- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Gıııııızzzzzz 1 gün 1 anaaaammmmm sende çok sabırsızsın heeeeeeeEvet kesinlikle test yapma canım boşuna moral bozukluğu oluşmasın en güzeli gününü beklemek ama gel görki o sabır bizde varmıIron Butterfly bak ben dayanamadım bugünde erken test yaptım ondada çıkmadı sanırım benimki çok nazlı kendini testlerde belli etmiyor yarın test günüm inş hayırlı haberler alırım Allahımmmmm hatta gidip bugün eşim işteyken yapsammı diyede düşünüyorum varsa eğer ona sürpriz yapmak istiyorum ama bilemedim sizce günümü bekleyip birliktemi sonucu öğrensek tavsiyeleriniz nedir arkadaşlar
Trasfer öncesi isteniyor bunlar zaten canısı bende hemşireden aldım bu bilgileri doktor işlemler esnasında konuştum hepYa şimdi tahlil verin dediler. Progestron estradiol bakılacakmış. Tamam siz gidin biz sizi arıycaz transfer bilgisi veririz dediler. Ben doktor ile görüşemedim bile…
transferle beraber zaten verilecek reçeten dr a sorman gereken bir durum mu var? Trombofılı testını tüp druna göstersende pek önemsemez söleyim.zaten verıolar kan sulandırıcı sen hamıle kalınca bir uzmana göster bende öle yapçamYa şimdi tahlil verin dediler. Progestron estradiol bakılacakmış. Tamam siz gidin biz sizi arıycaz transfer bilgisi veririz dediler. Ben doktor ile görüşemedim bile…
İnşallah hayırlısıyla allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordurNasibimiz ne zaman bizi bulur bilmiyoruz ama umudumuz var oldukça bulacaktır elbetbekleyelim bakalım
Ya ne yapayım canım yarın hafta sonu eşim evde olacak ya birlikte gideceğiz test yapmaya ondan önce öğrenip varsa sürpriz yapmak İçin acele ediyorum sadece yoksa sabırlıyımdır aslında ama bu öyle bi şeyki sabır bırakmıyor insandaGıııııızzzzzz 1 gün 1 anaaaammmmm sende çok sabırsızsın heeeeeeeama sen bikşrsin içim rahat etsin diyorsan git ver kan inşallah hakkında hayırlısı olur
Trasfer öncesi isteniyor bunlar zaten canısı bende hemşireden aldım bu bilgileri doktor işlemler esnasında konuştum hep
Ay amin kuzucum :))Sandal kokusu
@1nbahar
@Dfn1903
G Gzd0138
@Ufktugba
@bebiii 31
M minnos patates
@bsra61
@BSli16
PlutonMerkez
@Aslanb22
@Yabanc
@Cmcm
Opecert
@Zecmel
@in_cim
@Nil Gunes
@Zeynepkur
@CevikKiz
S sengulll
Betulyusuf
@Peterpanik
@Aysnrxe
@Bio_girl
@sweetpeaa
Betulyusuf
@bir mucizee
@Ayseeeecik
@Eminemalinn
MaviSasa234
@DantelKiz
S serapyanlak
@Esrakcshn
kimyasal mı olmuştu sizin?Kadın doğum doktoruna mı gidip değerlerine baktırıyorsun
Daha önceki değerleri 2 ve 3 müş ama son yapılan değerim 5 işte
Yap kız bizi de merakta ettirdimYa ne yapayım canım yarın hafta sonu eşim evde olacak ya birlikte gideceğiz test yapmaya ondan önce öğrenip varsa sürpriz yapmak İçin acele ediyorum sadece yoksa sabırlıyımdır aslında ama bu öyle bi şeyki sabır bırakmıyor insanda
Bencedeee yappppYa ne yapayım canım yarın hafta sonu eşim evde olacak ya birlikte gideceğiz test yapmaya ondan önce öğrenip varsa sürpriz yapmak İçin acele ediyorum sadece yoksa sabırlıyımdır aslında ama bu öyle bi şeyki sabır bırakmıyor insanda
Ben 5 gün sonra tam adet olacağım gün oldum canısıArkadaşlar siz ilaçları bıraktıktan ne kadar süre sonra adet oldunuz ? Bekliyorum hala olmadım
Bende hayla adet olmadım adetim test günü üzeründen 4. Gün adetten2. Gün olmadım hayla leke felanda yokArkadaşlar siz ilaçları bıraktıktan ne kadar süre sonra adet oldunuz ? Bekliyorum hala olmadım
Benim adet günüm 6 gün geçti ilaçlardan dolayı olmadım bence ama 4 gün oldu ilaçları bırakalı hala olmadımBen 5 gün sonra tam adet olacağım gün oldum canısı
1hafta 15 gün aralıgında gelir vücut ilaçları ancak atıyorArkadaşlar siz ilaçları bıraktıktan ne kadar süre sonra adet oldunuz ? Bekliyorum hala olmadım
gecikme oldugu dönemlerde tavsıyem ada çayı limon için hergun bende hep işe yarardı 1hafta içinde gelirdi ama 15güne kdr normalBenim adet günüm 6 gün geçti ilaçlardan dolayı olmadım bence ama 4 gün oldu ilaçları bırakalı hala olmadımolsam da rahatlasam
Doktor ile görüştüm. Derdim pıhtılaşma idi kuzum. Gösteremedim diye garipsedim. Neyse ki oksapar verdiGıııııızzzzzz 1 gün 1 anaaaammmmm sende çok sabırsızsın heeeeeeeama sen bikşrsin içim rahat etsin diyorsan git ver kan inşallah hakkında hayırlısı olur
Trasfer öncesi isteniyor bunlar zaten canısı bende hemşireden aldım bu bilgileri doktor işlemler esnasında konuştum hep
Yok doktor vermeyi düşünmüyormuş. Herşey yolunda diye vermeyecektim dedi. Neyseki yazdı şimdi.transferle beraber zaten verilecek reçeten dr a sorman gereken bir durum mu var? Trombofılı testını tüp druna göstersende pek önemsemez söleyim.zaten verıolar kan sulandırıcı sen hamıle kalınca bir uzmana göster bende öle yapçam
Sevindm ben veriyor sanmıştım.genelde cogu dr önlem amaclı kullandırıyor.iyi yapmısın kuzum bende haftaya gidicem kadın dogum uzmanına rapor cıkarttırcam asırı pahalı. Gecen 370tl verdmYok doktor vermeyi düşünmüyormuş. Herşey yolunda diye vermeyecektim dedi. Neyseki yazdı şimdi.
Gebelik olursada heyet raporu çıkarırız devamlı kullanırsın dedi..
Şimdilik o sorunu çözdüm.