hayır bide bu kimisi icin dogum kontrl yöntemi ucuk paralar vallahiAyy insallah iyi gecer bi an once toparlanirsin sezaryana da gerek kalmaz40 binde gercekten cok buyuk bi rakam tamam saglik onemli evet ama 40 bin de nedir sanki dogan slx aliyoz
Benim doktor yine az söylemiş ama bana oahali geldi ben burda 3 bine ameliyat oldm biraz tuaf yüksek meblağlar duyuncahayır bide bu kimisi icin dogum kontrl yöntemi ucuk paralar vallahi
Geliyorum hemenAynen öyle..
diğer grubada ugra arada ya bak orda da guzel hikayeler var
sen bedavaya olmuşsun ben 11.500 'e olucam ondan sonra en düşük 22.500 35bin ve 40bin doğum kontrol yontemi aslında bu :)))Benim doktor yine az söylemiş ama bana oahali geldi ben burda 3 bine ameliyat oldm biraz tuaf yüksek meblağlar duyuncagirdik artk bu yola herkes nasil dolandirirz peşinde
Yani evet de durumu olmayan insanlar devlete guvenemeyenler napsinsen bedavaya olmuşsun ben 11.500 'e olucam ondan sonra en düşük 22.500 35bin ve 40bin doğum kontrol yontemi aslında bu :)))
Şimdiden geçmiş olsun kendimize geldgimizde gorusurzbenim de cuma hadi hayırlısı :)
İyi ki doğdun canım rabbim yeni yaşında anne olmayi tattirsin sanaKizceler iyi aksamlar benim ameliyat Perşembe sabah , izne cikacagim için isyerini toparlamaya çalışıyorum çok yogunumyazamazssam yarun merak etmeyin ameliyattan sonra kendime gelince haberdar ederim sakın moral bozmak yok imkansız diye bişey yok bugün doğum günüm butun dileklerimi biz icin tutucam sizleri seviyorum
1 gece kalış içinde artı kan tahliller icinde anestezi icin ama ben tüp bebek tedavisi gördüğüm hastanede olcagm icin daha uyguna geldi bizeYani evet de durumu olmayan insanlar devlete guvenemeyenler napsin
Senin fiyat da iyimis yatak parasi da icinde mi peki
Kendi doktorunun yapması daha iyi olur hic degilse1 gece kalış içinde artı kan tahliller icinde anestezi icin ama ben tüp bebek tedavisi gördüğüm hastanede olcagm icin daha uyguna geldi bize
Canım 26 yaşındayım , 4,5 evliliğim var bende pcos hastalıgı oldugu için yumurtalarım büyümüyor regli olamıyordum . 4 tane başarısız aşılamam . Bu arada Bugün transfer günümü saymazsak 5.günüm az önce kaset test yaptım ve silik bir çizgi çıktı merak ile bekliyorum ve bugün agrılarım şiddetlendi bel ve kasık agrılarım var. Rabbim hepimizin kucagını doldursun . Çok zor bir süreçten geçiyoruz emeklerimizin karşılıgını alırız inşallahHadi hayirli olsun kuzum insallah tutunurbizede umut olursun..
Kaç yaşındasınız
Ne kadarlık evlisin
Sorun neydi tup bebek yaptırdınız
İnşallah canım Rabbim hepimize versin emeklerimiz boşa çıkmasınAyy hayırlı olsunnn
Güzel düşün, konus bol bol bebisinle annesi
İnsallah en kısa zamanda havalara ucucak haberi alırsın
AaaCanım 26 yaşındayım , 4,5 evliliğim var bende pcos hastalıgı oldugu için yumurtalarım büyümüyor regli olamıyordum . 4 tane başarısız aşılamam . Bu arada Bugün transfer günümü saymazsak 5.günüm az önce kaset test yaptım ve silik bir çizgi çıktı merak ile bekliyorum ve bugün agrılarım şiddetlendi bel ve kasık agrılarım var. Rabbim hepimizin kucagını doldursun . Çok zor bir süreçten geçiyoruz emeklerimizin karşılıgını alırız inşallah
Yaaaa nasıl dayanırım bilmiyorm eşimi erken gebelik testi almaya yolladım desem :) çok sabırsızım biliyorummmAaasen bebiş tutmuş heralde ben burdayim diye belirti mi gosteriyor acaba kaset teste guvenme bence kanda daha iyi çıkıyor 5 gün geçsin bi test yap bize de haber ver
Sabırsız olman normalYaaaa nasıl dayanırım bilmiyorm eşimi erken gebelik testi almaya yolladım desem :) çok sabırsızım biliyorummm
Ayyy dur sakin ollll sen benden de sabırsızmışsın :) ben kaç gündür resmen kendime eziyet ediyorum yapmamak için ama bugün artık dayanamdm stres olacagıma yapayım dedim. Bilmiyorum kaset testte silik çizgi görüpte negatif çıkan var mıdır ki :/Sabırsız olman normalben nasil dayanirim bilmiyorum transfer olduktan bi gün sonra test yaparım diye düşünüyorum
3 haftayi gecince test tam gosteriyo diye biliyorum suan hormonunda bi yukselme olmamistir tek çizgi çıkabilir
Ben daha transfer olmadim ama sizler transfer oldunuz sizin heycaniniz bana yansiyo ben burda deliriyorumAyyy dur sakin ollll sen benden de sabırsızmışsın :) ben kaç gündür resmen kendime eziyet ediyorum yapmamak için ama bugün artık dayanamdm stres olacagıma yapayım dedim. Bilmiyorum kaset testte silik çizgi görüpte negatif çıkan var mıdır ki :/
yok lekelenme yaşamadım henüz. Yaaa inşallah hayırlı bir şekilde kaliteli embriyoların olurda transferin başarılı geçer. Bende transfer sürecine kadar çok stresliydim anlayabiliyorum sizi :)Ben daha transfer olmadim ama sizler transfer oldunuz sizin heycaniniz bana yansiyo ben burda deliriyorum
Negatif cikan olmuştur belki ama Surat asma hemen sende karın ağrısı ve bel ağrısı belirginligi var lekelenme geldimi sende
İnsallahyok lekelenme yaşamadım henüz. Yaaa inşallah hayırlı bir şekilde kaliteli embriyoların olurda transferin başarılı geçer. Bende transfer sürecine kadar çok stresliydim anlayabiliyorum sizi :)
Allah ne yapmasın seni arka sokaklar mevzusu mantıklıİnsallahburda birbimize moral vermeye calisiyoruz ama herkes kafasına takiyor farkındayız bence arka sokaklar dizisine baslayalm zaten 1 senede anca biter kafaya takmamis oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?