2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Merhaba canim, benim TSH hep 2kusurlerdeydi endokrin doktoru hep aynı sinirlarda olduğunu oyuzden tiroidlerimin az çalışmaya meyilli olduğunu söyledi oylelik başladım 1 senedir kullanıyorum ben bu ilacı şuan 1 seviyelerindeyim bide bı kan değeri daha var oda tirodle ilgili onada baktır bence tiroidle ilgili antikorların pozitif çıkmış oyuzdende kullanmam gerektiğini söyledi ANTİ TPO VE ANTİ TRİGLOBULİN ANTİKOR bunlarada bakmıştı öyle yani bitek tsh degeri yeterli olmuyor yükselme varsa bunlarada bakılmalıymis
Benim de tedaviye basladıgımdan beri 2 küsür seviyesinde. Daha önceleri 1,5 seviyesindeymiş. Giderek yükselmiş. Normal dahiliye doktoruna gitsem yaptırır mı bu testleri bana. Kadın doğuma mı gitmek lazım.

Benim de tedaviye basladıgımdan beri 2 küsür seviyesinde. Daha önceleri 1,5 seviyesindeymiş. Giderek yükselmiş. Normal dahiliye doktoruna gitsem yaptırır mı bu testleri bana. Kadın doğuma mı gitmek lazım.
Dahiliyeye git canım o daha iyi bilir bence benim biara prolaktindede yükseklik vardı dahiliye endokrine sevk etmişti oylelik bende oraya gittim oaradada TSH çıktı ortaya belki senide sevk eder endokrinciler daha iyi biliyor bu işi o direk hormonla alakalı seleri takip ediyor benimde işte aynı sayılır 2den yükselmeye başladı biara bı sefer 3leri gördüm oda ilacı bırakmıştım uzun bı sure kullanmayinca öyle oldu sonra endokrinci gebelik için hep kullanacaksın bu ilaçi dedi işte 1 senedir devam kullanmaya

Dahiliyeye git canım o daha iyi bilir bence benim biara prolaktindede yükseklik vardı dahiliye endokrine sevk etmişti oylelik bende oraya gittim oaradada TSH çıktı ortaya belki senide sevk eder endokrinciler daha iyi biliyor bu işi o direk hormonla alakalı seleri takip ediyor benimde işte aynı sayılır 2den yükselmeye başladı biara bı sefer 3leri gördüm oda ilacı bırakmıştım uzun bı sure kullanmayinca öyle oldu sonra endokrinci gebelik için hep kullanacaksın bu ilaçi dedi işte 1 senedir devam kullanmaya
Benim tsh de şimdi baktım 5.73 müş 🤷‍♀️

Hanımlar benimde Cumartesi günü transferim olacak.. Bugün son muayneye gideceğim.. Genetik vermiştim. Pai-1 homozigot mthrf 1298 heterozigot çıktı.. Doktor ile bunu görüşeceğim.. Başka dikkat etmem muhakak sormam gereken birşey var mı? PlutonMerkez PlutonMerkez Iron Butterfly Iron Butterfly

Hanımlar benimde Cumartesi günü transferim olacak.. Bugün son muayneye gideceğim.. Genetik vermiştim. Pai-1 homozigot mthrf 1298 heterozigot çıktı.. Doktor ile bunu görüşeceğim.. Başka dikkat etmem muhakak sormam gereken birşey var mı? PlutonMerkez PlutonMerkez Iron Butterfly Iron Butterfly
hayırlı olsun cnm.ilaçlarını iğnelerini düzenli kullan yeter💐 kan sulandırıcı verir zaten

Transferin hayırlı olsun canım inşallah sana sımsıkı tutunur Dr ne derse hepsine uy sağlıklı beslen çok kendini dinleme veeeee kesinlikle evde test yapma gününü bekle 🤭🤭🤭🤭🤭🤭

Doktorumun verdikleri işte bant aspirin estrofem progestan iğne hap birde vitamin
Benim 2 lerdeyken değer ilaç kullaniyorsam seninde bence kullanman gerek 5 bence yüksek bı deger gebeliğin başlarında TSH in daha da yükseldiğini ozamanda dusuklerin olabilcegini duymuştum dikkat et transferin olmadı sanırım daha doktoruna geç olmadan şöyle bence . Ben şuan bile ilaç kullandığım halde pazartesi değerlerim için doktora gitcem baktirmaya

Transferin hayırlı olsun canım inşallah sana sımsıkı tutunur Dr ne derse hepsine uy sağlıklı beslen çok kendini dinleme veeeee kesinlikle evde test yapma gününü bekle 🤭🤭🤭🤭🤭🤭
Evet kesinlikle test yapma canım boşuna moral bozukluğu oluşmasın en güzeli gününü beklemek ama gel görki o sabır bizde varmı Iron Butterfly Iron Butterfly 🤣🤣 bak ben dayanamadım bugünde erken test yaptım ondada çıkmadı sanırım benimki çok nazlı kendini testlerde belli etmiyor yarın test günüm inş hayırlı haberler alırım Allahımmmmm 🤲😍hatta gidip bugün eşim işteyken yapsammı diyede düşünüyorum varsa eğer ona sürpriz yapmak istiyorum ama bilemedim sizce günümü bekleyip birliktemi sonucu öğrensek tavsiyeleriniz nedir arkadaşlar 🥰

Ya şimdi tahlil verin dediler. Progestron estradiol bakılacakmış. Tamam siz gidin biz sizi arıycaz transfer bilgisi veririz dediler. Ben doktor ile görüşemedim bile…

Benim 2 lerdeyken değer ilaç kullaniyorsam seninde bence kullanman gerek 5 bence yüksek bı deger gebeliğin başlarında TSH in daha da yükseldiğini ozamanda dusuklerin olabilcegini duymuştum dikkat et transferin olmadı sanırım daha doktoruna geç olmadan şöyle bence . Ben şuan bile ilaç kullandığım halde pazartesi değerlerim için doktora gitcem baktirmaya
Kadın doğum doktoruna mı gidip değerlerine baktırıyorsun
Daha önceki değerleri 2 ve 3 müş ama son yapılan değerim 5 işte

Kadın doğum doktoruna mı gidip değerlerine baktırıyorsun
Daha önceki değerleri 2 ve 3 müş ama son yapılan değerim 5 işte

Bana kadın doğumcu dahiliye gitmemi söylemişti ben ölelik gittim oda endokrine sevk etti. Dahiliyeye gidip gebelik istediğini TSH degerlerinin yükseldiğini söylersen ya seni endokrine sevk eder yada kendisi ilaç verir endokrine dahiliye sevk etmeden gidemiyorsun benim endokrin bölümü bakıyor tshima , tüp bebek raporu çıkarırken de dahileye bakmıştı tshima

X