2022 TÜP BEBEK ANNE ADAYLARI TOPLAŞMA ALANI
Hanımlar selamlar ;
Bu zamana kadar hep ay ay tüp bebek başlıklarına katıldım ama hic birinde başlayıp bitiremeyen biri olarak tam 1 yılı kapsayacak şekilde 2022 senesi icinde TÜP BEBEK tedavisine başlayacak olanlar , tedavisi devam edenler , Tüp bebek yaptırmayı düşünüp aklında soru işareti olanlar(doktor,hastane vs) hepimizin birbirimize faydası olacagını düşündüğüm için bu başlığı açma gereği duydum.
Umarım 2022 hepimize uğurlu gelir yeni ve güzel başlangıclara vesile olur.
Ayyy cok heyecanlı ilk deneme mi?Bugün sabah regli olmam ile ben de yarın tedavim için ilk adımı atıyorum.
Herkese şimdiden bol şans
Ay sen actiysan gelirim tabii2022 TÜP BEBEK ANNE ADAYLARI TOPLAŞMA ALANI
Hanımlar selamlar ;
Bu zamana kadar hep ay ay tüp bebek başlıklarına katıldım ama hic birinde başlayıp bitiremeyen biri olarak tam 1 yılı kapsayacak şekilde 2022 senesi icinde TÜP BEBEK tedavisine başlayacak olanlar , tedavisi devam edenler , Tüp bebek yaptırmayı düşünüp aklında soru işareti olanlar(doktor,hastane vs) hepimizin birbirimize faydası olacagını düşündüğüm için bu başlığı açma gereği duydum.
Umarım 2022 hepimize uğurlu gelir yeni ve güzel başlangıclara vesile olur.
Baktım ay ay olmuyo tüm 2022 yaptım oda olmazsa hedef 2023 durmak yok yola devam diye başlık acıcamAy sen actiysan gelirim tabii
Bencede iyi olmus 2022 koca sene mutlaka ucundan yetişirim herhaldeBaktım ay ay olmuyo tüm 2022 yaptım oda olmazsa hedef 2023 durmak yok yola devam diye başlık acıcam
Yetişitsin her türlü sen ne kadar ara vermeyi planlıyosun? Geçen bir gördüm sanki ara mara demişsin amaBencede iyi olmus 2022 koca sene mutlaka ucundan yetişirim herhalde
Suan net bi tarih yok bir daha ne zaman eserseYetişitsin her türlü sen ne kadar ara vermeyi planlıyosun? Geçen bir gördüm sanki ara mara demişsin ama
İnsallah 2022 de eserSuan net bi tarih yok bir daha ne zaman eserse
Evet. Bu ay 6 aralıkta ilk defa çatlatma iğnesi oldum. Solda 1 adet yum. görüldü denemek istedi doktorum. Regli olursan 2.gün gel demişti. Yarın 2.günüm gidicem bakalımAyyy cok heyecanlı ilk deneme mi?
Umarım güzel haberler alırız hep birlikteSelam kızlar bende iki aşılamadan sonra tüp bebek denemeye karar verdim şu an iğne tedavisinde 4.gündeyim. Pcos olduğu için düşük doz kontrollü gidiyormuş doktorum. Uygun olursa taze transfer olmazsa dondurulmuş olacağım bende
İnşallah :) bende ilk defa regliyken muayene oldum tabii çekiniyor insan biraz amaUmarım güzel haberler alırız hep birlikteBenim yarın reglimin 2.günü çağırdı bakalım nasıl gecicek. Regliykende vajinal ultrason nasıl geçicek ya gerildim valla
Rezervin daha net şekilde görülmesini sağlıyor değil mi?İnşallah :) bende ilk defa regliyken muayene oldum tabii çekiniyor insan biraz ama
Evet yumurtalara falan bakıyorRezervin daha net şekilde görülmesini sağlıyor değil mi?
hoşgeldin canım pcos da taze transfer biraz sıkıntılı değil mi ? yumurta sayısının fazla olmasından kaynaklo oHSS riski fazla diye biliyorumSelam kızlar bende iki aşılamadan sonra tüp bebek denemeye karar verdim şu an iğne tedavisinde 4.gündeyim. Pcos olduğu için düşük doz kontrollü gidiyormuş doktorum. Uygun olursa taze transfer olmazsa dondurulmuş olacağım bende
Hayırlısı olsun canım bende ilk regli ultrasonda inanılmaz cekinmiştim ama alışıyor zamanla insan :))) siz sürece yeni başlıyorsunuz sanırm umarım ilk denemede pozitifi görürsünüzİnşallah :) bende ilk defa regliyken muayene oldum tabii çekiniyor insan biraz ama
Hoşbuldum :) Uygun olursa taze yapacak zaten canımhoşgeldin canım pcos da taze transfer biraz sıkıntılı değil mi ? yumurta sayısının fazla olmasından kaynaklo oHSS riski fazla diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?