2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Salı günü 7mm idi bugün söylemedi bile. Bugün 12. Günüm. Ben 16 . 17. Günde falan yumurtluyorum döngüm uzun olduğundan 🙈 özel muayenehane çok sık tüp bebek yapan bir doktor değil aslında. dış gebelikte beni ipten almıştı kimse teşhis edememişti patlamak üzereymiş. O yüzden buna güvendim tercih ettim ama pişmanım şimdi
Drun 3un üstüne cıkmıosa sen 2tane fıtıl olrk ekle sonra neden arttırmadı va deme.ben suan 6 kullanıyrm transferden öncede 2-4-6 kademeli kalınlasmıo dıe arttırıp 2tanesini fitil olrk aldırdı drum benmde 11.gun 6.2mm di transfer anında 10mm di kalınlasabılıo yanı

PlutonMerkez PlutonMerkez ve diğer arkadaşlar. Trombofili testi yapmıştım. Sonucu böyle çıktı. Yarın doktor kontrolüm Cumartesi transferim var.. Nasıl bir yol izlemeliyim? Oksapar başlamak için geç mi kaldım?

Eklentiler

• C221BB9B-87EF-46A8-B409-A2BE2776D921.jpeg
    C221BB9B-87EF-46A8-B409-A2BE2776D921.jpeg
    115,2 KB · Görüntüleme: 39
PlutonMerkez PlutonMerkez ve diğer arkadaşlar. Trombofili testi yapmıştım. Sonucu böyle çıktı. Yarın doktor kontrolüm Cumartesi transferim var.. Nasıl bir yol izlemeliyim? Oksapar başlamak için geç mi kaldım?
Pıhtılasmaya yatkınlık var benmde 3gen hetero pai homozigot.ama ilk geblkte hıc kan sulandırıcı kullanmamıstm sürdü.yani geç felan değil tedbir amaçlı başlatırlar transferden snra başlatıolar genlde kadn dgmcular ise kalp atısıyla

Drun 3un üstüne cıkmıosa sen 2tane fıtıl olrk ekle sonra neden arttırmadı va deme.ben suan 6 kullanıyrm transferden öncede 2-4-6 kademeli kalınlasmıo dıe arttırıp 2tanesini fitil olrk aldırdı drum benmde 11.gun 6.2mm di transfer anında 10mm di kalınlasabılıo yanı
Yani ne istiyor anlamadım hersey kendi kendine olsun istiyor herhalde😀 estrofem fitil olarak kullanılıyor mu ayrıca fitilimi var yoksa 🤷‍♀️

Böyle can acıtıcı hikayelerin sonu hep mutluluk olsun inşallah emeklerimiz bir bir tol alsın hayatımızda 😚
inan çok istedim son gebeliğim resmen mucize gibiydi
ama her kayıp bi daha yaktı canımı
şimdi
sanki hiç olmayacakmış gibi
hepimiz aynı dusuncelerle yaşıyoruz inan.dogurupta kucagımıza alana kdr bu korku endişe bitmio.benimde kayıplarm vr suan tuttu ama nasl bir süreç yasıcam Allah bılır.ama ümit etmeden de yaşanmıyor
kesinlikle kuzum çok zor
Rabbim güldürsün yüzümüzü
Salı günü 7mm idi bugün söylemedi bile. Bugün 12. Günüm. Ben 16 . 17. Günde falan yumurtluyorum döngüm uzun olduğundan 🙈 özel muayenehane çok sık tüp bebek yapan bir doktor değil aslında. dış gebelikte beni ipten almıştı kimse teşhis edememişti patlamak üzereymiş. O yüzden buna güvendim tercih ettim ama pişmanım şimdi
hadi yaa
sağlıkla ilerlesin inşallah
takip dr değiştir istersen memnun değilsen

Pıhtılasmaya yatkınlık var benmde 3gen hetero pai homozigot.ama ilk geblkte hıc kan sulandırıcı kullanmamıstm sürdü.yani geç felan değil tedbir amaçlı başlatırlar transferden snra başlatıolar genlde kadn dgmcular ise kalp atısıyla
İyi çok şükür.. Artık doktorlardan ziyade buraya inanıyorum 😄

İyi çok şükür.. Artık doktorlardan ziyade buraya inanıyorum 😄
transferden sonra 0.4 oksapar coraspin hamıle kalırsanda 2.ayda tam kan sayımı yaptırıp plt değerini. Trombofili testini al bir hematologa yada uzman kadın doguma git sana rapor cıkarsn sgk dan alırsn iğnelerini olur biter anacım:)

şimdi

kesinlikle kuzum çok zor

hadi yaa
Ödemeyi yaptık bir embriyo için sıfırdan doktor aramak istemedim.nasip artık bunuda deniycem olmadı zaten sıfırdan yumurta toplanacak falan başka yer bakıcam İstanbul düşünüyorum artık buda olmazsa zaten. Zor işler ya Allah hepimizin karşısına iyi doktorlar işinin ehli insanları çıkarsın yoksa süreç daha stresli hale geliyor

şimdi

kesinlikle kuzum çok zor

hadi yaa
Üzülmek yok üzülmek yok ne kadar negatif olursak sonuç o kadar kötü olur lütfen pozitif ol 😍😍😍 bizler bu zor günleri birlikte aşıcaz Allah'ın izni ile güzel mevlam herkesin yüzünü güldürüyor bizimde gönlümüzü yüzümüzü güldürsün 🌺

Aynen öyle valla makine gbi değişik bişi vücut hormanlar hele kadın olmakkkk PlutonMerkez PlutonMerkez
Allah hepimizin emeğini boşa çıkarmasın inşallah 6 şubat test günüm çok vesvesliyim bndr kimsye demiyorum streslenme çünkü streslenioz yanipk zor 😂 S serapyanlak
climara fort bandı bulamıyorum yaaa siz hangi şehirde hangi eczaneden alıyorsunuz acaba

X