Amin@lightbrown
1 1nbahar
@Dfn1903
@Gzd0138
@Ufktugba
@bebiii 31
@minnos patates
bsra61
@BSli16
PlutonMerkez
@Aslanb22
@Yabanc
@Cmcm
@altnekn
@Zecmel
@in_cim
@Nil Gunes
@Zeynepkur
@CevikKiz
@sengulll
@Betulyusuf
@Peterpanik
@Aysnrxe
@Bio_girl
@sweetpeaa
@Betulyusuf
bir mucizee
@Ayseeeecik
@Eminemalinn
MaviSasa234
DantelKiz
S serapyanlak
@Esrakcshn
Insallah canmAynen öyle hayırlısı olsun artık inşallah
Drun 3un üstüne cıkmıosa sen 2tane fıtıl olrk ekle sonra neden arttırmadı va deme.ben suan 6 kullanıyrm transferden öncede 2-4-6 kademeli kalınlasmıo dıe arttırıp 2tanesini fitil olrk aldırdı drum benmde 11.gun 6.2mm di transfer anında 10mm di kalınlasabılıo yanıSalı günü 7mm idi bugün söylemedi bile. Bugün 12. Günüm. Ben 16 . 17. Günde falan yumurtluyorum döngüm uzun olduğundanözel muayenehane çok sık tüp bebek yapan bir doktor değil aslında. dış gebelikte beni ipten almıştı kimse teşhis edememişti patlamak üzereymiş. O yüzden buna güvendim tercih ettim ama pişmanım şimdi
Pıhtılasmaya yatkınlık var benmde 3gen hetero pai homozigot.ama ilk geblkte hıc kan sulandırıcı kullanmamıstm sürdü.yani geç felan değil tedbir amaçlı başlatırlar transferden snra başlatıolar genlde kadn dgmcular ise kalp atısıylaPlutonMerkez ve diğer arkadaşlar. Trombofili testi yapmıştım. Sonucu böyle çıktı. Yarın doktor kontrolüm Cumartesi transferim var.. Nasıl bir yol izlemeliyim? Oksapar başlamak için geç mi kaldım?
Yani ne istiyor anlamadım hersey kendi kendine olsun istiyor herhaldeDrun 3un üstüne cıkmıosa sen 2tane fıtıl olrk ekle sonra neden arttırmadı va deme.ben suan 6 kullanıyrm transferden öncede 2-4-6 kademeli kalınlasmıo dıe arttırıp 2tanesini fitil olrk aldırdı drum benmde 11.gun 6.2mm di transfer anında 10mm di kalınlasabılıo yanı
inan çok istedim son gebeliğim resmen mucize gibiydiBöyle can acıtıcı hikayelerin sonu hep mutluluk olsun inşallah emeklerimiz bir bir tol alsın hayatımızda
kesinlikle kuzum çok zorhepimiz aynı dusuncelerle yaşıyoruz inan.dogurupta kucagımıza alana kdr bu korku endişe bitmio.benimde kayıplarm vr suan tuttu ama nasl bir süreç yasıcam Allah bılır.ama ümit etmeden de yaşanmıyor
hadi yaaSalı günü 7mm idi bugün söylemedi bile. Bugün 12. Günüm. Ben 16 . 17. Günde falan yumurtluyorum döngüm uzun olduğundanözel muayenehane çok sık tüp bebek yapan bir doktor değil aslında. dış gebelikte beni ipten almıştı kimse teşhis edememişti patlamak üzereymiş. O yüzden buna güvendim tercih ettim ama pişmanım şimdi
Yok içtiğimiz hapı fitil olrk atıosun:) ne kaybedersn benm dr her haltı denıoduYani ne istiyor anlamadım hersey kendi kendine olsun istiyor herhaldeestrofem fitil olarak kullanılıyor mu ayrıca fitilimi var yoksa
İyi çok şükür.. Artık doktorlardan ziyade buraya inanıyorumPıhtılasmaya yatkınlık var benmde 3gen hetero pai homozigot.ama ilk geblkte hıc kan sulandırıcı kullanmamıstm sürdü.yani geç felan değil tedbir amaçlı başlatırlar transferden snra başlatıolar genlde kadn dgmcular ise kalp atısıyla
Bende kendi tedavimi kendim yürütücem valla bu gidişleYok içtiğimiz hapı fitil olrk atıosun:) ne kaybedersn benm dr her haltı denıoduhatta dr 2at dedi ben 3atmıstm sabh öğle aksam
transferden sonra 0.4 oksapar coraspin hamıle kalırsanda 2.ayda tam kan sayımı yaptırıp plt değerini. Trombofili testini al bir hematologa yada uzman kadın doguma git sana rapor cıkarsn sgk dan alırsn iğnelerini olur biter anacım:)İyi çok şükür.. Artık doktorlardan ziyade buraya inanıyorum
Aynen dene tabıı ne kaybedecen .en fazla kalınlaşır:)))Bende kendi tedavimi kendim yürütücem valla bu gidişlesağol canm deneyeyim 2 gün bari cumartesiye kadar
Ödemeyi yaptık bir embriyo için sıfırdan doktor aramak istemedim.nasip artık bunuda deniycem olmadı zaten sıfırdan yumurta toplanacak falan başka yer bakıcam İstanbul düşünüyorum artık buda olmazsa zaten. Zor işler ya Allah hepimizin karşısına iyi doktorlar işinin ehli insanları çıkarsın yoksa süreç daha stresli hale geliyorinan çok istedim son gebeliğim resmen mucize gibiydi
ama her kayıp bi daha yaktı canımı
şimdi
sanki hiç olmayacakmış gibi
kesinlikle kuzum çok zor
Rabbim güldürsün yüzümüzü
hadi yaa
sağlıkla ilerlesin inşallah
takip dr değiştir istersen memnun değilsen
Aynen canımAynen dene tabıı ne kaybedecen .en fazla kalınlaşır:)))
Üzülmek yok üzülmek yok ne kadar negatif olursak sonuç o kadar kötü olur lütfen pozitif olinan çok istedim son gebeliğim resmen mucize gibiydi
ama her kayıp bi daha yaktı canımı
şimdi
sanki hiç olmayacakmış gibi
kesinlikle kuzum çok zor
Rabbim güldürsün yüzümüzü
hadi yaa
sağlıkla ilerlesin inşallah
takip dr değiştir istersen memnun değilsen
climara fort bandı bulamıyorum yaaa siz hangi şehirde hangi eczaneden alıyorsunuz acabaAynen öyle valla makine gbi değişik bişi vücut hormanlar hele kadın olmakkkkPlutonMerkez
Allah hepimizin emeğini boşa çıkarmasın inşallah 6 şubat test günüm çok vesvesliyim bndr kimsye demiyorum streslenme çünkü streslenioz yanipk zorS serapyanlak
Benim transfer kaldı bu ayda söktürücü verdi doktor bu ay tekrar deniyecek ilaçlarlaDu bakalmm saat 3te ne dicek drun hemen kafanda bitirme
Ankaradan alıyorum ben merkezdeki hemşireler getirtti valla hiç bilmiyorumclimara fort bandı bulamıyorum yaaa siz hangi şehirde hangi eczaneden alıyorsunuz acaba
İlacı getirenin telefon numarası varmış eşime sordum da lazımsa vereyim miclimara fort bandı bulamıyorum yaaa siz hangi şehirde hangi eczaneden alıyorsunuz acaba