- 23 Şubat 2021
- 235
- 182
- 27
Teşekkür ederimAnkaradan alıyorum ben merkezdeki hemşireler getirtti valla hiç bilmiyorum
Çok memnun olurum özelden at istersenİlacı getirenin telefon numarası varmış eşime sordum da lazımsa vereyim mi
Benim transfer kaldı bu ayda söktürücü verdi doktor bu ay tekrar deniyecek ilaçlarla
Bantı ben tüp merkezden almıştım.bugun iptal oldu demek kaç mm geldiki???climara fort bandı bulamıyorum yaaa siz hangi şehirde hangi eczaneden alıyorsunuz acaba
Canm birde sana bir tavsıye adet olur olmaz tekrar baslama .bir arkdsm ve ben üst üste denediğimzde kalınlasmama sorununu tekrar yasamıstık rahım ilaçtan atınmadan tekrar baslayınca kendıne gelemiyor.ve söktürücü yerıne bırak vücudun kendı dengrsini kursun.sana tavsıyem 1regl pas geç rahmın dınlensn arkdsm 4ay üst üste gitti olmadı 1ay ara verdi kalınlastı bendede öle oldu.tecrube ettik bunu aylarca sen bari bizim hataya dusmeBenim transfer kaldı bu ayda söktürücü verdi doktor bu ay tekrar deniyecek ilaçlarla
ben adet olunca gittim adetin ilk gününden say 14. gününde gel dedi o gün cumartesiye geliyor cumartesi gideceğim işte. daha ben çok başındayım sanırım :)Merhaba, Her gün doktor muayenesi ve hormon testim oluyor.
Kanda progesteron, LH ve Estradiol bakılıyor. Şuan kontrole gidiyorum, dün en son yumurtam 19mm idi. Bugün çatlamış olabilir. Doktorum progesteronu bu sefer iğne değil vajinal kapsül vereceğini söyledi. Tahminen haftaya salı gibi transfer olacakmış. Bu sefer 2embriyo transfer ettireceğim sanırım.
Sizde durumlar nasıl?
Benimki 18.günde çatladı. Meğer geç çatlıyormuş yumurtam. O kadar da telefon uygulamalarına göre ilişkiye giriyorduk meğer tutmuyormuş tarihben adet olunca gittim adetin ilk gününden say 14. gününde gel dedi o gün cumartesiye geliyor cumartesi gideceğim işte. daha ben çok başındayım sanırım :)
MerhabaBenimde tshim yüksek değildi ama daha transfere başlamadan düşük dozda triod ilacı kullanmaya başladım ekdokrin doktoruna gitmistim biara o gebelik istediğim için kullanmamı söylemişti oylelik başlamıştım bende ona. Terleme konusunda da Buara geceleri sabaha doğru bı terlemeyle uyanıyorum sonra üşüme geliyor banada şuan olumlu sonuç alınca hamileliktenmis demekki dedim bende
Benim tsh değerim ilaç içmeme rağmen çok düzensiz idi. 3,5 ile transferim tuttu şükür . 3-4 bnce çok değil. Şimdi dr gebelik sürecinde 2,5 altında olmalı dediHanımcımlar transfer esnasında yada yakın zaman da TSH değeri en iyi kaç olması gerek 3 yada 4 ci çok mu ve bu TSH yükseliği neye engel sebep hamilelik bundan mı olmuyor acaba
7.5 mm üç çizgi görüntüsü yoktuBantı ben tüp merkezden almıştım.bugun iptal oldu demek kaç mm geldiki???
3 ün üstüne çıkınca önlem amaçlı ilaç veriyorlar bebeğin beyin gelişimini etkiliyormuş benim 3,25 çıktı gün aşırı triod ilacı içicemHanımcımlar transfer esnasında yada yakın zaman da TSH değeri en iyi kaç olması gerek 3 yada 4 ci çok mu ve bu TSH yükseliği neye engel sebep hamilelik bundan mı olmuyor acaba
Esteofemi bu ikinci kullanışım benim ben opusan sonra üç ay adet olamadım oradan başladı sorun bendeCanm birde sana bir tavsıye adet olur olmaz tekrar baslama .bir arkdsm ve ben üst üste denediğimzde kalınlasmama sorununu tekrar yasamıstık rahım ilaçtan atınmadan tekrar baslayınca kendıne gelemiyor.ve söktürücü yerıne bırak vücudun kendı dengrsini kursun.sana tavsıyem 1regl pas geç rahmın dınlensn arkdsm 4ay üst üste gitti olmadı 1ay ara verdi kalınlastı bendede öle oldu.tecrube ettik bunu aylarca sen bari bizim hataya dusme
benim ovulasyon testi geçmişim var biliyorum az çok ben de geç yumurtluyorum geç çatlıyorumBenimki 18.günde çatladı. Meğer geç çatlıyormuş yumurtam. O kadar da telefon uygulamalarına göre ilişkiye giriyorduk meğer tutmuyormuş tarihSen de 14.gün gidince kaç milim olduğuna göre doktorun yönlendirir. Allah hepimizin yardımcısı olaun. sağ salim kavuşalım bebeklerimize inşallah
İnşallah iyi olur cnm vücut bazen geç toparlanıyor ama düzene girecektir bari su sürede brz yeşil sebze bitki çayı iç vücut ilacı atıp temizlensin iyice .Esteofemi bu ikinci kullanışım benim ben opusan sonra üç ay adet olamadım oradan başladı sorun bendeİnşallah bu ay daha da iyi olur diye ümit ediyorum
Tesekkur ederim birisi beni korkuttu değerimi yazınca çok sağolBenim tsh değerim ilaç içmeme rağmen çok düzensiz idi. 3,5 ile transferim tuttu şükür . 3-4 bnce çok değil. Şimdi dr gebelik sürecinde 2,5 altında olmalı dedi
Merhaba canim, benim TSH hep 2kusurlerdeydi endokrin doktoru hep aynı sinirlarda olduğunu oyuzden tiroidlerimin az çalışmaya meyilli olduğunu söyledi oylelik başladım 1 senedir kullanıyorum ben bu ilacı şuan 1 seviyelerindeyim bide bı kan değeri daha var oda tirodle ilgili onada baktır bence tiroidle ilgili antikorların pozitif çıkmış oyuzdende kullanmam gerektiğini söyledi ANTİ TPO VE ANTİ TRİGLOBULİN ANTİKOR bunlarada bakmıştı öyle yani bitek tsh degeri yeterli olmuyor yükselme varsa bunlarada bakılmalıymisMerhaba
Tsh ınız kaçtı ilaca basladıgınızda. Benim tsh ım 2.18 ve cok sınırda diye doktora gitsem mi bilemiyorum. Bir ngs li embryo transferim kimyasal oldu. Simdi yeniden transferim var önlem almak istiyorum.
Öyle yapayım en iyisi haklısın en azından desteklerİnşallah iyi olur cnm vücut bazen geç toparlanıyor ama düzene girecektir bari su sürede brz yeşil sebze bitki çayı iç vücut ilacı atıp temizlensin iyice .
Aaaaaa çok geçmiş olsun yaaaa inşallah hemen atlatırsınKizlarr iyi aksamlar ben grip oldum ve dis agrim cok fazla insallah bu grip transferimi etkilemez
Cok tesekkur ederim canimAaaaaa çok geçmiş olsun yaaaa inşallah hemen atlatırsınbende diyorum kaç gündür nerelerdesin çok üzüldüm inşallah hemen toparlanırsın