- 9 Ekim 2020
- 5.692
- 7.639
Seninde bu aya kısmet değilmiş cnm olsn vardır bir hayırrr.sorarım tabıkıde en kısa zamanda.kalıte üzerinde etkısı de oluo hep 3.gune gıden 1-2embryosu oluodu sonuncuda takviyeyle 2blast embryosu oldu onunda amh dusuktu yanı ümit hiçbir zamn bitmemeli.sende bu ay dinlen adet olunca inşlh herşey gzl başlaraaaa şuan içimde biraz pişmanlık oldu
ama benim dr hiç demediki tekrar kalınlaşabilir bırakma falan diye
bi de e2 şak diye 50 ye düşünce iyice moralim bozuldu
neyse sağlık olsun umarım adeitm bian önce gelir de yeniden başlarız
takviye bişey kullanmadm ya prednacare diye bişey vermişti başka bi dr arada onu kullanmştm
ne güzel yaa maşallah arkadaşına
takviye ne kullanmıştı benim için sorabilir misin
yaaaa demek kalmadı mı
olsun üzme tatlı canını inşallah bu bebişin sana sımsıkı tutunacak
Ayşuuuu hoşgeldnnHalleyyy seninle Ekim'de beraber transfer olmuştuk benimde olumsuz sonuclandi...bugün tekrar transfer oldum hayırlısı inşallah
aynen canm geç olsun sağlıkla tutsun ilerlesin de başka gerisi önemli değil sağlık olsun napalımSeninde bu aya kısmet değilmiş cnm olsn vardır bir hayırrr.sorarım tabıkıde en kısa zamanda.kalıte üzerinde etkısı de oluo hep 3.gune gıden 1-2embryosu oluodu sonuncuda takviyeyle 2blast embryosu oldu onunda amh dusuktu yanı ümit hiçbir zamn bitmemeli.sende bu ay dinlen adet olunca inşlh herşey gzl başlar
Merhaba, Her gün doktor muayenesi ve hormon testim oluyor.merhaba siz de doğal transfer olacak demişsiniz nasıl ilerliyor süreciniz şu an?
H.bulduk canm senin adına çok sevindim canm inşallah benimde olumlu sonuclanir.. 4. Olunca artık umudum kalmadı ama hayırlısı inşallahAyşuuuu hoşgeldnnbende 18inde oldum hadi bu ay guzel gelsin bizeee ekim bizi sevmedi hayırlı olsun transferindeee aldn geldin yumoşu
canm sen ne zamandır ugrasıosn kaç kez opu deneme vs oldu bana detaylı yazarmısın şimdi o dediğim arkdsla telde görüştüm oda klomenle hep tedavı olmustu sn tedavısı farklı olmus ondan drunu ve detaylı tedavısını takvıye ne kullanmıs hepsını sordm brzdan wtsptan yazacak sana direk atamaynen canm geç olsun sağlıkla tutsun ilerlesin de başka gerisi önemli değil sağlık olsun napalım
ümidini kesme cnmm.hiçbirimizin bir garantisi yok uslu uslu ne yaşıcaz bekleyıp görcez ınsallah bu sefer hepimiz gzl şeyler yaşıcazH.bulduk canm senin adına çok sevindim canm inşallah benimde olumlu sonuclanir.. 4. Olunca artık umudum kalmadı ama hayırlısı inşallah
AminnnSandal kokusu
1 1nbahar
Dfn1903
G Gzd0138
U Ufktugba
B bebiii 31
M minnos patates
bsra61
B BSli16
PlutonMerkez
A Aslanb22
Y Yabanc
C Cmcm
Opecert
Z Zecmel
in_cim
Nil Gunes
Z Zeynepkur
CevikKiz
S sengulll
Betulyusuf
PeterPanik
A Aysnrxe
Bio_girl
S sweetpeaa
Betulyusuf
bir mucizee
A Ayseeeecik
Eminemalinn
Allah razı olsun canımcanm sen ne zamandır ugrasıosn kaç kez opu deneme vs oldu bana detaylı yazarmısın şimdi o dediğim arkdsla telde görüştüm oda klomenle hep tedavı olmustu sn tedavısı farklı olmus ondan drunu ve detaylı tedavısını takvıye ne kullanmıs hepsını sordm brzdan wtsptan yazacak sana direk atam
12. Gün olması lazım bugün kaç mm söylemedi bugün. salı günü 7mm idi onu biliyorumBugün kaçıncı günün? ve kaç mm
2yumi suan cok gzl inşalhhh transferınde olur hayrlısıyla tutunur sende cok zorlu zamanlar yaşamısınnn elbet sonuda guzel olurAllah razı olsun canım
2020 mayısta denizlide denedim 2 yumurta vardı merional ve gonalf kullanmıştım boş çıktı
sonra ot çöp kür derken adetlerim biraz daha düzeldi
sonra 3 ay bi prof ta yumurta takibi yaptırdm yok dedi gönderdi hep
tam 1 yıl sonra kimyasal geçirdim
ardından 2.ayda 5.ye gebe kaldım
17 temmuzda kürtaj
ekimde aret beye başladım
ilk ay değerlerim iyi değil diye sanırım opuya çağırmadı
2.ay opuya gittim erken çatladı
3.de yine 1 yumi opuya gittim 3 tane gözüktü biri küçük diye almadı 2 yumi ikisi de dolu
böyle işte
aret beyde hep klomen kullandm
İnşallah canmümidini kesme cnmm.hiçbirimizin bir garantisi yok uslu uslu ne yaşıcaz bekleyıp görcez ınsallah bu sefer hepimiz gzl şeyler yaşıcaz
3tane ıcıosan cmtye kdr bı sabh bı aksam fıtıl olark at estrofemı12. Gün olması lazım bugün kaç mm söylemedi bugün. salı günü 7mm idi onu biliyorum
inşallah canm çok zor benim için gerçekten imkansızlığa ççok düşüyorum2yumi suan cok gzl inşalhhh transferınde olur hayrlısıyla tutunur sende cok zorlu zamanlar yaşamısınnn elbet sonuda guzel olur
Sonrasında 2 tane kullanmıştım ben. Benimki herseyi az kullandiriyor. Yani tamam fazla ilaç almak iyi değildir elbet ama burda birsey yapmaya çalışıyoruz sonuçta diymi amaBende hep günde 3 defa kullandım transfer öncesi de sonrası damesela
Böyle can acıtıcı hikayelerin sonu hep mutluluk olsun inşallah emeklerimiz bir bir tol alsın hayatımızdaAllah razı olsun canım
2020 mayısta denizlide denedim 2 yumurta vardı merional ve gonalf kullanmıştım boş çıktı
sonra ot çöp kür derken adetlerim biraz daha düzeldi
sonra 3 ay bi prof ta yumurta takibi yaptırdm yok dedi gönderdi hep
tam 1 yıl sonra kimyasal geçirdim
ardından 2.ayda 5.ye gebe kaldım
17 temmuzda kürtaj
ekimde aret beye başladım
ilk ay değerlerim iyi değil diye sanırım opuya çağırmadı
2.ay opuya gittim erken çatladı
3.de yine 1 yumi opuya gittim 3 tane gözüktü biri küçük diye almadı 2 yumi ikisi de dolu
böyle işte
aret beyde hep klomen kullandm
hepimiz aynı dusuncelerle yaşıyoruz inan.dogurupta kucagımıza alana kdr bu korku endişe bitmio.benimde kayıplarm vr suan tuttu ama nasl bir süreç yasıcam Allah bılır.ama ümit etmeden de yaşanmıyorinşallah canm çok zor benim için gerçekten imkansızlığa ççok düşüyorum
Aynen öyle hayırlısı olsun artık inşallahSonrasında 2 tane kullanmıştım ben. Benimki herseyi az kullandiriyor. Yani tamam fazla ilaç almak iyi değildir elbet ama burda birsey yapmaya çalışıyoruz sonuçta diymi amaolmadıkça daha uzun süre ilaca maruz kalmış oluyoruz. Ah şu doktorlar daha açıklayıcı olsalar keşke. Hangisi neye göre karar veriyor belli değil
Salı günü 7mm idi bugün söylemedi bile. Bugün 12. Günüm. Ben 16 . 17. Günde falan yumurtluyorum döngüm uzun olduğundaninşallah bu sefer olur kuzucum bozma moralini
yaaaaaa
eski yeni tek nickim bu işte
önce konuşmuştuk canm aret beyde olmuşssun orda kaybetmişsin ya ordan biliyorum :) ama sen beni hatırlamamşsındır belki
çok sevindimkaç haftalık daha yeni mi
canım kimde tedavi oluyosun kaç mm kalınlaşma oldu