz zamn dus alabılırsnz dediler.önemli olan cok sıcak suyla dus almamak ayakta durmanın bir önemi yokAynen öyle birde ilk 2-3 gün mü ne duş almayın diye duydum