2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

kızlar 3.embriyosu transferden sonraki 10.gün kan testinde belli olur mu doktor 14 gün sonra dedi ama tam 10.gün eşimin doğum günü o gün yaptırsam çıkar mı diyorum
Benim 5. Gün embiriyosuydu canım 8. Günde ogrendim kanda 189 çıkmıştı 10. Gün normal bence kanda belli olabilir inşallah istediğin gibi olur herşey güzel sonuç alırsın🤲

kızlar 3.embriyosu transferden sonraki 10.gün kan testinde belli olur mu doktor 14 gün sonra dedi ama tam 10.gün eşimin doğum günü o gün yaptırsam çıkar mı diyorum
Bazen çıkıyor bazen çıkmıyor deneyin şansınızı ama çıkmazsa asla üzülmeyin gerçek kan verme gününüzü bekleyin
Benim adet günüm 6 gün geçti ilaçlardan dolayı olmadım bence ama 4 gün oldu ilaçları bırakalı hala olmadım 😔 olsam da rahatlasam
Çok stres yapma canım yoksa ondan da olmasın adet o da çok etkiliyor hemde öyle böyle değil
Doktor ile görüştüm. Derdim pıhtılaşma idi kuzum. Gösteremedim diye garipsedim. Neyse ki oksapar verdi :KK70: Vermeyi düşünmüyormuş..
Sevindim senin adına canım hadi son bir gün yarın bu saatlerde Miniş içinde olacak inşallah

Sevindm ben veriyor sanmıştım.genelde cogu dr önlem amaclı kullandırıyor.iyi yapmısın kuzum bende haftaya gidicem kadın dogum uzmanına rapor cıkarttırcam asırı pahalı. Gecen 370tl verdm
Aile hekimi yazıyormuş. Bana yazdır istersen dedi ama tüp bebek sürecinde o kadar doktorlardan hakaret gibi laflar işittim ki artık bıraktım. Baştan zaten belli olan bi kalemdi. Bu seferlik böyle olsun dedim…

Bazen çıkıyor bazen çıkmıyor deneyin şansınızı ama çıkmazsa asla üzülmeyin gerçek kan verme gününüzü bekleyin

Çok stres yapma canım yoksa ondan da olmasın adet o da çok etkiliyor hemde öyle böyle değil

Sevindim senin adına canım hadi son bir gün yarın bu saatlerde Miniş içinde olacak inşallah
İnş inş.. Ben hep sabah ilk randevuya giderdim.. Hep doktorun hastası yok diye üzülürdüm😄 Bugün öğlene vermiş.. Heryerim gebe doluydu.. Şok oldum.. Darısı başımıza inş bacım.. Ardımdan aen geliyorsun inş tutuacak o bebek..
Sen verdin mi pıhtılaşmayı..

Aile hekimi yazıyormuş. Bana yazdır istersen dedi ama tüp bebek sürecinde o kadar doktorlardan hakaret gibi laflar işittim ki artık bıraktım. Baştan zaten belli olan bi kalemdi. Bu seferlik böyle olsun dedim…
Ben gittim geçen aile hekimine rapor olmadan yazmadı.kimisi yazıyor sanırım.bende gebeliği teyit eder etmez kanda gidicem artık.vede seni iyi anlıyorum iyi bir dr bulmak gerçekten zorrrrr.

Stres içinde bir hayat sürüyoruz gerçekten. Hamile kalmayı engelleyen şeylerin başında da stres geliyor . Arınmak lazım 🙏

Ben gittim geçen aile hekimine rapor olmadan yazmadı.kimisi yazıyor sanırım.bende gebeliği teyit eder etmez kanda gidicem artık.vede seni iyi anlıyorum iyi bir dr bulmak gerçekten zorrrrr.
Hadi ya.. Elinde pıhtılaşma raporun var.. Gerçekten iş yükleri bir gram artmasın diye kırk takla atıyorlar..
Doktor ile görüş inş önden rapor içinde netleşmiş olursunuz.. Nerede sürüyor tedavi..

C Cmcm evet benimde rapor çıkartırken bakmış o zaman değerler normalmiş ama son kendi doktorumun yaptığı değer işte 5.7 bende gideyim bi dahiliyeye o zaman teşekkür ederim ☺️

Hadi ya.. Elinde pıhtılaşma raporun var.. Gerçekten iş yükleri bir gram artmasın diye kırk takla atıyorlar..
Doktor ile görüş inş önden rapor içinde netleşmiş olursunuz.. Nerede sürüyor tedavi..
evt tst sonucum var ama uzman bir hekım rapor verebılıo aile hekımının yetkısı yokmus.sadece rapora ilacı yazıo yada sgk reçetesine.benm istanbul tüp bebek ozan özolcay drum.pazar test günüm ama drum yarın verebılırsn dedi kanı 11.gun oluo yrn bakalm ona göre hareket etçez

evt tst sonucum var ama uzman bir hekım rapor verebılıo aile hekımının yetkısı yokmus.sadece rapora ilacı yazıo yada sgk reçetesine.benm istanbul tüp bebek ozan özolcay drum.pazar test günüm ama drum yarın verebılırsn dedi kanı 11.gun oluo yrn bakalm ona göre hareket etçez
Aaa doğrudur. Hadi bakalım yarın inş güzel haberler ile gelirsin.. Pazrtesi de artış için veririsin. 1 hafta sonra da bebek görmeler:anneadayı:

Benimde 3. Gün embriyosu bugün 11. Günüm test yaptım ama çıkmadı arkadaşım kişiye göre değişiyor bu bence belki sende çıkar bilemeyiz 🥰

X